ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Las Palmas

0 1

Rayo Vallecano

AC Milan

3 1

Bologna

Cadiz

2 1

Almeria

Wolfsburg

2 2

Hoffenheim

Willem II

1 2

Heracles

Istanbul Basaksehir

1 4

Fenerbahce

Gaziantep FK

0 1

Alanyaspor

Manchester United

4 1

Athletic Club

Bodø / Glimt

0 2

Tottenham Hotspur

تراکتور

3 3

نساجی مازندران

آلومینیوم اراک

1 1

ملوان

گل گهر سیرجان

1 0

Caspian Qazvin

ذوب آهن

2 1

مس رفسنجان

فولاد

2 1

Esteghlal Khuzestan

استقلال

0 0

Chadormalu SC

هوادار

1 1

سپاهان

خیبر خرم آباد

1 2

پرسپوليس

آنتن

اوکلاهاما سیتی تاندر - دنور ناگتس

بسکتبال حرفه‌ای NBA

05:30 - 1404/02/20

آنتن

ختافه - والنسیا

هفته ۴ لالیگا اسپانیا

15:30 - 1404/02/20

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - جباری: هواداران امروز سنگ تمام گذاشتند / اتحاد و همدلی رمز موفقیت استقلال بود

جباری: هواداران امروز سنگ تمام گذاشتند / اتحاد و همدلی رمز موفقیت استقلال بود

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم فوتبال استقلال بعد از راهیابی تیمش به مرحله نیمه نهایی جام حذفی از هواداران این تیم تشکر و قدردانی کرد

  • کد خبر: 338066
  • 1404/02/06
  • بازدید:
  • 1195

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مجتبی جباری پس از پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل پیکان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی در نشست خبری این بازی اظهار داشت: به بچه‌های خوب تیم‌مان تبریک می‌گویم، آنها امروز پرتلاش و باانگیزه ظاهر شدند. از هواداران‌مان هم ممنونم که سنگ تمام گذاشتند و کمک حال ما بودند و تا دقایقی که نیاز داشتیم تشویق کردند. خیلی خوشحالم که توانستیم آنها را شاد به خانه بفرستیم. می‌دانم که این فصل خیلی اذیت شدند و ما هم خیلی کار خاصی انجام ندادیم و وظیفه‌مان بود و امیدوارم در بازی‌های آینده نیز عملکرد خوبی داشته باشیم و بتوانیم قهرمان جام حذفی شویم.
وی در پاسخ به این

اخبار مرتبط

  • مخالفت استقلال برای تغییر زمان بازی با صنعت نفت آبادان

    بیشتر...
  • اولین سخنگوی زن تاریخ باشگاه استقلال حکم گرفت + عکس

    بیشتر...
  • رضایت کادرفنی استقلال از عملکرد یک بازیکن

    بیشتر...

سؤال که «چه کاری انجام دادید که شرایط استقلال عوض شد و توانستید در این بازی به پیروزی برسید؟»، گفت: من فکر می‌کنم کاری که توانستیم انجام دهیم این بود که یک اتحاد و همدلی در بین بچه‌ها به وجود بیاوریم. بحث روحی و روانی هم قسمتی از کار بود. ما نفراتی کنارمان آوردیم که توانستیم در بحث آنالیز و فنی عملکرد خوبی داشته باشیم. اصرار ما بر این بود که تمام درست شدن‌ تیم تنها به دلیل مسائل روحی و روانی نیست. برنامه ما این بود که بازیکنان اگر دستور تاکتیکی درستی داشته باشند نسبت به زمانی که داشتیم می‌توانند باعث شوند که پیکان را شکست دهیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال به همتای خود در تیم پیکان هم اشاره کرد و گفت: جا دارد به دین‌محمدی هم تبریک بگویم که یک تیم خوب و منسجم را تشکیل داده است. به نظر من پیکان یکی از تیم‌های خوب لیگ یک است. من با دوستانی که مقابل پیکان در لیگ یک بازی کردند صحبت کردم. آنها خیلی به ما کمک کردند و اطلاعات خوبی از این تیم گرفتیم. یک بخش مهمی که به بازیکنان ما در بازی با پیکان انگیزه داد، لطف هواداران‌مان بود که در ورزشگاه حضور پیدا و خیلی خوب از ما حمایت کردند. جا دارد از تمام نفرات تیم تشکر کنم، هم آنهایی که از اول بازی را شروع کردند و همینطور بازیکنانی که به‌عنوان بازیکن تعویضی به زمین آمدند. همه آنها بسیار مثبت و خوب برای تیم بازی کردند.

منبع: خبر انلاین
0 نظر

ترین ها
ذوب‌آهن با شکست ملوان به رختکن رفت
ذوب‌آهن با شکست ملوان به رختکن رفت

تقابل تیم‌های ملوان بندر انزلی و ذوب‌آهن اصفهان در نیمه نخست با برتری ذوب‌آهن خاتمه یافت.

تاریخ: 1404/02/12 بازدید: 2081
میلان ۳ - ۱ بولونیا/ کامبک روسونری، دستگرمی قبل از فینال جام حذفی + فیلم
میلان ۳ - ۱ بولونیا/ کامبک روسونری، دستگرمی قبل از فینال جام حذفی + فیلم

تیم میلان موفق شد در نخستین دیدار هفته سی و ششم سری آ، از سد بولونیا عبور کند.

تاریخ: 1404/02/20 بازدید: 5
دوومیدانی قهرمانی کشور؛ از قهرمانی تهران تا شکسته شدن ۴ رکورد ملی

در پایان مسابقات دوومیدانی قهرمانی بانوان کشور، استان تهران بر سکوی قهرمانی ایستاد.

تاریخ: 1404/02/20 بازدید: 4
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar