ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - احتمال ممنوعیت پرتاب اوت مخاطره‌آمیز در لیگ برتر؛ زهره هراتیان هشدار داد!

احتمال ممنوعیت پرتاب اوت مخاطره‌آمیز در لیگ برتر؛ زهره هراتیان هشدار داد!

خبرگزاری تماشاگر - به نظر می‌رسد با ورود رسمی ایفمارک، احتمال ممنوعیت پرتاب‌های اوت خطرناک در مسابقات لیگ برتر بسیار جدی شده است.

  • کد خبر: 350961
  • 1404/08/03
  • بازدید:
  • 68

طرفداری |  مصدومیت اخیر فیاض میردورقی در فضای مجازی بازتاب گسترده‌ای داشت و بسیاری از کارشناسان نسبت به انجام پرتاب‌های نمایشی در زمین فوتبال هشدار داده‌اند.
پس از مصدومیت فیاض میردورقی بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی هنگام اجرای یک پرتاب اوت آکروباتیک، مرکز پزشکی ایفمارک به

اخبار مرتبط

  • وضعیت عجیب استقلال خوزستان؛ برخی بازیکنان تیم با تاکسی اینترنتی کار می‌کنند!

    بیشتر...
  • در هوای بارانی پشتک وارو نمی‌زنم؛ میردورقی: خدا به من رحم کرد که اتفاق بدی برایم رخ نداد

    بیشتر...
  • کارت بازی سرژ اوریه برای پرسپولیس چطور صادر شد؟

    بیشتر...

این حادثه واکنش نشان داد؛ واکنشی که ممکن است به ممنوعیت رسمی این نوع پرتاب خطرناک در فوتبال ایران منجر شود. دکتر زهره هراتیان، رئیس مرکز پزشکی ایفمارک، در گفت‌وگویی ضمن ابراز نگرانی از تکرار چنین حرکاتی گفت: بارها درباره انجام حرکات مخاطره‌آمیز که سلامت بازیکنان را تهدید می‌کند به تیم‌ها هشدار داده‌ایم. به پزشکان تیم‌ها نیز تأکید شده که به بازیکنان خود اطلاع دهند تا از اجرای این نوع پرتاب اوت دستی خودداری کنند.
هراتیان افزود: اگر به صحنه مصدومیت بازیکن استقلال خوزستان نگاه کنید، مشخص است که خطر شکستگی گردن و حتی آسیب‌های نخاعی به‌طور جدی او را تهدید می‌کرد. چنین حرکاتی باید برای همیشه از فوتبال ما حذف شوند.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
هایلایت و بیوگرافی ایگور سرگیف، مهاجم لینک‌شده پرسپولیس؛ ماشین گلزنی آسیاگرد ازبکستان
هایلایت و بیوگرافی ایگور سرگیف، مهاجم لینک‌شده پرسپولیس؛ ماشین گلزنی آسیاگرد ازبکستان

ایگور سرگیف ازبک، سومین مهاجم لینک‌شده به پرسپولیس، پس از ورود اوسمار ویرا است. او تجربه زیادی در فوتبال آسیا داشته و از چندین مقطع حضور در پاختاکور تا بازی در بجینگ گوان، الظفره امارات، پاتوم یونایتد تایلند، توبول و آق توبه قزاقستان را تجربه کرده است.

تاریخ: 1404/08/27 بازدید: 271
مصدومیت جدی کاپیتان تیم ملی والیبال در ترکیه
مصدومیت جدی کاپیتان تیم ملی والیبال در ترکیه

مهره تأثیرگذار تیم روبرتو پیاتزا در ایران، با یک آسیب‌دیدگی نسبتاً جدی دست‌وپنجه نرم می‌کند.

تاریخ: 1404/12/03 بازدید: 0
حمله وریا غفوری به مجری‌های برنامه ماهواره‌ای؛ زندگی من روی هواست و ۱۵ میلیارد ضرر کردم، شرم بر شما باد!

اولین کنفرانس خبری پس از بازی مرد محبوب استقلالی‌ها تحت عنوان سرمربی خالی از جنجال نبود.

تاریخ: 1404/12/03 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar