ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

RB Bragantino

0 0

Mirassol

Girona

1 0

Mallorca

Crystal Palace

1 1

Nottingham Forest

Genoa

1 2

AC Milan

Castellon (Esp)

4 3

Sporting Gijón

Kasimpasa

1 1

Trabzonspor

FK Krylya Sovetov Samara

1 3

Dinamo Moscow

Sporting KC

1 0

LA Galaxy

Cruzeiro

2 1

Flamengo RJ

Gremio

1 0

Santos

Vasco da Gama

0 1

Palmeiras

New York City

1 0

Cincinnati

Real Sociedad

0 0

Athletic Club

Deportivo La Coruña

5 1

Albacete

Lille

1 1

Marseille

Bologna

1 1

Juventus

Mainz 05

1 1

Eintracht Frankfurt

Almeria

5 0

Eldense

Zenit Petersburg

2 1

Nizhny Novgorod

FC Cartagena

1 0

Racing Santander B

Espanyol

1 2

Real Betis

Olimp Khimki

1 1

FK Rostov

Club Brugge KV

2 1

Anderlecht

Fenerbahce

0 1

Besiktas

Adana Demirspor

1 2

Goztepe

AS Roma

1 0

Fiorentina

Chelsea

3 1

Liverpool

Freiburg

2 2

Bayer Leverkusen

Auxerre

1 2

Le Havre

Lyon

1 2

Lens

آنتن

دنور ناگتس - اوکلاهاما سیتی تاندر

بسکتبال حرفه‌ای NBA

05:00 - 1404/02/16

آنتن

دیژون سیتیزن - چونبوک موتورز

کی لیگ کره جنوبی

08:30 - 1404/02/16

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - جدایی آرنولد از لیورپول قطعی شد

جدایی آرنولد از لیورپول قطعی شد

خبرگزاری تماشاگر - باشگاه لیورپول خبر از جدایی الکساندر آرنولد هافبک دفاعی خود داد.

  • کد خبر: 339177
  • 1404/02/15
  • بازدید:
  • 1428

به گزارش خبرنگار مهر، با اعلام باشگاه لیورپول الکساندر آرنولد هافبک انگلیسی این تیم در پایان فصل از جمع قرمزها جدا خواهد شد. همچنین سایت رسمی این باشگاه با آرنولد مصاحبه‌ای را انجام داده است.
* تو تصمیم گرفته‌ای که در پایان قراردادت از لیورپول جدا شوی. می‌توانی برای هواداران توضیح بدهی چرا چنین تصمیمی گرفتی؟ پیش از هر چیز، باید بگویم این تصمیم آسانی نبود و مدت‌ها درباره‌اش فکر کردم. بیست سال است که در این باشگاه هستم، هر لحظه‌اش را دوست داشتم و به تمام رویاهایم رسیدم. هر روز همه توانم را برای لیورپول گذاشتم، اما حالا احساس می‌کنم زمان تغییر فرا رسیده؛ به یک چالش جدید نیاز دارم، هم به‌عنوان بازیکن و هم به‌عنوان یک انسان. فکر می‌کنم حالا بهترین زمان برای این تغییر است.
* خیلی‌ها منتظر شنیدن تصمیم تو بودند. چرا تصمیم گرفتی حالا این خبر را اعلام کنی؟ خیلی حرف و حدیث درباره‌اش بود. بعضی‌ها می‌گویند باید زودتر می‌گفتم، بعضی‌ها شاید بگویند زمان خوبی را انتخاب کردم. ولی به‌نظرم تمرکز همیشه باید روی بازی‌ها و عملکرد تیم باشد. وقتی در کورس قهرمانی بودیم و برای جام می‌جنگیدیم، نمی‌خواستم حواس تیم را پرت کنم. حالا که قهرمان شدیم و جشن گرفتیم، احساس کردم زمان خوبی است که حرف دلم را بزنم و واقعیت را با هواداران در میان بگذارم.
آیا ماندن در لیورپول با توجه به رابطه خوب تو با آرنه اسلوت و موفقیت‌های این فصل، امکان‌پذیر بود؟ صددرصد، کاملاً ممکن بود. من اعتماد کامل به مربی، کادر فنی و باشگاه دارم. تصمیمم به‌خاطر نداشتن اعتماد به آینده تیم نبود. از همان لحظه اول فهمیدم که مربی‌مان برنده است و می‌خواهد برای

اخبار مرتبط

  • شکست تیم ملی فوتبال ساحلی برای صدرنشینی در گروه

    بیشتر...
  • رئیس فدراسیون فوتبال به سوگ نشست

    بیشتر...
  • سپاهان با سه محروم در هفته بیست و نهم لیگ برتر

    بیشتر...

جام‌ها بجنگد. ما این فصل هم عالی بازی کردیم. اما در نهایت، حس درونی‌ام این بود که به یک تغییر نیاز دارم. برای رشد شخصی و حرفه‌ای، باید خودم را در فضایی متفاوت محک بزنم.
درک می‌کنی که برخی هواداران از این تصمیم ناراحت شوند؟ بله، کاملاً. من تمام عمرم هوادار این باشگاه بودم. این باشگاه باعث شد به تمام رویاهایم برسم. خودم هم بارها حس جدایی بازیکنانی را چشیده‌ام که دوستشان داشتم. بنابراین خوب می‌دانم چه حسی دارد. ناراحتی، خشم یا دلخوری هواداران را درک می‌کنم. گرفتن این تصمیم برای خودم هم سخت بود. نمی‌خواستم کسی را ناامید کنم، اما در نهایت باید به فکر خودم هم می‌بودم. بالاخره گفتنش برایم مثل برداشتن باری از روی دوش بود و حالا احساس سبکی می‌کنم.
وقتی به تمام سال‌هایی که در لیورپول بودی فکر می‌کنی، چه احساسی داری؟ اولین کلمه‌ای که به ذهنم می‌رسد «عشق» است. از سن خیلی پایین عاشق این باشگاه شدم و این عشق هر روز بیشتر شد. اینجا بود که به همه چیز رسیدم. حتی فراتر از رویاهایم. نمی‌توانم آنچه باشگاه به من داده را جبران کنم. بیست سال هرچه داشتم گذاشتم. هرچه لازم بود، انجام دادم تا تیم برنده شود. از ته دل امیدوارم مردم درک کنند که همیشه همه توانم را برای این پیراهن گذاشتم. هوادار لیورپول باقی می‌مانم. همیشه بازی‌ها را دنبال می‌کنم و تیم را از راه دور حمایت خواهم کرد. اما به عنوان بازیکن، فکر می‌کنم زمان رفتن فرا رسیده.
قهرمانی در لیگ برتر مقابل تاتنهام برای تو چه جایگاهی دارد؟ برای من، این قهرمانی در صدر خاطراتم قرار دارد. در زندگی لحظاتی هست که هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنی. یکی از اهدافمان در سال‌های اخیر این بود که قهرمانی را با حضور هواداران جشن بگیریم، چون دفعه قبل (در فصل ۲۰۲۰-۲۰۱۹) بدون تماشاگر قهرمان شدیم. همیشه آرزو داشتم در آنفیلد قهرمان لیگ شویم و بالاخره به این آرزو رسیدم. آن لحظه برایم فراموش‌نشدنی است.
در هفته‌های پایانی حضورت در لیورپول، چه آرزویی داری؟ امیدوارم بتوانیم همچنان به بردن ادامه بدهیم و تمرکز روی موفقیت‌های این فصل باقی بماند. فصل فوق‌العاده‌ای بود و امیدوارم هواداران زیاد درگیر خبر جدایی من نشوند و شادی‌های این فصل را فراموش نکنند. مراسم‌ها، بازی‌های باقی‌مانده، جشن‌ها… همه باید لذت ببریم. می‌دانم که برخی از هواداران ناراحت خواهند شد، اما فقط از آن‌ها می‌خواهم که عشق و حمایتشان را از تیم دریغ نکنند، چون همه لایق این تقدیر هستند.
در پایان، پیامی برای هواداران لیورپول داری؟ خیلی چیزها هست که می‌خواهم بگویم. اما مهم‌ترینش یک تشکر بزرگ است. از روز اول کنارم بودید، حمایتم کردید و عشقتان را حس کردم. امیدوارم شما هم فهمیده باشید که من همیشه همه توانم را برای این باشگاه گذاشتم. کارهایی کردم که حتی در خواب هم نمی‌دیدم و انجام‌شان در کنار شما برایم فراموش‌نشدنی است. خاطرات زیادی دارم که تا آخر عمر با من خواهند ماند. بدون شک، روزی برمی‌گردم. دوست دارم روزی بچه‌هایم را به آنفیلد ببرم و نشانشان بدهم که اینجا جایی بود که بازی می‌کردم. ویدئوها را نشانشان بدهم و افتخار کنم. فقط می‌خواهم بگویم: از صمیم قلب، ممنونم. بابت همه چیز. بابت حمایت، عشق و پشتیبانی‌تان. همیشه عاشق این باشگاه، مردمش و هوادارانش خواهم بود. حتی اگر دیگر بازیکن تیم نباشم، هوادار همیشگی‌اش خواهم ماند.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد
عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد

باشگاه چادرملو در بخش مدیریتی با تغییر و تحول مواجه شد.

تاریخ: 1404/02/10 بازدید: 2218
قهرمانی و نایب قهرمانی غول‌های وزنه‌برداری ایران در جهان
قهرمانی و نایب قهرمانی غول‌های وزنه‌برداری ایران در جهان

وزنه‌برداران جوان فوق سنگین ایران توانستند عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی مسابقات جوانان جهان ۲۰۲۵ را به دست آورند.

تاریخ: 1404/02/15 بازدید: 0
پایان فینال لیگ بسکتبال با ناکامی مدافع قهرمانی/ جام در گرگان ماند

بیست و ششمین دوره رقابت های بسکتبال لیگ برتر باشگاه های کشور با قهرمانی شهرداری گرگان به پایان رسید.

تاریخ: 1404/02/15 بازدید: 1241
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar