ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - رضا محبی طالقانی به‌عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال منصوب شد

رضا محبی طالقانی به‌عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال منصوب شد

خبرگزاری تماشاگر - با حکم دکترعلی تاجرنیا، رضا محبی طالقانی به‌عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال ایران منصوب شد.

  • کد خبر: 347122
  • 1404/06/18
  • بازدید:
  • 2140

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال، علی تاجرنیا، رییس هیات مدیره و سرپرست باشگاه استقلال ایران، طی حکمی رضا محبی طالقانی را به‌عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه منصوب کرد.
وی بیش

اخبار مرتبط

  • بیانیه باشگاه استقلال؛ فوتبال زبان دوستی است نه مرز جدایی

    بیشتر...
  • تاجرنیا و مدیر رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق احضار شدند

    بیشتر...
  • ایمان عالمی: هر بار در استقلال بودم در پایان فصل جام گرفتیم

    بیشتر...

از ۲۵ سال سابقه مدیریت در حوزه روابط عمومی در نهاد‌های عمومی، سازمان‌های دولتی و بنگاه‌های خصوصی دارد.
محبی طالقانی کارشناس ارشد مدیریت رسانه است و در کارنامه حرفه‌ای خود طراحی و برگزاری جشن شصتمین سالگرد تأسیس باشگاه استقلال را نیز دارد.
در حکم انتصاب وی، بر تقویت ارتباط مؤثر و پایدار با تمامی ذی‌نفعان، به‌ویژه هواداران، به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی روابط عمومی باشگاه تأکید شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
هایلایت و بیوگرافی ایگور سرگیف، مهاجم لینک‌شده پرسپولیس؛ ماشین گلزنی آسیاگرد ازبکستان
هایلایت و بیوگرافی ایگور سرگیف، مهاجم لینک‌شده پرسپولیس؛ ماشین گلزنی آسیاگرد ازبکستان

ایگور سرگیف ازبک، سومین مهاجم لینک‌شده به پرسپولیس، پس از ورود اوسمار ویرا است. او تجربه زیادی در فوتبال آسیا داشته و از چندین مقطع حضور در پاختاکور تا بازی در بجینگ گوان، الظفره امارات، پاتوم یونایتد تایلند، توبول و آق توبه قزاقستان را تجربه کرده است.

تاریخ: 1404/08/27 بازدید: 252
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم

تیم ملی وارد مرحله‌ای جدید شده؛ مرحله‌ای که در آن نظم، شفافیت، هماهنگی و مسئولیت‌پذیری بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 192
پوستر غم‌انگیز نساجی برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی

باشگاه نساجی پوستر ناراحت کننده‌ای برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی منتشر کرد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 130
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar