ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - فدراسیون از موعود بنیادی فر دفاع کرد؛ تصمیمات او در بازی استقلال و پادیاب درست بود

فدراسیون از موعود بنیادی فر دفاع کرد؛ تصمیمات او در بازی استقلال و پادیاب درست بود

خبرگزاری تماشاگر - مسئول آموزش دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال تصمیمات موعود بنیادی فرد را در بازی استقلال و پادیاب خلخال تایید کرد.

  • کد خبر: 354298
  • 1404/09/01
  • بازدید:
  • 43

طرفداری | اتفاقات داوری در بازی استقلال و پادیاب در جام حذفی ایران باعث ایجاد حواشی زیادی شد اما فدراسیون فوتبال از تصمیمات داور و داوری VAR این بازی دفاع کرد.
به نقل از سایت فدراسیون فوتبال محمدرضا ابوالفضلی مسئول آموزش دپارتمان داوری در خصوص تصمیمات تیم داوری بازی استقلال تهران و پادیاب خلخال در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی در فصل جاری گفت: برآیند تصمیمات صورت گرفته نیاز به بررسی و تحلیل صحیح دارد که امیدوارم چنین مواردی مورد عنایت جامعه داوری قرار بگیرد.
او در خصوص اخراج بازیکن پادیاب خلخال در نیمه اول این دیدار گفت: این بازیکن هنگام ضربه به توپ و پریدن با استوک خود به صورت بازیکن استقلال

اخبار مرتبط

  • تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم

    بیشتر...
  • لایحه حق پخش تلویزیونی توسط شورای نگهبان رد شد!

    بیشتر...
  • کنایه تاج به قلعه‌نویی؛ اگر حمایت مردم را می‌خواهید انتقاد هم بپذیرید

    بیشتر...

ضربه وارد می‌کند که این برخورد مصداق بارز خطای شدید است. داور در ابتدای امر، تشخیص برخورد را نداد اما داوران مستقر در اتاق VAR به درستی تشخیص دادند و داور مسابقه را فرا خواندند۰ داور هم به درستی کارت قرمز به بازیکن خاطی پادیاب خلخال نشان داد.
ابوالفضلی درباره اعلام نخستین پنالتی برای استقلال تاکید کرد: داور در این مورد، آنالیز اشتباهی داشت چرا که مدافع پادیاب خلخال دست راست خودش را با اینکه ضربه به توپ زد، با تصمیم داور اعلام پنالتی شد که خوشبختانه با ورود VAR، مورد بازبینی قرار گرفت و داور هم پنالتی را رد کرد.
وی درباره مهم‌ترین صحنه مورد اعتراض تیم میهمان در ورزشگاه تختی که منجر به اعلام پنالتی برای استقلال در دقیقه ۸۸ این مسابقه شد، خاطرنشان کرد: پس از یک فعل و انفعال، مدافع پادیاب روی زمین می‌افتد و دست چپ همین بازیکن مصداق بارز دست تکیه گاه است. در همین وضعیت، دست راست او مانع ورود توپ به سمت دروازه خالی می‌شود. در چنین حالتی حتی اگر بازیکن مدافع، دستش در حالت طبیعی باشد و هیچ گونه حرکت اضافی نداشته باشد اما مانع ورود توپ به درون دروازه شود قطعاً پنالتی باید اعلام شود و نیاز به کارت زرد است اما اگر عمدی در کار بود، اخراج باید می‌شد. بنابراین VAR به درستی اعلام خطای پنالتی کرد.
موعود بنیادی فرد داور ویدئویی بازی دو تیم بود که تصمیمات او مورد اعتراض میهمان خلخالی قرار گرفت.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
شکست سنگین خاتون بم مقابل ووهان؛ حذف زودهنگام نماینده ایران از آسیا
شکست سنگین خاتون بم مقابل ووهان؛ حذف زودهنگام نماینده ایران از آسیا

تیم خاتون بم با یک برد و دو شکست از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا زنان حذف شد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 190
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم

تیم ملی وارد مرحله‌ای جدید شده؛ مرحله‌ای که در آن نظم، شفافیت، هماهنگی و مسئولیت‌پذیری بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 150
پوستر غم‌انگیز نساجی برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی

باشگاه نساجی پوستر ناراحت کننده‌ای برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی منتشر کرد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 104
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar