ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - تاج: پوشیدن پیراهن تیم ملی یک توفیق الهی است

تاج: پوشیدن پیراهن تیم ملی یک توفیق الهی است

خبرگزاری تماشاگر - رئیس فدراسیون فوتبال به اهمیت پیراهن تیم ملی و پوشیدن آن در هر رده سنی اشاره کرد.

  • کد خبر: 348482
  • 1404/07/20
  • بازدید:
  • 7

طرفداری |  مهدی تاج امروز در محل تمرین تیم ملی نوجوانان ایران حاضر شد و برای اعضای این تیم سخنرانی کرد.
رئیس فدراسیون یکشنبه همراه با نمایندگان مجلس، معاونت بانوان وزارت ورزش، اعضای هیئت رئیسه فدراسیون، علی تارقلی‌زاده، مدیر فنی و توسعه و داود پرهیزکاری، رئیس مرکز ملی فوتبال در محل تمرین تیم ملی نوجوانان حضور یافتند. وی در جمع اعضای تیم ملی نوجوانان، اظهار داشت: خودم نوجوانانی را دیده‌ام که بعدها بازیکن، مربی و حتی پیشکسوت شده‌اند‌. این توانایی را در شما هم می‌بینم که روزی در تیم‌ ملی جوانان، امید و بزرگسال بازی کنید‌. راه درست هم این است که تیم‌های ملی از نونهالان تا بزرگسالان به یکدیگر

اخبار مرتبط

  • تاج: دنبال برگزاری بازی تیم ملی فوتسال با برزیل هستیم

    بیشتر...
  • مهدی تاج: تیم ملی جای استعدادهاست نه پرورش بازیکن

    بیشتر...
  • بازدید نمایندگان مجلس از مرکز ملی فوتبال

    بیشتر...

سرویس بدهند. ان‌شاءالله علی تارقلی‌زاده به‌زودی تیم نونهالان را هم تشکیل بدهد.
رئیس فدراسیون افزود: کارکردن در رده نونهالان، نوجوانان و جوانان نه‌تنها هزینه نیست بلکه یک سرمایه‌گذاری خیلی متقن است. ترکیب بازیکنان فعلی تیم نوجوانان از مناطق زیادی از کشور تشکیل شده و البته خیلی از مناطق را هم نمی‌بینیم که باید در مطالعات ما دیده شده و در تیم ملی نقش‌آفرینی کنند.
تاج ادامه داد: هرچند تیم ملی جای بهترین‌ها است و جای بازیکن‌سازی نیست. بازیکن‌سازی کار باشگاه‌ها است. تیم ملی عرصه رقابت است و جای این نیست به بازیکن بگوییم این کار را بکن و فلان کار را انجام نده. افرادی گاهی به‌غلط می‌گویند چند بازیکن آورده‌ایم که الان در فلان باشگاه حضور دارند.
رئیس فدراسیون گفت: هرچند این کار هم وظیفه فدراسیون است اما نه در بخش تیم‌ ملی بلکه در بخش‌های دیگر باید انجام شود. بخش تیم ملی باید حواسش به انتخاب بهترین‌ها باشد‌. از منظر دیگر باید خدا را شاکر باشید که به شما توفیق داده تا در رده نوجوانان بازیکن ملی کشور ۸۰ میلیونی ایران شده‌اید. خدا به شما توفیق الهی داده تا در تیم ملی باشید و گستردگی کار دستتان بیاید. به من و کادر فنی شما هم این توفیق را داده تا مسئولیت‌های دیگری داشته باشیم و به پرچم، کشور، نظام، دولت و رهبری خدمت کنیم. خیلی کم مثل شما توفیق پیدا می‌کنند تا در این جمع باشند.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
دیدار و گفت‌وگوی تقوی با دختران والیبال کشورمان به مناسبت روز جهانی دختر
دیدار و گفت‌وگوی تقوی با دختران والیبال کشورمان به مناسبت روز جهانی دختر

رئیس فدراسیون والیبال همزمان با روز جهانی دختر در اردوی تیم کمتر از ۱۶ سال کشورمان حضور یافت و با اهدای گل این روز را به ملی‌پوشان والیبال تبریک گفت.

تاریخ: 1404/07/19 بازدید: 19
امسال آماده‌ترین بدن را داشتم؛ داودی: هیچ بهانه‌ای توجیه کننده عملکردم نیست
امسال آماده‌ترین بدن را داشتم؛ داودی: هیچ بهانه‌ای توجیه کننده عملکردم نیست

نماینده فوق سنگین وزنه برداری ایران با مصدومیت شانه وزنه زده است.

تاریخ: 1404/07/21 بازدید: 0
نازون بازی بعدی استقلال را از دست داد

داکنز نازون به دلیل خستگی ناشی از سفر از هائیتی، در دیدار استقلال مقابل مس رفسنجان حضور نخواهد داشت.

تاریخ: 1404/07/21 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar