ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - ساپینتو و چالش بزرگ تمرین با ترکیب محدود استقلال

ساپینتو و چالش بزرگ تمرین با ترکیب محدود استقلال

خبرگزاری تماشاگر - تمرینات استقلال از ۹ شهریور آغاز می‌شود اما به دلیل غیبت بازیکنان ملی‌پوش، ساپینتو تمرکز ویژه‌ای روی آمادگی جانشینان دارد.

  • کد خبر: 346185
  • 1404/06/08
  • بازدید:
  • 1898

طرفداری | تیم فوتبال استقلال از روز یکشنبه ۹ شهریور، تمرینات فصل جدید خود را آغاز می‌کند، اما ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی تیم، با چالشی بزرگ مواجه است؛ بیشتر بازیکنان کلیدی تیم به دلیل حضور در اردوهای تیم‌های ملی کشورشان غایب خواهند بود. این موضوع باعث شده تا تمرینات ابتدایی با ترکیبی محدود و بدون حضور ستاره‌ها برگزار شود.
بازیکنانی که در اردوهای ملی حضور دارند شامل

اخبار مرتبط

  • بازگشت ساپینتو به نیمکت؛ ترکیب احتمالی هجومی آبی‌ها برای سه امتیاز خانگی

    بیشتر...
  • نگاهی به آمار ضعیف استقلال؛ فقط ۵ برد در ۲۴ بازی رسمی

    بیشتر...
  • نوری: استقلال هیچ بهانه‌ای برای نتیجه نگرفتن ندارد

    بیشتر...

داکنز نازون (تیم ملی هائیتی)، یاسر آسانی (تیم ملی آلبانی)، دیدیه اندونگ (تیم ملی گابن)، ماشاریپوف و آشورماتوف (تیم ملی ازبکستان و هر دو مصدوم)، همچنین ملی‌پوشان ایرانی مانند روزبه چشمی، عارف آقاسی، رامین رضاییان، مهران احمدی، علیرضا کوشکی و تعدادی از اعضای تیم فوتبال امید ایران هستند.
در غیاب این نفرات، ساپینتو بر روی هماهنگی بازیکنان موجود، حفظ آمادگی بدنی و آماده‌سازی جانشین‌ها تمرکز کرده است تا تیمش پس از بازگشت ملی‌پوشان با آمادگی کامل به رقابت‌های لیگ برتر بازگردد.
استقلال که هفته اول لیگ را با پیروزی ۱-۰ مقابل تراکتور آغاز کرد و در هفته دوم با نتیجه ۳-۳ مقابل ذوب‌آهن متوقف شد، در هفته سوم لیگ برتر روز ۲۱ شهریور به مصاف استقلال خوزستان خواهد رفت. تیم ساپینتو امیدوار است با ترکیب آماده، روند موفقیت‌های خود را ادامه دهد.
 

منبع: طرفداری
1 نظر

ترین ها
قدمی: انگیزه زیادی برای حضور در چهار تیم نهایی داریم
قدمی: انگیزه زیادی برای حضور در چهار تیم نهایی داریم

کاپیتان تیم والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران از انگیزه بالای تیم برای حضور در جمع چهار تیم بازی های آسیایی جوانان خبر داد.

تاریخ: 1404/07/23 بازدید: 27
اطلاعیه باشگاه پرسپولیس در خصوص فعالیت غیرقانونی مدارس فوتبال
اطلاعیه باشگاه پرسپولیس در خصوص فعالیت غیرقانونی مدارس فوتبال

باشگاه فوتبال پرسپولیس در خصوص فعالیت غیرقانونی مدارس فوتبال و تست‌گیری از بازیکنان هشدار داد.

تاریخ: 1404/07/25 بازدید: 3
پایان دور رفت لیگ ووشو جوانان پسر با صدرنشینی مقاومت و تلاش

روز دوم و پایانی دور رفت لیگ ووشو جوانان پسر با صدرنشینی تیم مقاومت و تلاش بندرعباس در گروه یک و دو پایان یافت.

تاریخ: 1404/07/25 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar