مربی روسی تیم ملی روئینگ وارد ایران شد
خبرگزاری تماشاگر - با اعلام فدراسیون روئینگ، روژکو وسولود مربی اهل کشور روسیه برای هدایت تیم ملی کشورمان امروز وارد ایران شد.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون روئینگ، روژکو وسولود مربی روسیهای تیم ملی روئینگ ایران امروز سهشنبه ۱۸ شهریورماه
از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشورمان شد.
قرار است روژکو وسولود به عنوان مدیرفنی در کنار تیم ملی باشد. لازم به ذکر است که چند روز پیش نیز آناستازیا لبدوا مربی روسیهای تیم ملی روئینگ بانوان نیز به ایران آمد و درحال حاضر در کنار تیم بانوان است.
منبع:
ترین ها
رقابتهای هفته هشتم لیگ برتر فوتبال انگلیس فصل ۲۰۲۶ - ۲۰۲۵ پیگیری شد.
تاریخ: 1404/07/27
بازدید: 18
پیت سمپراس، یکی از بزرگان تاریخ تنیس آمریکا و جهان است که موفق به قهرمانی در 64 تورنمنت تنیس و حضور در رنک یک تنیسورهای جهان به مدت 286 هفته شده است. او در گرند اسلمهای مختلف، رکورد 84 درصد پیروزی را ثبت کرده و از سال 1993 تا 2000، هفت قهرمانی ویمبلدون را کسب کرده است. پیت، اصالتی یونانی داشته و از بیماری تالاسمی مینور رنج میبرد.
تاریخ: 1404/07/29
بازدید: 2
استقلال در دیدار حساس مقابل الوحدات اردن دو بازیکن کلیدی خود را در اختیار ندارد؛ روزبه چشمی به دلیل مصدومیت و دیدیه اندونگ به علت مسائل انضباطی غایب هستند.
تاریخ: 1404/07/29
بازدید: 1