ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - نظر نهایی فوق تخصص مغز در خصوص صابر کاظمی: تشخیص من برق گرفتگی نیست

نظر نهایی فوق تخصص مغز در خصوص صابر کاظمی: تشخیص من برق گرفتگی نیست

خبرگزاری تماشاگر - فوق تخصص مغز، اعصاب و ستون فقرات درباره آخرین وضعیت صابر کاظمی گفت: تشخیص من برق گرفتگی نیست و همان روز اول هم که مدارک را از نزدیک دیدم، متوجه شدم که یک ضایعه عروقی در مغز است.

  • کد خبر: 351458
  • 1404/08/06
  • بازدید:
  • 10

باشگاه خبرنگاران جوان - شب گذشته و پس از دریافت مجوز رسمی کمیسیون پزشکی، صابر کاظمی ملی‌پوش والیبال کشورمان با نخستین پرواز از قطر به تهران منتقل شد. این انتقال با تدابیر ویژه پزشکی و در هماهنگی کامل میان فدراسیون والیبال ایران، تیم پزشکی فدراسیون و کادر درمان قطری صورت گرفت.
فوق تخصص مغز، اعصاب و ستون فقرات درباره این روند، اظهار داشت: در طول ۱۰ روز اخیر که این اتفاق شروع شد به دنبال یک افت هوشیاری در صابر و بعد در واقع آپنا و مشکلاتی قلبی که پیش آمد، در واقع یک حادثه قلبی شدیدی اتفاق افتاد.
دکتر رضا جباری که به عنوان نماینده فدراسیون والیبال به قطر اعزام شد و با صابر به کشور بازگشت، درباره خبر‌های اولیه مبنی بر برق گرفتگی، گفت: تشخیص من

اخبار مرتبط

  • خانواده صابر کاظمی هنوز امیدوار است

    بیشتر...
  • صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود

    بیشتر...
  • کارشکنی در معاینه صابر کاظمی توسط پزشک ایرانی و انتقال به ایران

    بیشتر...

برق گرفتگی نیست و همان روز اولی هم که مدارک را از نزدیک دیدم متوجه شدم که یک ضایعه عروقی در مغز است. به هر حال درمان‌ها انجام شد و تا زمانی که من ویزیت کردم، سطح هوشیاری که الان دارد در مدارک ثبت شده بود یعنی در واقع با همان وضعیت بوده است.
وی درباره ادامه درمان این ملی‌پوش گفت: با توجه به اینکه بیش از یک هفته است که هوشیاری در این سطح قرار دارد، یک سری تمهیدات و درمان‌هایی در نظر داریم و برخلاف اینکه قطری‌ها اعلام کرده بودند ممکن است اتفاقات بدتری بیافتد، به یک سری از مسائل امیدواریم. البته به معنای بهبودی کامل نیست.
این جراح مغز و اعصاب، درباره اتفاقات و اقدامات اولیه بروز این حادثه گفت: ظرف ۱۰ تا ۱۲ دقیقه اورژانس رسیده است از زمانی که اطلاع دادند. فکر می‌کنم از نظر زمان ری اکشن سریع داشتند و بعد اورژانس دوم هم رسیده و عملیات احیا شروع شده است. مرحله اول در بیست و پنج دقیقه اتفاق افتاده و صابر به بیمارستان منتقل شده است. در همان ساعت اول مجددا نیاز به ۱۲ دقیقه احیای قلبی پیدا می‌کند و دیگر حمله قلبی اتفاق نیافتده است.
وی با اشاره به درخواست خانواده صابر کاظمی، گفت: اگر اجازه دهید با توجه به درخواست خانواده اطلاعات بیشتری ندهیم و همه برای بهبودی او دعا کنیم. جا دارد از پیگیری‌های میلاد تقوی رییس فدراسیون والیبال تشکر کنم که مقدمات این کار را انجام داد. فدراسیون والیبال چیزی کم نگذاشته و همین جا از وزیر بهداشت قطر که محبت کردند و سنگ تمام گذاشتند نیز تشکر ویژه دارم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
میهمانی صدرنشینان در هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
میهمانی صدرنشینان در هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال

رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های ایران روز پنجشنبه (۸ آبان) با برگزاری هر ۶ دیدار هفته هفتم پیگیری می‌شود.

تاریخ: 1404/08/08 بازدید: 32
امضای تفاهمنامه همکاری بین کمیته ملی المپیک ایران و بحرین
امضای تفاهمنامه همکاری بین کمیته ملی المپیک ایران و بحرین

در راستای توسعه همکاری‌های ورزشی، روسای کمیته‌های المپیک دو کشور ایران و بحرین تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

تاریخ: 1404/08/09 بازدید: 0
ستاره پرسپولیس دیگر نمی‌درخشد

وینگر ازبک پرسپولیس پس از ورود به زمین در دقیقه ۶۶ نتوانست نمایش خوبی برای تیمش داشته باشد

تاریخ: 1404/08/09 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar