ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - دزدی در تیم ملی تنیس روی میز؛ راکت ملی‌پوش ایرانی را سرقت کردند!

دزدی در تیم ملی تنیس روی میز؛ راکت ملی‌پوش ایرانی را سرقت کردند!

خبرگزاری تماشاگر - سرقت راکت امیرحسین هدایی در هند باعث شد ملی‌پوش ایران با راکت نوشاد عالمیان در مسابقات قهرمانی آسیا بازی کند.

  • کد خبر: 348388
  • 1404/07/20
  • بازدید:
  • 7

طرفداری | تیم ملی تنیس روی میز ایران برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا راهی هند شده است. این مسابقات با حضور برترین بازیکنان قاره در جریان است و نقش مهمی در رده‌بندی جهانی ورزشکاران دارد.
در حاشیه رقابت‌های قهرمانی آسیا در هند، اتفاقی عجیب برای تیم ملی تنیس روی میز ایران رخ

اخبار مرتبط

  • کشف سرقت اماکن دولتی اردستان کمتر از یک ساعت کشف شد

    بیشتر...
  • تنیس روی میز ایران می‌توانست در آسیا مدال بگیرد؛ بنیامین مغرور نشود

    بیشتر...
  • انگلستان به پینگ‌پنگ‌باز ۱۱ ساله ایران ویزای جهانی نداد

    بیشتر...

داد؛ راکت امیرحسین هدایی ، ملی‌پوش کشورمان، در سالن تمرینی به سرقت رفت تا او در شرایطی غیرمنتظره ادامه مسابقات را پیگیری کند.
این حادثه در حالی رخ داد که هدایی خود را برای دیدارهای حساس آماده می‌کرد. با این حال، او با روحیه بالا و با استفاده از راکت نوشاد عالمیان ، دیگر ملی‌پوش باتجربه کشورمان، در مسابقات روز گذشته شرکت کرد.
بر اساس اعلام فدراسیون تنیس روی میز، هماهنگی‌های لازم برای ارسال راکت جدید به هند انجام شده است تا این بازیکن در ادامه رقابت‌ها دچار مشکل نشود. هنوز مشخص نیست سارق چگونه وارد محل تمرین شده و وسایل شخصی بازیکن را ربوده است.

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
حذف نام طارمی از فهرست المپیاکوس برای دیدار امشب
حذف نام طارمی از فهرست المپیاکوس برای دیدار امشب

لژیونر ایرانی تیم فوتبال المپیاکوس یونان از فهرست این تیم برای تقابل با لارسیا خط خورد.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 14
اندونزی به ژیمناستیک کاران صهیونیست ویزا نداد
اندونزی به ژیمناستیک کاران صهیونیست ویزا نداد

اندونزی از صدور ویزا برای ورزشکاران صهیونیست خودداری کرد و اعتراض تل آویو به این اقدام جاکارتا راه به جایی نبرد.

تاریخ: 1404/07/27 بازدید: 11
ماجرای کشتیِ آتش‌گرفته در سواحل یمن چه بود؟

درحالی که برخی خبرها مدعی حمله زیر دریایی آمریکایی به یک نفتکش ایرانی شده بود، اما خبرگزاری رویترز اعلام کرد که این نفتکش ایرانی نبوده و از عمان به سوی جیبوتی درحال حرکت بوده است.

تاریخ: 1404/07/27 بازدید: 9
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar