ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - فخرالدینی: حق‌مان مساوی بود/ پسر خطیبی از بازیکنان جوان مس بهتر است

فخرالدینی: حق‌مان مساوی بود/ پسر خطیبی از بازیکنان جوان مس بهتر است

خبرگزاری تماشاگر - هافبک تیم فوتبال مس رفسنجان معتقد است که حق این تیم برابر استقلال شکست نبوده است.

  • کد خبر: 349194
  • 1404/07/25
  • بازدید:
  • 6

باشگاه خبرنگاران جوان - میلاد فخرالدینی، هافبک مس رفسنجان پس از شکست این تیم برابر استقلال در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال، با بیان اینکه بازی متعادلی بود، گفت: بازی برابری بود و حداقل نتیجه‌ای که حق‌مان بود مساوی بود. با این حال به استقلال تبریک می‌گویم که توانستند در این دیدار برنده باشند.
وی درباره تشویق خودش از سوی هواداران استقلال هم اظهار داشت: در حال حاضر مقابل هر تیمی بازی کنم تیم قبلی من است. تماشاگران

اخبار مرتبط

  • آسیب‌دیدگی بازیکن استقلال جدی نیست

    بیشتر...
  • خسرو حیدری: برد مس شروع روز‌های خوب استقلال است/ آقا کریم بزرگ ماست

    بیشتر...
  • مربی مس رفسنجان: از استقلال بهتر بودیم!

    بیشتر...

استقلال لطف داشتند و از آنها تشکر می‌کنم.
هافبک تیم فوتبال مس درباره نتایح ضعیف مس هم یادآور شد: یکی از آخرین تیم‌هایی بودیم که بسته شد و بازیکنان دور هم جمع شدند و زمان کافی را برای هماهنگی از دست دادیم ولی نتایج خوبی در بازی‌های آینده خواهیم گرفت. البته امروز هم حق ما شکست نبود.
فخرالدینی درباره اینکه با توجه به نتایج ضعیف مس به رسول خطیبی اولتیماتوم داده شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به خبر‌هایی که داریم، چنین مسئله‌ای نیست. از ابتدای فصل تیم را به حاشیه بردند. در تمامی تیم‌ها بازیکنان را کنار می‌گذارند و جابه‌جا می‌شوند. بودجه ما پایین است و قرارداد‌های ما خیلی بالا نیست. یکی می‌گفت مربی و یکی می‌گفت بازیکنان این‌جوری هستند.
وی افزود: یکی می‌گفت پسرش را آورده و دیگری می‌گفت برادرش را آورده است. درباره کیفیت بازی پسر خطیبی هم باید بگویم من مربی نیستم، اما در بین جوانان از بقیه بهتر بازی می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
حضور پدیده لیگ برتر با عصا در تمرین پیکان / عکس
حضور پدیده لیگ برتر با عصا در تمرین پیکان / عکس

آقای گل لیگ برتر امروز در تمرینات تیمش شرکت کرد.

تاریخ: 1404/07/24 بازدید: 28
آشنایی با راکی مارسیانو، مرد شکست‌ناپذیر بوکس؛ از ارتش آمریکا تا «سوزی کیو» و قهرمانی سنگین‌وزن
آشنایی با راکی مارسیانو، مرد شکست‌ناپذیر بوکس؛ از ارتش آمریکا تا «سوزی کیو» و قهرمانی سنگین‌وزن

راکی مارسیانو، یکی از نام‌های مهم تاریخ بوکس حرفه‌ای است که با عنوان قهرمانی سنگین‌وزن، پس از 49 پیروزی متوالی، با عنوان «بوکسور شکست‌ناپذیر»، از دنیای بوکس خدحافظی کرد. او مبارزات بسیاری را با ضربات قدرتمند دست راستش که به ضربات «سوزی کیو» معروف بود، با پیروزی به اتمام رساند و رکورد 43 ناک‌اوت را ثبت کرد. راکی در یک سانحه هوایی در 45 سالگی، دار فانی را وداع گفت.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 3
ویرانگرترین جاسوس تاریخ آمریکا؛ زنی که ۱۷ سال پنتاگون را فریب داد

آنا مونتس تحلیلگر ارشد و مورداعتماد پنتاگون بود، اما در تمام این مدت، محرمانه‌ترین اسرار دفاعی آمریکا را برای کوبا مخابره می‌کرد.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar