ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Baronie

0 0

NAC Breda

VVV

0 0

RKSV Nuenen

Ansbach

0 0

Sonnenhof Großaspach

Illertissen

0 0

Sonthofen

Kottern

0 0

FC 08 Homburg (Ger)

Thes Sport

0 0

Sint-Truiden

Ulm

0 0

Bayern München II

Barockstadt Fulda-Lehn.

0 0

Bayern Alzenau

Widzew Łódź

0 0

Banik Ostrava U19

Tychy 71

0 0

Polonia Bytom

Arka Gdynia

0 0

Pogon Szczecin

Radomiak Radom

0 0

Pogoń Grod. Mazowiecki

Jagiellonia Białystok

0 0

Górnik Łęczna

Midtjylland

0 0

Randers FC

AGF

0 0

Horsens

Pogon Szczecin

0 0

Chojniczanka Chojnice

Dachau (Ger)

0 0

Backa Topola

Puszcza Niepołomice

0 0

ŁKS Łódź

Hitchin Town

0 0

Barnet

Elgin City

0 0

Fraserburgh

Crusaders

0 0

Limavady United

Twente

0 0

Motherwell

SV Valkenswaard

0 0

Eindhoven FC

Ingolstadt

0 0

Eichstätt

VfB Oldenburg

0 0

Bersenbruck (Ger)

Ludogorets

0 0

Hradec Kralove

Spartans

0 0

Ayr United

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - ملاقات طارمی و بیرانوند در پورتو با مهمانی مجازی از ایران!/عکس
زمان: 13:00 - 1400/09/12
منبع: خبر انلاین

خبرگزاری تماشاگر - خبرورزشی نوشت: علیرضا بیرانوند و مهدی طارمی دو ستاره تیم ملی در پورتو یکدیگر را ملاقات کردند

ملاقات طارمی و بیرانوند در پورتو با مهمانی مجازی از ایران!/عکس

حتما در جریان اختلاف مهدی طارمی و دراگان اسکوچیچ قرار دارید. سرمربی کروات تیم ملی به دلیل انتقاد صریح طارمی از او و تفکراتش، ستاره تیمش را برای دو بازی انتخابی جام جهانی مقابل سوریه و لبنان دعوت نکرد تا کلی حواشی ریز و درشت برای تیم ملی به وجود بیاید.
در این بین عده ای موافق خط خوردن طارمی بودند و کار اسکوچیچ را تایید کردند، بعضی‌ها هم حق را به طارمی دادند و معتقد بودند سرمربی تیم ملی حق نداشت، تاکتیک پذیری بازیکنان ایرانی را زیر سوال ببرد.
چند شب پیش علیرضا بیرانوند گلر تیم ملی که هم در پرسپولیس و هم در تیم ملی با طارمی همبازی بوده و رفاقت نزدیکی با ستاره ایرانی پورتو دارد، در یکی از برنامه‌های تلویزیونی حسابی از طارمی تعریف کرد و از اسکوچیچ درخواست کرد با کنار گذاشتن اختلافات، طارمی را به تیم ملی دعوت کند. علیرضا عنوان کرد تیم ملی به مهدی نیاز دارد و با توجه به کیفیت بالای طارمی حیف است او در تیم ملی نباشد.
علیرضا و مهدی که هر دو در پرتغال زندگی می کنند، چند شب پیش با یکدیگر قرار گذاشتند تا بعد از مدت‌ها یکدیگر را ملاقات کنند. طارمی و بیرانوند شام را در یکی از بهترین رستوران‌های پرتغال خوردند و چند ساعتی با را با هم گذراندند. در این ضیافت کاملا دوستانه، علیرضا و مهدی در مورد شرایطشان در تیم‌های باشگاهی و البته اوضاع تیم ملی در آستانه صعود به جام جهانی گفت‌وگو کردند.
آنها همچنین خاطراتشان را مرور کردند و البته به وحید امیری که رفیق نزدیک هر دو نفر بود، زنگ زدند و به صورت تصویری با هم صحبت کردند. طارمی ضمن تشکر از حمایت‌های بیرانوند از خودش، ثبت شدن نام علیرضا در گینس را هم به گلر شماره یک تیم ملی تبریک گفت. این شام دو نفره به میزبانی طارمی برگزار شد و قرار است بعد از انجام بازی‌های این هفته لیگ پرتغال، بیرانوند میزبان طارمی شود.
تصاویر از شام طارمی و بیرانوند را در زیر ببینید: ملاقات طارمی و بیرانوند در پورتو با مهمانی مجازی از ایران!/عکس
ملاقات طارمی و بیرانوند در پورتو با مهمانی مجازی از ایران!/عکس
ملاقات طارمی و بیرانوند در پورتو با مهمانی مجازی از ایران!/عکس
بیشتر بخوانید: طارمی نمی‌کشد ولی فرو می‌ریزد! 253 251
0 نظر

Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar