ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - تیم ملی فوتبال هیچ برنامه‌ای ندارد؛ قلعه‌نویی نمی‌خواهد جوانگرایی کند!

تیم ملی فوتبال هیچ برنامه‌ای ندارد؛ قلعه‌نویی نمی‌خواهد جوانگرایی کند!

خبرگزاری تماشاگر - کارشناس فوتبال با انتقاد از بی برنامه بودن تیم ملی در دیدار برابر قطر گفت: متاسفانه کادر فنی و سرمربی تیم ملی چه قبل از اخراج و چه بعد از این اتفاق هیچ برنامه مشخصی نداشتند.

  • کد خبر: 340831
  • 1404/03/17
  • بازدید:
  • 1267

علیرضا اکبر پور در گفتگو با خبرنگار مهر و در خصوص شکست تیم ملی برابر قطر گفت: اگرچه ما در بازی رفت قطر را شکست دادیم اما هنوز باخت در جام ملت‌های آسیا را فراموش نکرده‌ایم و انتظار داشتیم با توجه به اینکه تیم ملی به جام جهانی صعود کرده و هیچ استرسی برای این بازی ندارد بتواند یک بازی خوب و روان را به نمایش بگذارد و بتواند با برد از زمین بیرون بیاید اما اشتباهات فردی اجازه پیروزی به تیم ملی نداد.
مهاجم سابق فوتبال ایران ادامه داد: رفتار غیر حرفه‌ای محمدی که واقعاً عجیب بود و از این بازیکن بعید بود چنین خطای بچه‌گانه‌ای انجام دهد و بعد از محمدی گلی بود که بیرانوند دریافت کرد. بیرانوند با سابقه زیاد در تیم ملی و مدعی همیشگی شماره یک بودن چنین گلی را دریافت کند نشان می‌دهد او چون همیشه درون دروازه قرار می‌گیرد و کادر فنی فقط به او اعتماد دارند هر طور گل بخورد مشکلی وجود ندارد و بازی بعد هم درون دروازه خواهد بود. شکست ایران مقابل قطر یکی از عواملش اشتباهات فردی بوده که بارها به تیم ملی ضربه رده است و کادر فنی باید هرچه زودتر این ایراد بزرگ را برطرف کند.
تیم ملی برنامه مشخصی نداشت

اخبار مرتبط

  • از ولگوگراد تا دبی؛ در 5 روز تیم ملی را با اختلاف دمای 25 درجه آماده می کنیم

    بیشتر...
  • بازگشت مدافع آفریقایی به تمرینات پرسپولیس/ مدافع مصدوم آماده خیبر شد

    بیشتر...
  • مهاجم تیم ملی تانزانیا: بازیکنان ما کار سختی مقابل ایران نخواهند داشت

    بیشتر...

وی در ادامه و در خصوص عملکرد تیم ملی گفت: متأسفانه برنامه خاصی در تیم‌ملی ندیدیم و نه قبل از دریافت گل و نه بعد از آن هیچ تغییری در تیم ملی به وجود نیامد تا بتوانیم به گل تساوی دست پیدا کنیم. اکرم عفیف هر کاری خواست در زمین انجام داد و بازیکنان تیم ملی نتوانستند او را مهار کنند. قلعه نویی باید تفکرات جدید را در تیم ملی به وجود بیاورد در غیر این صورت هیچ امیدی به این تیم در جام جهانی نیست و خیلی زود باید به تهران برگردیم. برای موفقیت در جام جهانی باید کادر فنی قوی‌تر داشته باشیم تا بتوانیم در جام جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم.
تیم ملی فوتبال هیچ برنامه‌ای ندارد؛ قلعه‌نویی نمی‌خواهد جوانگرایی کند!
میانگین سنی تیم ملی بالا است اکبر پور با انتقاد از بالا بودن سن بیشتر بازیکنان تیم ملی گفت: متأسفانه و درست برخلاف خیلی از تیم‌های راه یافته به جام جهانی که در حال جوان‌گرایی هستند و از بازیکنان جوان و با انگیزه استفاده می‌کنند ما هنوز به بازیکنان سن بالا و به نوعی با تجربه اعتماد داریم و کمتر بازیکن جوانی در تیم ملی می‌بینیم و این نشان می‌دهد قلعه نویی نمی‌خواهد جوان‌گرایی را برای جام جهانی انجام دهد. جام جهانی نیاز به بازیکنان جوان و پر انرژی دارد و با پا به سن گذاشته‌ها هرگز موفق نخواهیم شد. سرمربی تیم ملی باید در انتخاب بازیکنان برای جام جهانی و دیدارهای دوستانه قبل از جام جهانی تجدید نظر کند تا بتوانیم در جام جهانی موفق باشیم.
از بازیکنان جوان در دیدار آخر استفاده کنیم وی در پایان و در خصوص آخرین دیدار تیم ملی در مقدماتی جام جهانی که باید برابر کره شمالی انجام شود گفت: صعود ما به جام جهانی قطعی شده و هیچ نگرانی برای صعود وجود ندارد بنابراین کادر فنی برای یک بار هم که شده از بازیکنان جوان استفاده کرده و به آنها اعتماد کند. این دیدار قرار است بیستم خرداد و در تهران برگزار شود و کادر فنی باید از میزبانی استفاده کرده و به جوانان اعتماد کند. بازیکنان جوان باید از یک جا شروع کنند و این دیدار می‌تواند سکوی پرتاب چند بازیکن جوان و پر انگیزه باشد. امیدوارم کادر فنی تیم ملی به جوانان اهمیت بیشتری دهد چون آینده سازان فوتبال ایران هستند.

منبع: مهر
1 نظر

ترین ها
برگزاری دیدار ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی لبنان
برگزاری دیدار ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ به میزبانی لبنان

دیدار تیم‌های ملی بسکتبال ایران و عراق در پنجره اول انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ طبق اعلام فدراسیون جهانی بسکتبال (فیبا)، به میزبانی کشور ثالث و در شهر بیروت لبنان برگزار خواهد شد.

تاریخ: 1404/07/20 بازدید: 21
حکم جدید مسعود پزشکیان برای علیرضا دبیر
حکم جدید مسعود پزشکیان برای علیرضا دبیر

رئیس فدرلسیون کشتی با حکم رئیس جمهور به عنوان عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی منصوب شد.

تاریخ: 1404/07/22 بازدید: 1
گلادیاتور کشتی ایران به دنبال اولین طلای ۸۶ کیلوگرم

کامران قاسم‌ پور کشتی‌گیر کشورمان به دنبال این است در بازی‌های کشورهای اسلامی مدال طلا را کسب کند.

تاریخ: 1404/07/22 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar