ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Ehime

0 0

Tokushima Vortis

V-Varen Nagasaki

0 0

Oita Trinita

LA Galaxy

2 2

Los Angeles

Internacional de Madrid

1 1

Mirassol

Cruzeiro

0 0

Atlético Mineiro

Inter Miami

0 3

Orlando City

RB Bragantino

1 2

Palmeiras

Flamengo RJ

0 0

Botafogo

Bahia

2 1

Vitória

Juventude

1 1

Fluminense

Corinthians

1 0

Santos

Almeria

2 0

Racing Santander B

Lecce

1 0

Torino

Parma

0 0

Napoli

AS Roma

3 1

AC Milan

Monza

1 3

Empoli

Juventus

2 0

Udinese

Stockholm Internazionale

2 2

Lazio

Hellas Verona

1 1

Comoros

Fiorentina

3 2

Bologna

Cagliari

3 0

Venezia

Osasuna

2 0

Espanyol

Las Palmas

0 1

Leganes

Mallorca

1 2

Getafe

Sevilla

0 2

Real Madrid

Real Valladolid

0 1

Deportivo Alavés

Real Sociedad

3 2

Girona

Barcelona

2 3

Villarreal

Celta Vigo

1 2

Rayo Vallecano

Valencia

0 1

Athletic Club

آنتن

النصر دبی - کلباء

لیگ برتر امارات

17:40 - 1404/02/29

آنتن

الجزیره امارات - الوحده امارات

لیگ برتر امارات

20:30 - 1404/02/29

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - گیوتین AFC روی گردن دو باشگاه بدهکار ایران؛ حذف استقلال و پرسپولیس!

گیوتین AFC روی گردن دو باشگاه بدهکار ایران؛ حذف استقلال و پرسپولیس!

خبرگزاری تماشاگر - کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از بررسی اسناد و مدارک مالی سال های گذشته استقلال و پرسپولیس به محتویاتی دست یافته که ممکن است بزودی تصمیم برای حذف این دو باشگاه را علنی کند.

  • کد خبر: 339946
  • 1404/02/29
  • بازدید:
  • 1307

به گزارش خبرنگار مهر، باشگاه‌های حاضر در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران مدارک مرتبط با حرفه‌ای سازی خود را به کمیته صدور مجوز حرفه‌ای ارسال کردند تا این کمیته با رعایت استانداردهای مختلف مالی، حقوقی، اجرایی، اداری و… طبق قوانین AFC در خصوص هر یک از باشگاه‌ها تصمیم گیری کند.
مجوزی که پیش درآمد حضور تیم‌ها در رقابت‌های بین المللی است و اگر نتوانند آن را رعایت کنند با جریمه‌های سنگین مالی و حتی احتمال سقوط به لیگ‌های پایین‌تر روبرو می‌شوند.
در سال‌های اخیر، باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس با چالش‌های جدی در زمینه شفافیت مالی و ساختار مالکیتی مواجه بوده‌اند، که منجر به هشدارهای مکرر از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) شده است.
گیوتین AFC روی گردن دو باشگاه بدهکار ایران؛ حذف استقلال و پرسپولیس!
هشدارهای AFC و وضعیت مالی باشگاه‌ها AFC با هدف حرفه‌ای‌سازی باشگاه‌های آسیایی، معیارهای سخت‌گیرانه‌ای را برای صدور مجوز حرفه‌ای تعیین کرده

اخبار مرتبط

  • ابهام در ادامه همکاری اندونگ با استقلال

    بیشتر...
  • قاضی‌زاده هاشمی: بودجه اختصاصی به فدراسیون فوتبال ۱۵۰ میلیارد تومان شد

    بیشتر...
  • رد شکایت تراکتور از فولاد توسط کمیته انضباطی

    بیشتر...

است. باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به دلیل عدم ارائه مستندات مالی شفاف و بدهی‌های انباشته، موفق به اخذ این مجوز نشده‌اند.
پیگیری‌های خبرنگار مهر از تراز مالی کاملاً زیان‌ده پرسپولیس و استقلال خبر می‌دهد که با توجه به حساسیت AFC به هیچ وجه قرار نیست مورد بخشش کمیته مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال قرار بگیرند.
در حقیقت اگر کمیته حرفه‌ای سازی فدراسیون تراز مالی و احتمال پرونده سازی را نادیده بگیرد و مجوز دو باشگاه زیان‌ده را صادر کند با تعلیق از سوی AFC و در پی آن احتمال دخالت ارگان‌های دولتی در تصمیمات کلان فوتبالی روبرو خواهد شد که اصلاً برای آینده اداره فوتبال ایران خوشایند نیست.
ورود مالکان واجب است با نزدیک شدن به مهلت‌های تعیین‌شده توسط AFC، فدراسیون فوتبال ایران و وزارت ورزش تلاش‌هایی را برای حل این مشکلات آغاز کرده‌اند. خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد مهدی تاج رئیس فدراسیون به موضوع ورود کرده است اما نامه‌های AFC درباره برخی جزئیات مالی سرخابی‌های پایتخت او را نگران برای حل و فصل ناترازی پولی آنها کرده است تا حالا لزوم ورود سهامداران هر دو باشگاه بیش از هر زمان دیگری اهمیت داشته باشد.
گیوتین AFC روی گردن دو باشگاه بدهکار ایران؛ حذف استقلال و پرسپولیس!
مجوز بی مجوز برای استقلال و پرسپولیس! برای حفظ حضور در رقابت‌های آسیایی، باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس باید هر چه سریع‌تر نسبت به شفاف‌سازی وضعیت مالی خود اقدام کنند. عدم توجه به این مسائل و ادامه روند فعلی عدم صدور مجوز حرفه‌ای هر دو باشگاه را به همراه خواهد داشت که این بار می‌تواند نگاه کنفدراسیون فوتبال آسیا را به وضعیت باشگاهداری فوتبال ایران حساس‌تر از گذشته کند.
بدهی انباشته سنگین دو باشگاه دو باشگاه استقلال و پرسپولیس که در سال‌های اخیر تلاش کرده‌اند مجوز حرفه‌ای را به هر طریقی شده کسب کنند، با مشکل بزرگ زیاده بودن مواجه شده‌اند و اگر این روند ادامه داشته باشد اتفاقات تلخی برای آنها رخ خواهد داد. خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد که این دو باشگاه نزدیک به دو هزار میلیارد تومان بدهی انباشته دارند که بخشی از آن به خاطر ارایه اطلاعات اشتباه رقم خورده است!

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
افشاری: کاروانی شایسته به یونیورسیاد اعزام می‌شود
افشاری: کاروانی شایسته به یونیورسیاد اعزام می‌شود

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در جلسه شورای سازمان امور دانشجویان گفت: تلاش کردیم شایسته‌ترین نفرات به یونیورسیاد اعزام شود.

تاریخ: 1404/02/22 بازدید: 2257
بازیکن استقلال به نفت رسید
بازیکن استقلال به نفت رسید

بازیکن تیم استقلال می‌تواند این تیم را در دیدار مقابل نفت آبادان همراهی کند.

تاریخ: 1404/02/29 بازدید: 0
حذف نوشاد عالمیان با شکست سنگین مقابل نفر۱۳جهان

رقابت‌های تنیس روی میز قهرمانی جهان با حذف نوشاد عالمیان پیگیری شد.

تاریخ: 1404/02/29 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar