ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - باشگاه پرسپولیس: هیچ برد و باختی ارزش خدشه‌دار شدن حرمت انسان‌ها را ندارد

باشگاه پرسپولیس: هیچ برد و باختی ارزش خدشه‌دار شدن حرمت انسان‌ها را ندارد

خبرگزاری تماشاگر - باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد: در روز‌هایی که فضای فوتبال ایران بیش از هر زمان به آرامش، اخلاق و همدلی نیاز دارد، دو باشگاه بزرگ و ریشه‌دار پرسپولیس و استقلال، در کنار تمام هواداران خود، بر این باورند که هیچ برد و باختی ارزش خدشه‌دار شدن حرمت انسان‌ها را ندارد.

  • کد خبر: 353440
  • 1404/08/21
  • بازدید:
  • 6

باشگاه خبرنگاران جوان - بعد از دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان حواشی رخ داد که باعث شکایت باشگاه استقلال از همشهری خود شد، حالا باشگاه پرسپولیس در واکنش به حواشی رخ داده در روز‌های اخیر بیانیه‌ای را منتشر کرده است.
در این بیانیه آمده است: در روز‌هایی که فضای فوتبال ایران بیش از هر زمان به آرامش، اخلاق و همدلی نیاز دارد، دو باشگاه بزرگ و ریشه‌دار پرسپولیس و استقلال، در کنار تمام هواداران خود، بر این باورند که هیچ برد و باختی ارزش خدشه‌دار شدن حرمت انسان‌ها

اخبار مرتبط

  • یک مدیر دیگر از پرسپولیس جدا شد/ احتمال تغییرات در چند پست باشگاه

    بیشتر...
  • هاشمیان خطاب به مدیران پرسپولیس: دیگر برای تخفیف تماس نگیرید!

    بیشتر...
  • هاشمیان کوتاه نمی‌آید؛ وحید تمام قراردادش را می‌خواهد

    بیشتر...

را ندارد.
رقابت میان سرخ و آبی، میراثی است از دهه‌ها شور و افتخار، اما این رقابت باید الهام‌بخش احترام، نه میدان درگیری و توهین و تنش و التهاب باشد. توهین‌ها و بداخلاقی‌ها همانند بومرنگی است که روزی به خود ما هم برخواهد گشت و برای فرهنگ صحیح و رقابت سالم باید از این رویکرد چه برعلیه خود و چه برعلیه رقبایمان اجتناب کنیم.
ما از همه هواداران عزیزمان می‌خواهیم، با حفظ هیجان و تعصب مثال‌زدنی در حمایت از باشگاه‌های خود، اجازه ندهند برخی اتفاقات و حواشی چهره فوتبال ایران را با کینه و نفرت مخدوش کنند و رقابت سالم فوتبالی قربانی جنگ و دعوا‌های بی سرانجام شود.
پرسپولیس و استقلال، هر دو بخشی از هویت مردم ایران زیر پرچم خوش رنگ ایران اسلامی هستند. هر دو برای شادی یک ملت می‌جنگند و هر دو در کنار هم، تا ابد نماینده فوتبال پاک و پیام‌آور دوستی‌ها خواهند بود.
بیاییم از امروز، فریاد هواداری‌مان را به فریاد احترام متقابل و حمایت از ارزش‌ها تبدیل کنیم. رقابت فوتبالی در جای خود باقی بماند، اما اخلاق برنده باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
حضور داور ایرانی در مسابقات بسکتبال با ویلچر ۲۰۲۵ قهرمانی آسیا و اقیانوسیه
حضور داور ایرانی در مسابقات بسکتبال با ویلچر ۲۰۲۵ قهرمانی آسیا و اقیانوسیه

مسابقات بسکتبال با ویلچر قهرمانی آسیا و اقیانوسیه به میزبانی تایلند، در حال برگزاری است.

تاریخ: 1404/08/19 بازدید: 20
هجوم آبی‌ها به پست اینستاگرامی سرخیو راموس؛ به استقلال بیا!
هجوم آبی‌ها به پست اینستاگرامی سرخیو راموس؛ به استقلال بیا!

هواداران استقلال خواستار حضور اسطوره رئال مادرید در ایران شدند.

تاریخ: 1404/08/21 بازدید: 0
سفر مارکو باکیچ به تهران؛ هافبک محبوب پرسپولیسی‌ها به دربی می‌رسد؟

مارکو باکیچ با اجازه اوسمار ویه‌را، دو روز بیشتر استراحت می‌کند تا روند درمان مصدومیتش را در تهران زیر نظر پزشکان پرسپولیس دنبال کند.

تاریخ: 1404/08/20 بازدید: 17
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar