ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه ورزش

سپاهان - الدحیل قطر

لیگ نخبگان آسیا

19:30 - 1404/05/21

آنتن

بایرن مونیخ - گراس هاپرز

دوستانه

19:30 - 1404/05/21

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - محرومیت موقت متهمان پرونده فساد مس رفسنجان از سوی کمیته اخلاق

محرومیت موقت متهمان پرونده فساد مس رفسنجان از سوی کمیته اخلاق

خبرگزاری تماشاگر - کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در خصوص متهمان پرونده فساد در فوتبال دستور موقت صادر کرد.

  • کد خبر: 343973
  • 1404/05/21
  • بازدید:
  • 973

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بر این اساس، آرا صادره جدید کمیته اخلاق به شرح زیر است: پیرو درخواست دیوان تحقیقات درباره پرونده تشکیل شده در دادگستری استان کرمان (شهرستان رفسنجان) مشهور به پرونده رسیدگی به اتهامات فساد در فوتبال علیه  1- خداداد افشاریان فرزند جمعه  2- سهیل مهدی فرزند محمد  3- علی علیزاده فرزند محمد  4- مجید زیندینی فرزند علی  5- شهاب زندی فرزند اسدالله  6-پژمان راهبر فرزند نوراله  7- علی قرائی مکی آبادی فرزند غلامحسین 8-  ریحانه عسگری فرزند علی  9- فاطمه حسینی دادوکلائی فرزند ابراهیم  با توجه به محتویات

اخبار مرتبط

  • نیمار و ثبت رکوردی جدید پس از ۳ سال

    بیشتر...
  • پسندیده: مذاکراتم با خیبر بیشتر از یک دقیقه طول نکشید

    بیشتر...
  • آریاکیا به مس رفسنجان پیوست

    بیشتر...

پرونده – اقاریر برخی متهمین بر دریافتی های فاقد منشاء قانونی – بازداشت برخی متهمین – اخبار جراید و برخی رسانه ها – مصاحبه های مقامات رسمی قوه قضائیه – کیفر خواست صادره از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رفسنجان و اظهارات مطلعین و مکاتبات کنفدراسیون فوتبال آسیا در اعلام نتایج رسیدگی و گزارش واصله مورخ 1403/11/02 شماره 140341417 دبیرکل فدراسیون فوتبال مبنی بر قصد برخی متهمین بر انجام فعالیت های فوتبالی و رأی بدوی شماره دادنامه 140421390003237144 شعبه 103 دادگاه کیفری 2 شهرستان رفسنجان لذا از آن جایی که در وضعیت فعلی فعالیت هر کدام از متهمین موجب خدشه به اعتبار و حیثیت و خوشنامی فوتبال می‌گردد و از طرفی انتساب هر کدام از افراد در برخی سمت ها امکان ایجاد تزلزل سمت مزبور و ورود ضرر به مجموعه‌های فوتبالی و حقوقی اشخاص فوتبالی را در پی خواهد داشت لذا مستند به مواد 2 و 3 و 4 و 10 و 11 و 12 و بند 1 ماده 65 آیین نامه اخلاق فدراسیون فوتبال تعلیق موقت نامبردگان از هر نوع فعالیت فوتبالی و فوتسال و فوتبال ساحلی تا صدور حکم قطعی رأی دادگاه کیفری 2 و تعیین تکلیف نهایی صادر می‌‌شود.
دستور صادره مستند به ماده 66 آیین نامه اخلاق فدراسیون فوتبال ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض در کمیته استیناف است.

منبع: تسنیم
0 نظر

ترین ها
اختصاص کمد به بازیکنان اخراجی در رختکن منچستریونایتد! + عکس
اختصاص کمد به بازیکنان اخراجی در رختکن منچستریونایتد! + عکس

باشگاه منچستریونایتد به بازیکنانی که از این تیم اخراج شده و حتی شماره ندارند، محلی برای نگهداری وسایلش در رختکن داده است.

تاریخ: 1404/05/19 بازدید: 2180
ووشو ایران در بازی های جهانی به یک مدال برنز رسید
ووشو ایران در بازی های جهانی به یک مدال برنز رسید

ملی پوش ووشو ایران در وزن ۶۰ کیلوگرم موفق شد مدال برنز بازی های جهانی را برای ورزش ایران به ارمغان بیاورد.

تاریخ: 1404/05/21 بازدید: 0
نیمار و ثبت رکوردی جدید پس از ۳ سال

ستاره برزیلی سانتوس پس از سه سال بدبیاری و مصدومیت‌، رکورد جدیدی از خود بر جای گذاشت.

تاریخ: 1404/05/21 بازدید: 2
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar