ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Barcelona

3 3

Stockholm Internazionale

Zenit Petersburg

2 0

CSKA Moscow

Al Nassr

2 3

Kawasaki Frontale

Naft Bandar Abbas

0 1

نفت مسجد سلیمان

Lokomotiv Moscow

0 2

FK Rostov

Arsenal

0 1

PSG

Spartak Moscow

2 1

Dinamo Moscow

Al Hilal

1 3

Al Ahli Doha

مس کرمان

0 0

Damash Gilanian

فجر سپاسی

0 0

Mes Shahr-e Babak

سايپا

1 1

Ario Eslamshahr

شهرداری استارا

0 3

پارس جم بوشهر

Mes Soongoun

0 0

Niroye Zamini

آنتن

گلدن استیت واریرز - هیوستون راکتس

بسکتبال حرفه‌ای NBA

03:00 - 1404/02/11

آنتن

ونکوور وایت کپس - اینتر میامی

جام قهرمانان کونکاکاف

03:30 - 1404/02/11

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - وقتی عاشقان صندلی و شیفتگان قدرت رغبتی برای ترک ورزش ندارند!

وقتی عاشقان صندلی و شیفتگان قدرت رغبتی برای ترک ورزش ندارند!

خبرگزاری تماشاگر - چسبیده‌ها به ورزش چسبیده‌اند؛

  • کد خبر: 337929
  • 1404/02/06
  • بازدید:
  • 2242

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نه، آنها هیچوقت نمی روند. فقط از پستی به پست دیگر و از صندلی به صندلی دیگر منتقل می شود. هیچ چیز نمی تواند آنها را از شوق صندلی و شیفتگی سمت باز دارد. گویی زاده شده اند که مسئول و مدیر و رئیس باشند و این عناوین را تا آخر عمر یدک می کشند. چسبیده هایی که با کاردک هم از بدنه ورزش کنده نمی شوند و اصلا مشخص نیست چه چیزی می تواند آنها را از صندلی جدا کند؟! این بار نوبت یکی دیگر از چسبیده های قدیمی ورزش است که سمتی تازه را تجربه کند و کماکان حضورش خود را در بدنه ورزش و در صندلی های مدیریتی ادامه دهد.
با اعلام وزیر ورزش و جوانان علی رغبتی به عنوان سرپرست کاروان ورزش ناشنوایان ایران در بازی های المپیک ۲۰۲۵ توکیو معرفی شد.
پایگاه خبری ورزش و جوانان در توضیح این انتصاب نوشته: رغبتی مدیریت دفتر نظارت و برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان را

اخبار مرتبط

  • تاج: دیگر بلیت کاغذی وجود نخواهد داشت/ لیگ برتر ۱۸ تیمی نمی‌شود

    بیشتر...
  • انتقاد دنیامالی از رفتارهای هنجارشکنانه‌ در فوتبال ایران

    بیشتر...
  • بازگردان مشکوک یک فرد و احتمال تغییر دبیر مجمع فدراسیون موتورسواری!

    بیشتر...

در کارنامه دارد و از کارشناسان باسابقه  این وزارتخانه بوده و در حال حاضر مشاور وزیر ورزش و جوانان است.
این البته سومین سمت جدید رغبتی در همین دو ماهه اخیر است! مرد خوش اشتها و کارکشته ورزش که گویی هیچگاه خسته نمی شود و همیشه برای مسئولیت حاضر و آماده است! همین چند هفته پیش بود که طی حکمی از سوی غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک، علی رغبتی به عنوان مسئول پروژه توسعه و ارتقا پاراشنا کمیته ملی پارالمپیک منصوب شد. بله، درست خواندید! بار دیگر شاهد حضور تکراری هایی در حوزه ورزش آنهم پارالمپیک هستیم که امتحان پس داده و مردود بوده و هستند. مشخص نیست که با چه استدلال و منطقی، شاهدیم که چسبیده ها عنان کار را در دست می گیرند و بر مسندها تکیه می زنند، آنهایی که البته هیچ سررشته و تخصصی در پارالمپیک ندارند. ظاهرا شاهکارهای مدیریتی آقایان در 3 دهه گذشته در ورزش کشور فراموش شده و از یاد برده اند آنها مسببان اصلی وضع کنونی ورزش هستند. حالا چگونه می شود بار دیگر بر مسند می نشینند و همچنان حضور دارند؟ این اما تنها دستخوش کمیته پارالمپیک به رغبتی نبود. چند روز بعد از این انتصاب خبر رسید که رغبتی در قامت سرپرست تیم ملی پاراشنا به رقابتهای جهانی ژاپن اعزام خواهد شد. عجیب اینکه این تیم در شرایطی به این مسابقات اعزام شد که رئیس انجمن در فهرست اعزام نبود و علی رغبتی که به عنوان مدیر پروژه توسعه این رشته منصوب شده، به عنوان سرپرست اعزام شد. بله، همین قدر عجیب! سفری که بیشتر مانند هدیه کمیته ملی پارالمپیک و به نوعی عیدی برای او به شمار می رفت.   تداوم حضور افراد چسبیده در ورزش و جابجایی آنها از پستی به پست دیگر یکی از دلایل ناکامی ورزشی ایران است. ورزشی که عاشقان صندلی و شیفتگان قدرت دست از سر آن برنمی دارند.

منبع: خبر انلاین
0 نظر

ترین ها
آرتتا: باید در پاریس کار خاصی انجام دهیم
آرتتا: باید در پاریس کار خاصی انجام دهیم

سرمربی تیم فوتبال آرسنال می‌گوید تیمش با وجود شکست مقابل پاری‌سن‌ژرمن در دور رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هنوز شانس صعود به فینال را دارد.

تاریخ: 1404/02/10 بازدید: 2234
پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان
پیوستن تیوی بیفوما به پرسپولیس هنوز نهایی نشده؛ استقلال، فولاد و گل گهر دیگر مشتریان

به نظر می‌رسد تا پایان لیگ این فصل و حتی مدتی پس از آن، باید منتظر اخبار پینگ پونگیِ انتقال و عدم انتقال تیوی بیفوما به پرسپولیس باشیم.

تاریخ: 1404/02/10 بازدید: 0
چشم‌های امیر قلعه‌ نویی در دوحه؛ ماموریت خراطی و الهویی برای بازی با قطر

مدیر اجرایی و مربی تیم ملی فوتبال ایران برای بررسی امکانات اقامتی و تمرینی قطر برای بازی ۱۵ خرداد با این تیم در دوحه حضور دارند.

تاریخ: 1404/02/10 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar