ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - توضیحاتی درباره حضور کاروان ۸۶ نفره تیم ملی ایران در دبی

توضیحاتی درباره حضور کاروان ۸۶ نفره تیم ملی ایران در دبی

خبرگزاری تماشاگر - سخنگوی فدراسیون فوتبال توضیحاتی درباره حضور ۸۶ نفره کاروان ایران در امارات برای دیدار دوستانه با تانزانیا ارائه کرد.

  • کد خبر: 348749
  • 1404/07/22
  • بازدید:
  • 8

طرفداری |  تیم ملی ایران دومین دیدار دوستانه‌اش در این پنجره بازی‌های ملی را امشب مقابل تانزانیا برگزار می‌کند.
امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره بحث تغییر کادرفنی تیم ملی فوتبال ایران در صورت شکست در دیدار امشب برابر تانزانیا و اضافه شدن فوتی، دستیار سابق مورینیو به کادرفنی تیم ملی گفت: مطابق برنامه امیر قلعه‌نویی، مباحث به این سمت رفت که برای حضور در جام جهانی حضور یک یا دو مربی خارجی می‌تواند کادرفنی را تقویت کند. مذاکرات با دستیار سابق مورینیو در امارات انجام و وضعیت ایشان مشخص می‌شود. فوتی رزومه درخشانی دارد و امیدوار هستیم در کنار سایر همکاران قلعه‌نویی،

اخبار مرتبط

  • مهاجم تیم ملی تانزانیا: بازیکنان ما کار سختی مقابل ایران نخواهند داشت

    بیشتر...
  • مقصد غیرمنتظره برای علیرضا جهانبخش؛ لیگ کره جنوبی!

    بیشتر...
  • مهاجم تیم ملی تانزانیا: کار سختی مقابل ایران نداریم!

    بیشتر...

حضورش اتفاق مبارکی برای فوتبال کشور باشد.  وی در مورد اینکه آیا از اعضای کادرفنی تیم ملی کم می‌شود یا نه، تصریح کرد: خیر، در این زمینه نکته‌ای مطرح نشده است.
سخنگوی فدراسیون فوتبال در واکنش به حضور کاروان ۸۶ نفره تیم ملی در امارات برای بازی با تانزانیا گفت: از آنجایی که میزبانی برعهده فدراسیون فوتبال است، به غیر از اعضای تیم و اهالی رسانه، تعدادی نیز اضافه شده‌اند. شنیدم که گفتند از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز کنار تیم ملی حضور دارند که اینطور نیست و کسی در حال حاضر با تیم ملی نیست. اگر بازی در تهران برگزار می‌شد، بازی ناظر، سکوریتی، ناظر رسانه‌ای، حراست، تشریفات و ... می‌خواست. این ۱۰ نفری که اضافه اعزام شده‌اند، همان‌هایی هستند که قرار است از سوی فدراسیون فوتبال کارها را به دلیل میزبانی ایران انجام دهند.  علوی درباره بحث صدور ویزای اعضای تیم ملی فوتبال برای حضور در کلاس‌های آموزشی فیفا برای شرکت در جام جهانی خاطرنشان کرد: این کلاس‌ها برای اسفندماه سال جاری و فروردین سال آینده برگزار می‌شود. الزام است که مدیر اجرایی، حراست، رسانه، تشریفات و ... در این کلاس‌ها حضور داشته باشند. بخش عمده‌ای از برگزاری مسابقات برعهده شهرداری سه کشور میزبان مسابقات است. فیفا تاکید دارد برای هماهنگی‌ها، افراد در کلاس‌های آموزشی شرکت کنند. 

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
برگزاری دیدار ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی لبنان
برگزاری دیدار ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی لبنان

دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ طبق اعلام فدراسیون جهانی بسکتبال (فیبا)، به میزبانی کشور ثالث و در شهر بیروت لبنان برگزار خواهد شد.

تاریخ: 1404/07/20 بازدید: 21
بازگشت مدافع آفریقایی به تمرینات پرسپولیس/ مدافع مصدوم آماده خیبر شد
بازگشت مدافع آفریقایی به تمرینات پرسپولیس/ مدافع مصدوم آماده خیبر شد

تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس در حالی پیگیری شد که سرژ اوریه پس از مدت ها در تمرینات گروهی برای دیدار با خیبر در هفته هفتم لیگ برتر حضور یافت.

تاریخ: 1404/07/22 بازدید: 0
حضور فرشید سمیعی در ساختمان باشگاه استقلال

مدیرعامل اسبق استقلال ساعتی پیش در ساختمان این باشگاه حضور پیدا کرد.

تاریخ: 1404/07/22 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar