ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - تیم ملی کبدی پسران ایران با شکست سریلانکا فینالیست شد

تیم ملی کبدی پسران ایران با شکست سریلانکا فینالیست شد

خبرگزاری تماشاگر - تیم ملی کبدی پسران در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ با شکست سریلانکا فینالیست شد.

  • کد خبر: 350476
  • 1404/07/30
  • بازدید:
  • 6

به گزارش خبرنگار مهر، در چهارمین روز از بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵، امروز (چهارشنبه ۳۰ مهرماه) تیم ملی کبدی پسران کشورمان از ساعت ۱۲:۳۰ به وقت ایران در آخرین دیدار مرحله گروهی به مصاف سریلانکا رفت و در پایان با نتیجه قاطع ۹۲ بر ۲۳ حریف خود را از پیش‌رو برداشت. شاگردان جواد موسوی با این پیروزی به فینال صعود کردند و باید در دیدار پایانی به مصاف تیم قدرتمند هند بروند. فینال رقابت‌های کبدی پسران روز پنجشنبه (یکم آبان) از ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ایران برگزار خواهد شد؛ دیداری که می‌تواند برای ملی‌پوشان

اخبار مرتبط

  • پوشش زنده افتتاحیه بازی‌های آسیایی جوانان؛ حضور پرنشاط جوانان ایران

    بیشتر...
  • علی نژاد: امیدوارم در فینال کبدی برابر هند نتیجه متفاوتی رقم بخورد

    بیشتر...
  • دنیامالی: در دوماه آینده ورزش ایران موفقیت‌های زیادی را خواهند داشت

    بیشتر...

جوان کشورمان حکم کسب مدال طلا را داشته باشد. تیم ملی کبدی پسران ایران در مجموع شش دیدار مرحله گروهی؛ ۴ پیروزی و ۲ شکست به ثبت رسانده و با ۸ امتیاز در جایگاه دوم جدول گروهی قرار گرفتند. ملی‌پوشان کشورمان در نخستین دیدار با نتیجه پرگل ۷۲ بر ۲۹ مقابل تایلند به برتری رسیدند، اما در بازی دوم با نتیجه ۴۸ بر ۵۵ مغلوب بنگلادش شدند. شاگردان موسوی در سومین دیدار با نتیجه قاطع ۷۴ بر ۲۳ از سد پاکستان گذشتند و سپس بحرین میزبان را با نتیجه سنگین ۹۲ بر ۱۷ شکست دادند. با این حال در پنجمین دیدار برابر هند با نتیجه ۲۹ بر ۴۶ تن به شکست دادند. در رقابت‌های کبدی پسران جوانان آسیا ۲۰۲۵، تیم‌های ایران، هند، پاکستان، بنگلادش، بحرین، سریلانکا و تایلند حضور دارند. تیم ملی کبدی دختران ایران نیز روز گذشته با پیروزی مقابل تایلند جواز حضور در فینال را به‌دست آورد و باید روز پنجشنبه (یکم آبان‌ماه) از ساعت ۱۶:۳۰ به وقت ایران به مصاف هند برود.
پس از پیروزی تیم ملی کبدی پسران احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، مناف هاشمی معاون وزیر ورزش و مهدی علی‌نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک در جمع ملی‌پوشان کبدی حضور یافتند.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
اسکوچیچ: قهرمان ایران را دست کم نگیرید
اسکوچیچ: قهرمان ایران را دست کم نگیرید

سرمربی تیم فوتبال تراکتور، پس از پیروزی تیمش مقابل شارجه امارات در لیگ نخبگان آسیا، تأکید کرد که شاگردانش عملکردی فوق‌العاده داشتند و شایسته این برد بودند.

تاریخ: 1404/07/28 بازدید: 31
وزیر راه و شهرسازی وارد پایتخت پاکستان شد
وزیر راه و شهرسازی وارد پایتخت پاکستان شد

وزیر راه و شهر سازی جمهوری اسلامی ایران به دعوت وزیر مواصلات پاکستان برای شرکت در کنفرانس منطقه‌ای حمل و نقل وارد اسلام‌آباد پایتخت این کشور شد.

تاریخ: 1404/08/01 بازدید: 0
ساپینتو: این همان استقلالی بود که می‌خواستم؛ نیمکت‌نشینی رضاییان؟ تا مصدوم ندهیم، خط دفاعی تغییر نمی‌کند

سرمربی استقلال از عملکرد شاگردانش در جریان پیروزی برابر الوحدات تمجید کرد. حالا اوضاع برای مرد پرتغالی رو به بهبودی می‌رود.

تاریخ: 1404/08/01 بازدید: 5
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar