ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

خبرگزاری تماشاگر - سرخ‌های تهران و تبریز یکی می‌شوند؛ تیم منتخب بازیکنان مشترک پرسپولیس و تراکتور در تاریخ لیگ برتر

سرخ‌های تهران و تبریز یکی می‌شوند؛ تیم منتخب بازیکنان مشترک پرسپولیس و تراکتور در تاریخ لیگ برتر

خبرگزاری تماشاگر -

  • کد خبر: 351666
  • 1404/08/07
  • بازدید:
  • 78

طرفداری | پرسپولیس و تراکتور، دو تیم بزرگ و پرهوادار فوتبال ایران، در سال‌های اخیر بارها مسیرشان به هم گره خورده است؛ نه فقط در زمین بازی، بلکه در نقل‌وانتقالات هم. بازیکنان زیادی در تاریخ لیگ برتر، تجربه‌ی بازی در هر دو تیم را داشته‌اند و حالا به بهانه دیدار این دو تیم در هفته نهم لیگ برتر اگر بخواهیم از میان آن‌ها یک «تیم منتخب» بسازیم، ترکیبی پرستاره و پرخاطره پیشِ رو خواهیم داشت.
فقط یک دروازه‌بان؛ مظنون همیشگی! در دروازه، علیرضا بیرانوند قرار می‌گیرد؛ گلری که با درخشش در پرسپولیس، نام خود را در فوتبال ایران تثبیت کرد و بعدها در تراکتور، یکی از نمادهای اولین قهرمانی این تیم در تاریخ لیگ برتر شد. علیرضا بیرانوند در کنار شجاع خلیل‌زاده، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی ترابی، از معدود بازیکنانی است که توانست با پیراهن هر دو تیم، به مقام قهرمانی در سطح اول فوتبال باشگاهی ایران دست یابد.
علیرضا بیرانوند - لیگ برتر - فوتبال ایران - تراکتور
خط دفاع؛ با حضور ستاره ایران در جام جهانی 2014 در خط دفاع، سمت راست را دانیال اسماعیلی‌فر از آنِ خود کرده است؛ بازیکنی که در هر دو تیم با انرژی و نفوذهایش در جناح راست، تأثیرگذار بود. دانیال پیش از پیوستن به پرسپولیس و حضور مجدد در تراکتور، دوران سربازی خود را نیز در جمع سرخ‌پوشان تبریزی گذرانده بود تا حالا دومین دوره خود در تیم تبریزی را پشت سر بگذارد.
گزینه‌‌های ذخیره‌ی او، مهدی شیری و صادق محرمی هستند. مهدی شیری در هر دو تیم پرسپولیس و تراکتور فراز و نشیب‌های زیادی داشت و صادق محرمی هم پس از چهره شدن در جمع سرخ‌پوشان پایتخت و مدتی حضور در فوتبال کرواسی، حالا با پیراهن تراکتور به فوتبال ایران بازگشته است.
در قلب دفاع، دو گزینه‌ی باتجربه داریم؛ شجاع خلیل‌زاده و فرشاد فرجی . شجاع از نسل درخشان پرسپولیس در اواسط دهه‌ی ۹۰ بود که با برانکو به سه قهرمانی لیگ برتر و دو فینال آسیا رسید، هرچند که پیش از مورد دوم، از جمع سرخ‌پوشان پایتخت جدا شد و فصل گذشته نیز با تراکتور

اخبار مرتبط

  • شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون فوتبال نزد فیفا

    بیشتر...
  • باشگاه تراکتور با کنایه به پرسپولیس: تسکین درد خود را در چنگ انداختن به دامن ما می‌دانید!

    بیشتر...
  • دیدار جنجالی هفته بیست و دوم قربانی گرفت؛ ناظر دیدار ملوان مقابل تراکتور تعلیق شد

    بیشتر...

به قهرمانی لیگ برتر دست یافت. فرشاد فرجی هم با سه قهرمانی لیگ برتر، یک قهرمانی جام حذفی و دو قهرمانی سوپرکاپ، برای این فصل به جمع شاگردان اسکوچیچ اضافه شده است.
فرشاد فرجی - پرسپولیس - لیگ برتر - فوتبال ایران
گزینه‌های ذخیره برای این دو مدافع میانی، محسن بنگر و محمد نصرتی  هستند. نکته جالب توجه این که در بین تمام بازیکنان این لیست، تنها پنج بازیکن هیچ مقام قهرمانی با پرسپولیس کسب نکرده‌اند که محسن بنگر یکی از آن‌هاست.
در سمت چپ، انتخابی به جز مهرداد پولادی وجود ندارد. ستاره تیم ملی در جام جهانی ۲۰۱۴، هم در پرسپولیسِ بی‌جان اوایل دهه نود و هم در تراکتوری که در اواخر دهه هشتاد به لیگ برتر صعود کرد، دوران درخشانی داشت. پولادی البته با پیراهن هر دو تیم، به هیچ جامی نرسید و تنها قهرمانی لیگ برتر خود را در استقلال تجربه کرد! شاید برای گزینه ذخیره او، بتوان به فرشاد احمدزاده‌ ای که این فصل در چند بازی برای پرسپولیس در پست دفاع چپ به میدان رفت، اشاره کرد.
خط هافبک؛ بهترین‌های تاریخ لیگ برتر؟ آنچنان بی‌راه نیست! در میانه‌ی میدان، ترکیب چشم‌نوازی شکل می‌گیرد: علی کریمی ، احمد نوراللهی،   امید عالیشاه و مهدی ترابی . علی کریمی آخرین فصل حضور خود در مستطیل سبز را با پیراهن تراکتور پشت سر گذاشت و احمد نوراللهی و امید عالیشاه هم دوران کوتاهی را جهت پشت سر گذاشتن دوران خدمت سربازی خود، در تبریز گذراندند.
علی کریمی - پرسپولیس - لیگ برتر - فوتبال ایران
مهدی ترابی نیز حالا یکی از ستاره‌های تیم دراگان اسکوچیچ است و از معدود بازیکنان مشترک دو تیم به حساب می‌آید که سابقه قهرمانی در لیگ برتر با هر دو تیم را دارد. هواداران تراکتور شاید تنها با علی کریمی و مهدی ترابی خاطرات خوشی داشته باشند اما برای پرسپولیسی‌ها، هر چهار نام از محبوبیت و تاثیرگذاری خاصی در تاریخ باشگاه برخورداند.
برای نفرات ذخیره این خط هافبک چهارنفره، می‌توان به نام‌هایی نظیر سیامک نعمتی ، قاسم دهنوی ، جواد کاظمیان و سروش رفیعی اشاره کرد. از این بین، سروش رفیعی قبل از حضور در پرسپولیس، دوران خدمت سربازی خود را در تراکتور گذراند و قاسم دهنوی هم یکی از بازیکنانی است که در پرسپولیس، به هیچ جامی نرسید.
خط حمله؛ نام‌های خاطره‌انگیز اما نه به اندازه خط هافبک! اما در خط حمله، دو نسل متفاوت از گلزن‌های مشترک دیده می‌شوند: کریم انصاری‌فرد که در هر دو تیم تنها یک فصل بازی کرد و از رکوردداران بازی ملی محسوب می‌شود، مستقیما از پرسپولیس به تراکتور پیوست تا آخرین فصل حضور خود در لیگ برتر فوتبال ایران و دومین آقای گلی خود در تاریخ این رقابت‌ها را با پیراهن تراکتور پشت سر بگذارد. در کنار او سید مهدی سیدصالحی قرار می‌گرد.
کریم انصاری فرد - تراکتور - لیگ برتر - فوتبال ایران
نکته قابل توجه این است که کریم انصاری‌فرد، جانشین سید مهدی سیدصالحی در تراکتور شد و سیدصالحی هم به پرسپولیس آمد تا جای خالی کریم را پر کند. سیدصالحی با وجود دوران کوتاه حضور خود در هر دو تیم، از بهترین گلزنان آن‌ها به حساب می‌آمد. این دو مهاجم نیز در پیراهن هر دو تیم، به جامی دست نیافتند.
در فهرست ذخیره‌های این دو مهاجم هم مهدی عبدی و اشپیتیم آرفی حضور دارند تا ترکیب کامل شود. شاید مخاطبان فوتبال فراموش کرده باشند اما آرفی، طی دوران حضور خود در پرسپولیس موفق به کسب دو قهرمانی جام حذفی شد و پس از آن، یک نیم‌فصل هم برای تراکتور بازی کرد.
البته باید به این موضوع اشاره کرد که نام‌های دیگری نظیر کریم باقری ، یحیی گل‌محمدی ، مهدی تارتار ، اسماعیل حلالی ، رضا اسدی،   عباس آقایی ، فرزاد حاتمی ، نبی‌الله باقری‌ها ، میثم بائو ، علی علیزاده  و... نیز در سابقه حضور در هر دو تیم به عنوان بازیکن را دارند اما یا تمام دوران حضور آن‌ها مرتبط به فرمت جدید لیگ برتر نمی‌شد و یا گزینه‌های دیگری جهت حضور در ترکیب تیم منتخب در دسترس بود/

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
شکست سنگین خاتون بم مقابل ووهان؛ حذف زودهنگام نماینده ایران از آسیا
شکست سنگین خاتون بم مقابل ووهان؛ حذف زودهنگام نماینده ایران از آسیا

تیم خاتون بم با یک برد و دو شکست از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا زنان حذف شد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 281
شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون فوتبال نزد فیفا
شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون فوتبال نزد فیفا

باشگاه تراکتور پس از بازگشت حکم علیرضا بیرانوند حال نگاهی به دخالت فیفا در یک پرونده دیگر دارد.

تاریخ: 1404/12/06 بازدید: 111
پیروزی وسترلو در لیگ بلژیک با گلزنی اللهیار صیادمنش

تیم وسترلو با گلزنی مهاجم ایرانی خود به یک پیروزی مهم در لیگ بلژیک دست یافت.

تاریخ: 1404/12/06 بازدید: 115
Tamashagar. All rights reserved © 2023