ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

خبرگزاری تماشاگر - نازپرور: تحریم‌ها را با تقویت صادرات معدنی خنثی می‌کنیم

نازپرور: تحریم‌ها را با تقویت صادرات معدنی خنثی می‌کنیم

خبرگزاری تماشاگر - مشهد- رئیس خانه معدن خراسان‌رضوی گفت: با اتخاذ تدابیر راه‌گشا و تقویت صادرات معدنی و دیپلماسی منطقه‌ای توطئه منزوی‌سازی اقتصاد ایران را خنثی خواهیم کرد.

  • کد خبر: 350428
  • 1404/07/30
  • بازدید:
  • 85

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نازپرور در حاشیه همایش منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد اظهار کرد: نباید زیر فشار روانی تحریم‌های آمریکا و متحدانش رفت و با اتخاذ تدابیر راه‌گشا و تقویت صادرات محصولات معدنی، توطئه منزوی‌سازی اقتصاد ایران را خنثی خواهیم کرد.
رئیس خانه معدن خراسان‌رضوی با انتقاد از فشارهای بین‌المللی گفت: آمریکا و بخشی از بلوک غرب با به‌کارگیری مکانیسم‌هایی مانند «اسنپ‌بک» درصدد منزوی کردن و تضعیف اقتصاد ایران هستند.
وی افزود: ما نباید زیر بار فشار روانی این تحریم‌ها برویم؛ بلکه با تدابیر راه‌گشا و برنامه‌ریزی مدبرانه می‌توان این توطئه را خنثی کرد.
نازپرور در ادامه بر ضرورت

اخبار مرتبط

  • ایران: شورای امنیت نباید مورد سوء استفاده یا دغل‌ورزی قرار گیرد

    بیشتر...
  • باخدا:حریق سوپرمارکت در بلوار توس مشهد به منزل مسکونی سرایت کرد

    بیشتر...
  • هیئت علمی حوزه معارف اسلام ناب در خراسان رضوی تشکیل شد

    بیشتر...

حضور فعال و پرقدرت ایران در عرصه بین‌المللی تأکید کرد و اظهار داشت: رفتار کشورهای غربی را باید با تقویت مناسبات تجاری و دیپلماتیک منطقه‌ای بی‌اثر کرد.
رئیس خانه معدن خراسان‌رضوی گفت: حضور قوی در بازارهای همسایه و توسعه دیپلماسی اقتصادی استانی می‌تواند جایگاه ما را در تجارت منطقه‌ای تثبیت کند و دست‌اندازی‌های بیرونی را بی‌اثر سازد.
وی همچنین به ظرفیت‌های معدنی استان اشاره و تصریح کرد: خراسان‌رضوی از بضاعت قابل‌توجهی در حوزه صنایع معدنی برخوردار است و محصولات استخراجی استان مورد تقاضای بازارهای منطقه‌ای هستند.
به گفته نازپرور، تنوع کالاها و محصولات صادراتی ایران می‌تواند دیوارهای تحریم را فرو بریزد و هیچ قدرتی نتواند مانع روند ارزآوری کشور شود.
رئیس خانه معدن خراسان‌رضوی طراحی سازوکارهایی مانند توسعه زنجیره ارزش، فرآوری داخلی و ایجاد کانال‌های تجاری با کشورهای همسایه را از اقدامات پیشنهادی خواند.
وی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی بخش خصوصی، نهادهای استانی و دستگاه‌های دولتی گفت: با تلاش و برنامه‌ریزی هماهنگ، نقشه غرب برای تضعیف اقتصاد ایران را درهم می‌شکنیم.
نازپرور از فعالان اقتصادی خواست: طرح‌ها و ظرفیت‌های صادراتی استان را در قالب پروژه‌های مشترک و طرح‌های قابل اجرایی به میز نشست‌های دیپلماسی استانی بیاورند تا مسیرهای عملی مقابله با اثرات تحریم هموار شود.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
سلسله انتصابات حدادی در باشگاه پرسپولیس
سلسله انتصابات حدادی در باشگاه پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در راستای برنامه‌های خود برای ایجاد تحول سازمانی در باشگاه و اجرای برنامه‌ها و مصوبات هیأت مدیره، با صدور احکامی، جمعی از معاونان و مدیران جدید باشگاه را منصوب کرد.

تاریخ: 1404/12/06 بازدید: 483
شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون فوتبال نزد فیفا
شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون فوتبال نزد فیفا

باشگاه تراکتور پس از بازگشت حکم علیرضا بیرانوند حال نگاهی به دخالت فیفا در یک پرونده دیگر دارد.

تاریخ: 1404/12/06 بازدید: 263
پیروزی وسترلو در لیگ بلژیک با گلزنی اللهیار صیادمنش

تیم وسترلو با گلزنی مهاجم ایرانی خود به یک پیروزی مهم در لیگ بلژیک دست یافت.

تاریخ: 1404/12/06 بازدید: 274
Tamashagar. All rights reserved © 2023