واکنش زهرا خواجوی به شایعه انتقال به پرسپولیس / عکس
خبرگزاری تماشاگر - زهرا خواجوی دروازهبان باسابقه فوتبال زنان یک استوری در پاسخ به کامنتهای تند هواداران استقلال گذاشته است.
- کد خبر: 344387
- 1404/05/24
- بازدید:
- 1691

طرفداری | زهرا خواجوی دروازهبان فوتبال بانوان ایران است که سابقه حضور در تیم ملی زنان ایران را دارد. زهرا خواجوی با 26 سال سن، سابقه حضور در تیمهای ذوب آهن اصفهان، خاتون بم و گل گهر سیرجان را دارا میباشد.
باتوجه به حضور تیم فوتبال پرسپولیس تهران در لیگ برتر بانوان، این تیم در تلاش برای بستن تیمی پرمهره است. ثنا صادقی دیگر بازیکن مطرح فوتبال زنان نیز پیشتر به پرسپولیس پیوسته بود. حال شایعه شده زهرا خواجوی مدنظر پرسپولیس زنان است و حتی پیشنهادی نیز به
خواجوی داده شده است.
زهرا خواجوی مدتی پیش اذعان داشت که طرفدار استقلال تهران و حال هواداران استقلال واکنش نامناسبی در صفحه اینستاگرامی این بازیکن داشتهاند.
زهرا خواجوی در اینستاگرام خود به این شایعه واکنش نشان داده است.
خواجوی در این استوری نوشته است: «با سلام و احترام به اطلاع میرساند که تاکنون هیچ تصمیم قطعی در خصوص پیوستن بنده به باشگاه پرسپولیس اتخاذ شده است و هرگونه خبر در این زمینه صرفا در حد گمانهزنی است.
از عموم طرفداران استقلال تقاضا دارم در بیان نظرات خودشان و حرمت افراد به ویژه خانوادهام را حفظ نمایند. نقد و اظهار نظر حق طبیعی هر فردی است. اما توهین و بیاحترامی بههیچوجه پذیرفتنی نیست.» پیشاپیش از همراهی درک و رعایت ادب و احترام توسط شما سپاسگزارم»