ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

آنتن

لس آنجلس گلکسی - هیوستون دینامو

لیگ MLS آمریکا

04:00 - 1404/06/16

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - بازیکن تیم فوتبال امید: کاش سایر باشگاه‌ها هم همکاری می‌کردند

بازیکن تیم فوتبال امید: کاش سایر باشگاه‌ها هم همکاری می‌کردند

خبرگزاری تماشاگر - بازیکن تیم فوتبال امید ایران درباره آخرین وضعیت این تیم در اردوی امارات گفت: درست این بود که سایر باشگاه‌ها نیز همکاری می‌کردند.

  • کد خبر: 345636
  • 1404/06/03
  • بازدید:
  • 1037

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، پوریا لطیفی‌فر درباره اردوی تیم فوتبال امید ایران در دبی امارات برای آماده‌سازی شرکت در مسابقات زیر ۲۳ سال گفت: شرایط اردو به نحو احسن پیش می‌رود و تمرینات خوبی را برگزار کرده‌ایم. تمرینات خوب و مدرنی زیر نظر آقای امید روانخواه وکادرفنی پشت سر گذاشته‌ایم.
وی ادامه داد: خدا را شکر که اردو طوری پیش رفته که بحث همدلی و همبستگی بیشتر شده است. بهتر بود همه هم‌بازی‌های ما اینجا حضور داشتند ولی بنا به دلایلی این اتفاق نیفتاد و پس از بازی‌های هفته دوم لیگ به ما اضافه می‌شوند. امیدوارم نتایجی بگیریم

اخبار مرتبط

  • وحید هاشمیان: سپاهان را بردیم اما مواردی وجود دارد که باید حل‌شان کنیم

    بیشتر...
  • طلسم بالاخره شکسته شد؛ پرسپولیس بعد از چند روز سپاهان را برد؟

    بیشتر...
  • دقیقی: استقلال خوزستان بسیار دونده بود؛ باید در شهر قدس میزبانی کنیم

    بیشتر...

که باعث خوشحالی مردم شود.
بازیکن تیم ملی فوتبال امید در مورد تقابل با تیم‌های هنگ‌کنگ، گوام و امارات در بازی‌های مقدماتی زیر ۲۳ سال خاطرنشان کرد: همانطور که می‌دانید تیم‌ها در آسیا پیشرفت کرده‌اند و همین تیم هنگ‌کنگ در سال گذشته تیم امید ایران را حذف کرد. باید از آقای مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال بابت تشکیل اردوی تیم و اعزام به امارات تشکر کنم که در این شرایط سخت این اردو را مهیا کردند. امسال سال جام جهانی است و امیدوارم نتایجی رقم بزنیم که هم برای خودمان خوب باشد و هم فوتبال کشور.
لطیفی‌فر در خصوص بحث همکاری باشگاه‌ها با تیم ملی امید گفت: جا دارد از باشگاه بزرگ خودم گل‌گهر سیرجان تشکر کنم که اجازه حضورم در اردو را دادند. درست این بود که سایر باشگاه‌ها نیز همکاری می‌کردند. این نظر شخصی من است و در جایگاهی نیستم که نظر بدهم. بحث ما تیم ملی است و باشگاه‌ها می‌توانستند بدون یکی دو بازیکن خود بازی کنند.
وی در پایان گفت: ما تلاش می‌کنیم که نتایج خوبی بگیریم وخواسته‌های کادرفنی را در زمین اجرا کنیم تا آماده برگزاری مسابقات نهایی برای ۴ ماه دیگر شویم. ما زمان کمی در اختیار داشتیم و جاهایی نقص‌هایی وجود داشت و همکاری‌ها صورت نگرفته اما با این شرایط تلاش می‌کنیم بهترین نتایج را بگیریم.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
مراسم تشییع پیکر شادروان رضا سوخته سرایی برگزار می‌شود
مراسم تشییع پیکر شادروان رضا سوخته سرایی برگزار می‌شود

مراسم تشییع پیکر شادروان رضا سوخته سرایی ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۴ شهریورماه ماه از محل فدراسیون کشتی انجام می‌شود.

تاریخ: 1404/06/03 بازدید: 2232
سرمربی تیم فوتبال پیکان: می‌دانستیم با تیمی تاکتیکی روبه‌رو هستیم
سرمربی تیم فوتبال پیکان: می‌دانستیم با تیمی تاکتیکی روبه‌رو هستیم

سعید دقیقی گفت: می‌دانستیم با تیمی دونده و تاکتیکی روبه‌رو هستیم، تلاش کردیم نقاط قوت آنها را خنثی و از نقاط ضعف‌شان استفاده کنیم.

تاریخ: 1404/06/03 بازدید: 0
سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد: بازی فیزیکی و سختی بود

سیدمهدی رحمتی گفت: بازی فیزیکی و سختی بود، خوشحالیم که توانستیم سه امتیاز کسب کنیم.

تاریخ: 1404/06/03 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar