ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Botafogo

4 0

Internacional de Madrid

Vancouver Whitecaps

2 2

Los Angeles

Atlético Mineiro

3 2

Fluminense

Palmeiras

1 0

Sao Paulo

Tenerife

0 0

Racing Ferrol

Real Betis

1 1

Osasuna

Sport Recife

0 4

Cruzeiro

Napoli

2 2

Genoa

Stuttgart

4 0

Augsburg

Rubin Kazan

1 0

FK Rostov

Athletic Club

1 0

Deportivo Alavés

Albacete

3 2

Huesca

Eldense

1 0

Malaga

Dinamo Moscow

2 0

Spartak Moscow

Torino

0 2

Stockholm Internazionale

Besiktas

4 1

Adana Demirspor

Goztepe

1 1

Hatayspor

Eintracht Frankfurt

2 2

St. Pauli

Liverpool

2 2

Arsenal

Ajax

0 3

Jablonec

مازندران

3 0

Groningen

Barcelona

4 3

Real Madrid

Fakel

0 1

Lokomotiv Moscow

Bayer Leverkusen

2 4

Borussia Dortmund

Tottenham Hotspur

0 2

Crystal Palace

Nottingham Forest

2 2

Leicester City

Manchester United

0 2

West Ham United

Hellas Verona

1 1

Lecce

Sivasspor

0 0

Bodrumspor

Twente

2 0

Utrecht

آنتن

الوحده امارات - دبا الحصن

لیگ برتر امارات

17:40 - 1404/02/22

آنتن

سایپا - مس کرمان

لیگ آزادگان

19:00 - 1404/02/22

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - پیشتازی سرپرست کاراته با بدهی میلیاردی؛وزیر کِی هدیه‌اش را پس می‌گیرد

پیشتازی سرپرست کاراته با بدهی میلیاردی؛وزیر کِی هدیه‌اش را پس می‌گیرد

خبرگزاری تماشاگر - رئیس پیشین هیئت کاراته استان مازندران تاکید دارد که سرپرست فدراسیون با وجود بدهی میلیاردی و به قصد مهندسی انتخابات، در حال اقدامات غیرقانونی است.

  • کد خبر: 339522
  • 1404/02/22
  • بازدید:
  • 934

حسن رجبی رئیس پیشین هیئت کاراته استان مازندران که با حکم فدراسیون و با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان برکنار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ۶ سال است که مسئولیت هیئت کاراته استان را برعهده دارم، در تمام این سال‌ها در بین همه استان‌ها هیئت برتر بودیم، هیچگاه از این جایگاه پایین‌تر نرفتیم، مدال‌های متعدد آسیایی و جهانی کسب کرده و در کادر فنی تیم‌های ملی نماینده داریم، دیگر چه باید انجام دهیم که با چنین برخوردی از سوی سرپرست فدراسیون مواجه شدیم.
وی ادامه داد: ششم اردیبهشت ماه دوره سرپرستی صوفی در فدراسیون تمام شده است، او حکم جدیدی از وزیر دریافت نکرده است،

اخبار مرتبط

  • پشت‌پرده برکناری‌های پی‌درپی در فدراسیون کاراته

    بیشتر...
  • دبیر فدراسیون اتومبیلرانی: ثبت نام نامزدها از ۲۰ اردیبهشت آغاز می شود

    بیشتر...
  • فرخناز ارباب سرمربی تیم‌های ملی پایه کاراته دختران شد

    بیشتر...

به دلیل همین حضور غیر قانونی اجازه تغییر و جابجایی ندارد. او حتی به صحبت های معاون وزیر هم که سرپرستان فدراسیون در دوران مسئولیت خود اجازه تغییر و جابجایی ندارد نیز توجهی نکرد.
رئیس پیشین هیئت کاراته استان مازندران افزود: صوفی با مدرک دیپلم چندی پیش در دانشگاه ثبت نام کرد و وقتی دید نمی‌تواند در انتخابات فدراسیون ثبت کند، تصمیم به مهندسی انتخابات به نفع افرادی گرفت که به آنها بدهکار است، این درست نیست که با آبروی افراد بازی کرده و به شخص مورد نظر خود سرویس بدهد. ایشان چندین بار به صراحت اعلام کرده که فدراسیون کاراته را از وزیر هدیه گرفته و تا زمانی که بخواهد می‌تواند بماند. ضمنا او بدهی میلیارد به دست‌های پشت پرده در انتخابات دارد.
رجبی همچنین در خصوص طرح شکایت در دیوان عدالت اداری افزود: بدون شک تا انتها موضوع را پیگیری خواهم کرد. ایشان بر خلاف قوانین جاری در استان‌ها دست به تغییر می‌زند تا شخص مورد نظر خود را حمایت کند. سوال من اینجاست که وزارت ورزش تا چه زمانی برابر این همه تخلف سکوت می‌کند.
وی در پایان گفت: هیئت کاراته استان گیلان روزگاری قطب کاراته ایران بود، با مدیریت صوفی به قهقرا رفت و حالا ایشان برای کاراته کشور نسخه می پیچد، مطمئن باشید اهالی کاراته شرایط را درک کرده و موضوع را به این سادگی رها نمی‌کنند.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
برترین‌های اولین دوره لیگ نخبگان با حضور یک ایرانی
برترین‌های اولین دوره لیگ نخبگان با حضور یک ایرانی

برترین‌های اولین دوره لیگ نخبگان آسیا معرفی شدند.

تاریخ: 1404/02/14 بازدید: 2261
ماجرای مذاکره بیرانوند و باشگاه استقلال
ماجرای مذاکره بیرانوند و باشگاه استقلال

صبح امروز خبری مبنی بر مذاکره باشگاه استقلال و بیرانوند منتشر شد.

تاریخ: 1404/02/22 بازدید: 0
قرارداد دو ساله بیفوما با فولاد؛ نه به سپاهان و پرسپولیس!

در شرایطی که گفته می‌شد تیوی بیفوما، ستاره استقلال‌خوزستان راهی یکی از تیم‌های سپاهان یا پرسپولیس می‌شود، او در آستانه پیوستن به فولاد با قراردادی دو ساله است.

تاریخ: 1404/02/22 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar