ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - عابدینی: تا آخرین لحظه برای مدال می‌جنگم

عابدینی: تا آخرین لحظه برای مدال می‌جنگم

خبرگزاری تماشاگر - کاپیتان تیم ملی شمشیربازی گفت: آرزوی هر ورزشکاری رسیدن به مدال المپیک است و این خواسته من هم هست و تا آخرین لحظه برایش می‌جنگم.

  • کد خبر: 66141
  • 1400/04/31
  • بازدید:
  • 141

به گزارش "ورزش سه" مجتبی عابدینی در گفت‌وگو با ایسنا درباره ی آمادگی خود در آستانه بازی‌های المپیک توکیو بیان کرد: اردوهای خوب، پر فشار و با انگیزه‌ای داشتیم. ما قدر المپیک را می‌دانیم، درکش می‌کنیم و می‌خواهیم در المپیک خودمان را نشان دهیم. به عنوان کاپیتان تیم می‌گویم علی پاکدامن، محمد رهبری و محمد فتوحی خیلی خوب هستند و تیم ما با تمام انگیزه و با روحیه به المپیک رفت. دوم و ششم مرداد دو مسابقه مهم را داریم و تا آخرین لحظه برای پیروزی می‌جنگیم. این المپیک فکر می‌کنم متفاوت با دیگر دوره‌های المپیک باشد و ان‌شاءالله خبرهای خوبی از آن می شنوید.
 
عابدینی در ‌ پاسخ به این پرسش که المپیک توکیو از این جهت متفاوت است که از وضعیت حریفان اطلاعی ندارید، تصریح کرد: متفاوت از این لحاظ که یک سال ورزش دنیا تعطیل شد و ورزشکاران همدیگر را ندیدند و مشخص نیست چه وضعیتی دارند. همه ورزشکاران استرس دارند، همه مدال

اخبار مرتبط

  • از نایب‌ قهرمانی در جام جهانی تا سقوط به رده هجدهم؛ روز تلخ شمشیربازی ایران در الجزایر!

    بیشتر...
  • رسمی؛ علی پاکدامن جام جهانی شمشیربازی 2025 را ار دست داد

    بیشتر...
  • سقوط شمشیربازی ایران/ پشتوانه‌های نامطمئن حتی پسر رییس!

    بیشتر...

می‌خواهند و همه هم می‌دانند المپیک چه جایگاهی است. بنابراین شاید نسبت به دوره‌های قبل، متفاوت‌تر باشد.
 
کاپیتان تیم ملی شمشیربازی در پاسخ به این پرسش که چه تجربه ای از دو المپیک لندن و ریو به دست آورده است که فکر می‌کند در المپیک توکیو به او کمک کند، گفت: گرفتن مدال تجربه دیگری در المپیک است. المپیک را نباید از دست داد. حسرت از دست دادن مدال المپیک تا ابد می‌ماند.
 
او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه تمام تلاش خود را می کند که در المپیک توکیو کار را تمام کند و به مدال برسد، تصریح کرد: کسی نمی‌داند سرنوشتش در المپیک چه‌چیزی است. برای المپیک توکیو تمام سختی‌ها را به جان خریدم و همه کار کردم. اگر خدا مدال بدهد لطفش بوده و اگر مدال ندهد حکمتش بوده است. اینکه از الان گفته شود من یا هر کسی در المپیک مدال داریم، اشتباه است چون هزاران اتفاق ممکن است بیفتد. البته آرزو و خواسته هر ورزشکاری رسیدن به مدال المپیک است و این خواسته را من هم دارم و برایش تا آخرین لحظه می‌جنگم.
 
عابدینی در مورد اینکه به شادی پس از کسب مدال هم فکر کرده است یا خیر، گفت: بله، به شادی بعد از مدال هم فکر می‌کنم. البته من شادی خاص خودم را دارم حتی بعد از المپیک ریو استیکر من ساخته شد و روی زمین نشسته بودم و خدا را شکر کردم. البته آن لحظه فقط می‌خواهی انرژی شادی و پیروزی را تخلیه کنی.
 
کاپیتان تیم ملی سابر در مورد وضعیت کتفش تاکید کرد: دیگر به فکر کتفم نیستم و سعی می کنم فراموش کنم. وقتی مشهد بودم از امام رضا خواستم ابتدا سلامتی و سپس آنچه حقمان است را به ما بدهد.
 
او در پایان گفت: مردم برایمان دعا کنند. امیدوارم کاروان ایران با موفقیت برگردد و حقمان را بگیریم و جزو مدال آوران ایران در المپیک باشیم. از وزیر ورزش و رییس کمیته ملی المپیک و آقای باقرزاده رییس فدراسیون، آقای حدادیان، فخری و قربانی تشکر می کنم.

منبع: ورزش 3
0 نظر

ترین ها
تیم ملی فوتسال بانوان ایران راهی مانیل شد
تیم ملی فوتسال بانوان ایران راهی مانیل شد

کاروان تیم ملی فوتسال بانوان ایران بامداد امروز (پنجشنبه) برای حضور در نخستین دوره جام جهانی فوتسال، تهران را به مقصد مانیل ترک کرد.

تاریخ: 1404/08/22 بازدید: 29
فرشاد پیوس: اوسمار برای سرمربیگری پرسپولیس خوب است، شاید حتی از من هم بهتر!
فرشاد پیوس: اوسمار برای سرمربیگری پرسپولیس خوب است، شاید حتی از من هم بهتر!

بهتربن گلزن تاریخ پرسپولیس که خواهان سرمربیگری در این تیم شده بود، اعلام کرد اوسمار گزینه بهتری از خودش بوده است!

تاریخ: 1404/08/25 بازدید: 0
نمایش متفاوت گالیاردی در تمرین تیم ملی؛ افزایش نقش دستیار جدید قلعه‌نویی پیش از فینال العین

جنب و جوش و فعالیت دستیار ایتالیایی جدید تیم ملی ایران در تمرین امروز کاملا به چشم آمد.

تاریخ: 1404/08/25 بازدید: 2
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar