ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - امیر قلعه نویی نمی‌خواهد از پرویز دهداری و حشمت مهاجرانی یاد بگیرد!

امیر قلعه نویی نمی‌خواهد از پرویز دهداری و حشمت مهاجرانی یاد بگیرد!

خبرگزاری تماشاگر - درست است که تیم ملی ما بازیکن جوان چندان شایسته ای ندارد تا از وجود آنها استفاده کرده و خودش را جوان کند اما می شد در این بازه زمانی، برخی از نفراتی که فوق العاده مسن هستند و البته کارآیی آنها برای تیم ملی با بازیکنان دیگر تفاوت چندانی ندارند را از تیم ملی کنار گذاشت.

  • کد خبر: 348790
  • 1404/07/22
  • بازدید:
  • 36

طرفداری |
به نظر می رسد بین مهره های بالاتر از 30 سال تیم ملی فوتبال و با توجه به کیفیت امروز بازیکنانش، تنها مهدی طارمی و سردار آزمون شایسته حفظ شدن هستند و استفاده از جهانبخش، رامین رضاییان، روزبه چشمی، میلاد محمدی، علیرضا بیرانوند، سامان قدوس و... زیاد برای تیم ملی مناسب نیست. البته ما مهره بالای 30 سال به درد بخوری مثل نوراللهی را کنار گذاشته و از وجود بالای 30 ساله های نه چندان ثمر بخش استفاده می کنیم که منطقی نیست و تنها کار ما در این مقطع بالا بردن میانگین سنی تیم ملی فوتبال است.
شاید اگر امروز دهداری در تیم ملی بود، تفاوت زیادی بین محمد

اخبار مرتبط

  • تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم

    بیشتر...
  • کنایه تاج به قلعه‌نویی؛ اگر حمایت مردم را می‌خواهید انتقاد هم بپذیرید

    بیشتر...
  • دیدار امیر قلعه نویی با ۳ لژیونر ایران در لیگ امارات / عکس

    بیشتر...

خلیفه و بیرانوند در دروازه تیم ملی نمی دید. شاید کسری طاهری مدام به تیم ملی دعوت می شد، شاید امین حزباوی و آریا یوسفی بازیکنان ثابت تیم ملی فوتبال بودند و شاید تیم ملی به جای میانگین 30 سال با میانگین حداکثر 26 سال به میدان می رفت.
امیر قلعه نویی در اوج جوانی هیچ گاه توسط دهداری به تیم ملی دعوت نشد، دهداری بازیکنانی مثل محمد ژاله مستقیم و مرتضی کرمانی و قایقران و عاشوری و نامجو مطلق و سید محمد علوی و... را به او ترجیح می داد. شاید به همین دلیل است که مربیانی با رویکرد به جوانان نمی توانند ذهن قلعه نویی را تحت باور خود بیاورند. قلعه نویی نمی تواند فوتبال رو به افت ایران را زنده کند اما می تواند با جوانکردن تیم، کاری کند اگر تیم در جام جهانی ناکام ماند بگوید تیم جوانی داشته ام.
در جام جهانی 1978، مردان بزرگی مثل علیرضا عزیزی، رضا عادلخانی، بیژن ذوالفقارنسب، غلامحسین مظلومی، علیرضا خورشیدی و... از تیم ملی کنار گذاشته شدند، مهاجرانی نمی خواست به این نفرات بازی دهد و ترجیح داد به جای نیمکت نشین کردن بازیکنان با تجربه از جوانانی مثل علی شجاعی، گربکندی، بهتاش فریبا، محمد پنجعلی، علیرضا قشقائیان، مجید بشکار و... بهره ببرد، تیم او بر این اساس آینده ای تازه را برای فوتبال ایران ساخت.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
هایلایت و بیوگرافی ایگور سرگیف، مهاجم لینک‌شده پرسپولیس؛ ماشین گلزنی آسیاگرد ازبکستان
هایلایت و بیوگرافی ایگور سرگیف، مهاجم لینک‌شده پرسپولیس؛ ماشین گلزنی آسیاگرد ازبکستان

ایگور سرگیف ازبک، سومین مهاجم لینک‌شده به پرسپولیس، پس از ورود اوسمار ویرا است. او تجربه زیادی در فوتبال آسیا داشته و از چندین مقطع حضور در پاختاکور تا بازی در بجینگ گوان، الظفره امارات، پاتوم یونایتد تایلند، توبول و آق توبه قزاقستان را تجربه کرده است.

تاریخ: 1404/08/27 بازدید: 263
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم

تیم ملی وارد مرحله‌ای جدید شده؛ مرحله‌ای که در آن نظم، شفافیت، هماهنگی و مسئولیت‌پذیری بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 200
پوستر غم‌انگیز نساجی برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی

باشگاه نساجی پوستر ناراحت کننده‌ای برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی منتشر کرد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 134
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar