ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Universitatea Cluj

0 0

Sigma Olomouc

Ludogorets

0 0

København

Columbus Crew

0 0

Philadelphia Union

Zenit Petersburg

0 0

FK Crvena zvezda (Srb)

Tienen

0 0

Lierse K

SJ Earthquakes

0 0

LA Galaxy

Los Angeles

0 0

Vancouver Whitecaps

Seattle Sounders

0 0

Austin FC (Usa)

Chicago Fire

0 0

Charlotte

Dallas

0 0

San Diego

Houston Dynamo

0 0

St. Louis City

Sporting KC

0 0

Real Salt Lake

Toronto

0 0

Portland Timbers

Orlando City

0 0

Cincinnati

New York RB

0 0

Minnesota United

New England

0 0

Colorado Rapids

Montréal

0 0

New York City

Inter Miami

0 0

Atlanta United

D.C. United\t

0 0

Nashville SC

Esbjerg

0 0

Vejle

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - فتح‌الله‌زاده واسطه سفر خانم بازیگر به آلمان شد!
زمان: 17:14 - 1403/01/11
منبع: خبر انلاین

خبرگزاری تماشاگر - مرجانه گلچین بازیگر مطرح کشورمان با انتشار ویدیویی در فضای مجازی خداحافظی خودش از دنیای بازیگری را اعلام کرد

فتح‌الله‌زاده واسطه سفر خانم بازیگر به آلمان شد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، مرجانه گلچین بازیگری که او را از دهه ۶۰ با سریال ماندگار آینه به خاطر داریم و البته در دو دهه اخیر نیز در مجموعه‌های طنز زیادی حضور داشته است، صبح روز یازدهم فروردین اعلام کرد از دنیای بازیگری کناره‌گیری می‌کند. این بازیگر ۵۵ ساله البته سابقه تئاتر هم دارد و نکته اینجاست که وقتی تئاتر کار می‌کرد، یکی از مدیران ارشد اسبق باشگاه استقلال کمک کرد تا برای اجرای یک نمایشنامه راهی اروپا شود.
بنابر روایت خبر ورزشی، مرجانه گلچین اواخر دهه ۶۰ عضو یک گروه تئاتر بود و علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل اسبق استقلال نیز در آن مقطع جزو مدیران ارشد تئاتر کشور محسوب می‌شد (فتح‌الله‌زاده قبل از اینکه در سال ۷۵ مدیرعامل استقلال شود در زمره مدیران فرهنگی و مطبوعاتی ایران بود) مدیرعامل اسبق استقلال تاکید داشت سفر گروه‌های تئاتری به خارج از کشور و اجراهای آنها موجب می‌شود تا دنیا بداند ایران با این هنر ارزشمند اصلاً بیگانه نیست به همین خاطر در اواخر دهه ۶۰ و پس از پایان جنگ تحمیلی چند گروه تئاتر را به نقاط مختلف اروپا فرستاد که اتفاقاً مرجانه گلچین هم عضو یکی از همین گروه‌ها بود و با پیگیری علی فتح‌الله‌زاده همراه با سایر بازیگران و عوامل برای اجرا به آلمان سفر کرد. این مدیر استقلالی طی مصاحبه‌ای که اواخر سال ۱۳۹۷ در خبر ورزشی منتشر شد، قضیه اعزام گروهی که خانم بازیگر در آن حضور داشت را هم تایید کرد و گفت: من معتقد بودم هنر ایران باید به همه دنیا شناسنده شود به همین خاطر وقتی در تئاتر مسئولیت داشتم، با رعایت تمام موازین قانونی گروه‌هایی را به خارج اعزام می‌کردم. یادم می‌آید که به آلمان و فرانسه هم اعزام داشتیم. نمی‌دانم خانم گلچین الان به خاطر دارند یا نه ولی ایشان عضو گروهی بودند که من هماهنگی‌های لازم را انجام دادم تا برای اجرا به آلمان بروند.
نکته جالب توجه اینکه مرجانه گلچین چند سال قبل یک سریال برای پلتفرم نمایش خانگی به نام شاهگوش بازی کرد که در آن نقش همسر اکبر عبدی را داشت. یک کله‌پز که استقلالی بسیار دو آتشه و متعصبی محسوب می‌شد.
۲۵۸۲۵۸
0 نظر

Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar