دروازهبان سابق پرسپولیس خیبر را محکوم کرد
خبرگزاری تماشاگر - کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون فوتبال، باشگاه خیبر را در پرونده شکایت علیرضا حقیقی محکوم کرد.
- کد خبر: 347966
- 1404/07/19
- بازدید:
- 5

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، آرای صادره به شرح زیر است: *در پی شکایت علیرضا سلیم پور از باشگاه شهرداری بندرعباس، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته
وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.
*در پرونده شکایت علیرضا حقیقی از باشگاه خیبرخرم آباد، این باشگاه به پرداخت به مبلغ ۱۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۷۰۰ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان به میزان ۸ میلیارد و ۵۰ میلیون ریال قرار رد صادر کرد.
*با توجه به شکایت صدرالدین حافظی از باشگاه شهر راز شیراز، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.