ساپینتو کجاست؟ سفر مربی پرتغالی استقلال به دبی و بازگشت قریبالوقوع
خبرگزاری تماشاگر - عدم حضور سرمربی پرتغالی استقلال در تهران باعث ایجاد نگرانی در دل هواداران این تیم شده بود.
- کد خبر: 342620
- 1404/05/10
- بازدید:
- 1318

طرفداری | اردوی پیشفصل تیم فوتبال استقلال در کشور ترکیه به پایان رسمی رسید و اعضای تیم آبیپوش روز گذشته به تهران بازگشتند تا مرحله دوم تمرینات خود را در پایتخت آغاز کنند. این اردو که شامل پنج بازی تدارکاتی و ارزیابی دقیق شرایط بدنی بازیکنان بود، نقش مهمی در آمادهسازی استقلال برای فصل جدید ایفا کرد.
بر اساس برنامهریزی
کادرفنی، تمرینات تیم استقلال از فردا در تهران ادامه خواهد داشت تا بازیکنان برای دیدار دوستانه مقابل چادرملو اردکان در دوازدهم مرداد آماده شوند. پس از آن، تمرکز آبیها به بازی مهم سوپرجام مقابل تراکتور معطوف خواهد شد.
اما نکته قابل توجه غیبت ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال، در بازگشت کاروان به تهران بود. ساپینتو به دبی سفر کرد تا حساب بانکی بینالمللی خود را افتتاح کند؛ اقدامی که با هماهنگی باشگاه انجام شده است تا امکان پرداخت رسمی و بدون مشکل دستمزد این مربی فراهم شود. سرمربی استقلال به صورت موقت از تیم جدا شده اما انتظار میرود امروز به تهران بازگردد و از فردا هدایت تمرینات را مجدداً برعهده گیرد.