ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

آنتن

لس آنجلس گلکسی - هیوستون دینامو

لیگ MLS آمریکا

04:00 - 1404/06/16

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - پیروانی: در آمدن برادرم به پرسپولیس نقشی نداشتم/ من با کسی معامله نمی‌کنم

پیروانی: در آمدن برادرم به پرسپولیس نقشی نداشتم/ من با کسی معامله نمی‌کنم

خبرگزاری تماشاگر - مدیر تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که هیچ نقشی در آمدن برادرم امیر حسین پیروانی به پرسپولیس نداشتم.

  • کد خبر: 342609
  • 1404/05/10
  • بازدید:
  • 742

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - افشین پیروانی مدیر  تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه قراردادش یک سال دیگر تمدید شد، اظهار کرد: خدا را شاکرم که با عشق و افتخار دارم در  اینجا کار می‌کنم. پرسپولیس تیم بزرگ و پرافتخاری است و میلیون‌ها هوادار دارد. در جایی که با عشق کار کنم از صمیم قلب خوشحال هستم و این خوشحالی باعث می‌شود که بیشتر تلاش کنم و زحمت بکشم و هیچ منتی هم بر سر کسی ندارم، چون وظیفه خودم می‌دانم. در نهایت با خوشحالی اعلام می‌کنم که قراردادم تمدید شد، البته  بحث قراردادم نبود و من اولین کسی بودم که به ترکیه رفتم و کاروان پرسپولیس بعد از من به آنجا آمد. با افتخار دارم کارم را ادامه می‌دهم و ان شا الله بتوانم کاری کنم که هم هوادار و  هم باشگاه  پرسپولیس از من راضی باشند. مطمئن باشید

اخبار مرتبط

  • مدیرعامل پرسپولیس تکلیف رای نهایی علیرضا بیرانوند را مشخص کرد

    بیشتر...
  • شعار مورد علاقه بازیکن جدید پرسپولیس

    بیشتر...
  • کری عجیب مدافع مشهور پرسپولیس برای استقلال؛ غافلگیری از یک جو عظیم!

    بیشتر...

که تمام وقت خود را می‌گذارم تا ان شا الله به هدفمان فهرمانی برسیم.   پیروانی درباره اینکه اردوی ترکیه چطور بود، گفت: جا دارد تشکر می‌کنم و این بهترین اردوی چند سال اخیر بود که برگزار شد. این اردو ۲۱ روز بود و کادر فنی هم تلاش خود را کرد و به نظرم سرمربی تیم به آن هدفی که داشته است در این اردو نزدیک شده است. حالا در طول لیگ و ادامه مسابقات به آن هدفمان که قهرمانی است، برسیم. همواره اسم پرسپولیس و هوادارانش،   قهرمانی را با خود به همراه دارد و امیدوارم نتایج خوب را به دست آوریم و قهرمان شویم.   او درباره پیامش برای هواداران پرسپولیس گفت: من ۲ بچه دارم و به جان بچه هایم در آمدن برادرم امیر حسین پیروانی  به پرسپولیس هیچ نقشی  نداشتم. من اطلاعی از این موضوع نداشتم. هر چند که برادرم در لیگ مربیگری کرده و مربی بادانش و باسوادی است. من بر سر نام و لوگوی پرسپولیس با کسی  معامله نمی‌کنم. اگر برادرم در پرسپولیس مفید باشد مخلصش هستم، اما من پارتی بازی نمی‌کنم که برادرم و فامیل هایم به پرسپولیس بیایند. من همیشه می‌گویم نماینده هواداران در باشگاه پرسپولیس هستم.   به جان تمام عزیزانم قول شرف می‌دهم که هیچ معامله و کوتاهی در مورد پرسپولیس نمی‌کنم. همیشه هم خودتان دیدید که از منافع باشگاه دفاع کردم. هرچند فشار‌هایی هست که دفاع نکنم، اما من قبل و بعد از بازی در جلسات مدیران( منیجر میتینگ) و جا‌هایی که بتوانم از حق پرسپولیس دفاع می‌کنم. این قول را به هواداران می‌دهم که هیچ کوتاهی نخواهم کرد و برای موفقیت پرسپولیس همه تلاش خود را می‌کنم. آرزویم این است که خنده به روی هواداران بیاید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
0 نظر

ترین ها
رقابت‌های کوهنوردی نظامی جهان نمادی از اراده مشترک ملت‌ها برای صلح است
رقابت‌های کوهنوردی نظامی جهان نمادی از اراده مشترک ملت‌ها برای صلح است

امیر فولادی: مسابقات کوهنوردی نظامیان جهان نمادی از اراده مشترک ملت‌ها برای صلح و دوستی بوده و حضور نظامیان کشور‌های مختلف در کنار یکدیگر، گامی بلند در جهت تقویت پیوند‌های انسانی است.

تاریخ: 1404/05/08 بازدید: 2182
طارمی از امروز در تمرینات اینتر؛ گزینه خروج همچنان فعال است
طارمی از امروز در تمرینات اینتر؛ گزینه خروج همچنان فعال است

طبق اعلام یکی از روزنامه های ایتالیایی، مهدی طارمی مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر از امروز شنبه در تمرینات نراتزوری شرکت می کند.

تاریخ: 1404/05/11 بازدید: 0
سخت‌گیری وحید هاشمیان برای وینگر خارجی پرسپولیس

وحید هاشمیان در راه آماده‌سازی پرسپولیس با کسی تعارف ندارد، ناآمادگی، حضور کمرنگ و امثال اینها در تمرینات پرسپولیس دیگر پذیرفته نیست.

تاریخ: 1404/05/11 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar