ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - همکاری و ارتقای آمادگی؛ محورهای اصلی همایش خانه‌های دوام تهران

همکاری و ارتقای آمادگی؛ محورهای اصلی همایش خانه‌های دوام تهران

خبرگزاری تماشاگر - نمایندگان خانه‌های دوام و ایمنی تهران در نشستی با مدیران شهری به بررسی چالش‌ها و راهکارهای تجهیز و آموزش گروه‌های دوام پرداختند و بر توسعه مشارکت میان مناطق تأکید کردند.

  • کد خبر: 349989
  • 1404/07/28
  • بازدید:
  • 1

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، نمایندگان خانه‌های دوام و ایمنی تهران در نشستی با مدیران شهری به بررسی چالش‌ها و راهکارهای تجهیز و آموزش گروه‌های دوام پرداختند و بر توسعه مشارکت میان مناطق تأکید کردند.
در این همایش که با حضور علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مهدی بابایی عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیته ایمنی شورای شهر، محمدهادی علی‌احمدی شهردار منطقه ۷، شاهین مظفری معاون آموزش و مشارکت اجتماعی سازمان، مدیران سازمان، روسای ادارات مناطق

اخبار مرتبط

  • محکومیت قاچاقچی ۵ هزار و ۸۲ عدد شال و روسری

    بیشتر...
  • نوری: تعریض خیابان پیروزی برای کاهش ترافیک در دستور کار است

    بیشتر...
  • محمدی: ۶۶۴ کودک تحت پوشش بهزیستی تهران به آغوش خانواده بازگشتند

    بیشتر...

۲۲ گانه و اعضای گروه‌های دوام برگزار شد، نمایندگان خانه‌های دوام و ایمنی مناطق مختلف پایتخت به بیان دیدگاه‌ها، مشکلات، چالش‌ها و نقاط قوت و ضعف فعالیت‌های خود پرداختند. همچنین موضوعاتی چون افزایش آموزش‌های تخصصی، ارتقای آمادگی شهروندان در برابر حوادث، تجهیز خانه‌های دوام به امکانات امدادی و توسعه همکاری میان مناطق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در این نشست با اشاره به گسترش فعالیت‌های گروه‌های دوام گفت: با وجود محدودیت‌ها، گروه‌های دوام توسعه یافته‌اند و خوشبختانه شاهد پیشرفت‌های ملموسی در این حوزه هستیم.
وی با تقدیر از همکاری مدیران مناطق و فعالان دوام افزود: تلاش ما این است که سازوکار مدیریت بحران مبتنی بر عدالت و شایستگی باشد، نه روابط شخصی. همه باید بتوانند از امکانات سازمان به‌صورت عادلانه بهره‌مند شوند و هیچ تصمیمی نباید سلیقه‌ای اتخاذ شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ادامه با تأکید بر اهمیت آموزش گفت: آموزش مستمر اعضای دوام از اولویت‌های اصلی ماست. لازم است در پایان هر فصل، عملکرد آموزشی مورد ارزیابی قرار گیرد تا نقاط قوت و ضعف مشخص شود.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
لیگ برتر فوتبال انگلیس، رقابت تنگاتنگ در صدر
لیگ برتر فوتبال انگلیس، رقابت تنگاتنگ در صدر

رقابت‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال انگلیس فصل ۲۰۲۶ - ۲۰۲۵ پیگیری شد.

تاریخ: 1404/07/27 بازدید: 18
پاسخ سردار دورسون به ادعای وحید هاشمیان؛ دروغگویی درباره من را تمام کنید!
پاسخ سردار دورسون به ادعای وحید هاشمیان؛ دروغگویی درباره من را تمام کنید!

مهاجم سابق پرسپولیس واکنش خود را به ادعای جنجالی درباره اختلاف با وحید هاشمیان اعلام کرد. او هرگونه رفتار غیرحرفه‌ای یا درگیری لفظی را رد کرده است.

تاریخ: 1404/07/29 بازدید: 0
ایران فینالیست کبدی دختران بازی‌های آسیایی شد

تیم ایران با برتری برابر تایلند به فینال مسابقات کبدی بازی‌های آسیایی جوانان صعود کرد.

تاریخ: 1404/07/29 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar