فخریان، غندی پور و عسگری در لیست استیلی؛ کارتال خواهان زارع، آقاسی و نیازمند
خبرگزاری تماشاگر - اسماعیل کارتال همان نفرات ملیپوش پیشتر مطرح شده را میخواهد اما لیستی از بازیکنان جوان نیز به او معرفی شدهاند.
- کد خبر: 337925
- 1404/02/06
- بازدید:
- 1568

طرفداری | باشگاه پرسپولیس فعالیت نقلوانتقالاتی خود را مدتها است که شروع کرده است. اکنون اما پس از ابقای رضا درویش این مذاکرات رنگ جدیتری به خود گرفته است. چرا که درویش قول بستن تیمی کامل با نظر اسماعیل کارتال را به هیئتمدیره پرسپولیس داده است.
لیست مشاوران رضا درویش به نقل از فرهیختگان، در یکی دو روز اخیر نام نفراتی بهعنوان بازیکنان مدنظر کارتال در برخی کانالها مطرح شد که شاید سرمربی قرمزها حتی آنها را خیلی خوب نشناسد. بازیکنانی مثل محمد عسگری، مجتبی فخریان، رضا
غندی پور در واقع نفراتیاند که مشاوران فنی درویش از جمله استیلی آنها را به کارتال معرفی کرده و خواستار بررسی عملکرد آنها توسط او شدهاند.
در مورد نفراتی در لیست خود کارتال نیستند او بعد از تماشای عملکرد آنها در موردشان نظر نهایی را خواهد داد.
لیست درخواستی اسماعیل کارتال این در شرایطی است که کارتال برای پست مدافع میانی روی عارف آقاسی و محمدمهدی زارع نظر مساعد دارد. برای وینگر چپ محمدامین کاظمیان را برای تقویت نیمکت تیمش مدنظر دارد. در درون دروازه پیام نیازمند را در صورت جدایی احتمالی آلکسی گندوز میخواهد. برای خط حمله مهدی طارمی را بهترین گزینه جهت تقویت خط حمله تیمش میخواهد و در صورتی که او جذب نشود مهاجم دیگری را مدنظر دارد که هنوز به باشگاه پرسپولیس معرفی نکرده است.
توافق کارتال با تیوی بیفوما کارتال همچنین با خود تیوی بیفوما به توافق کامل رسیده و از باشگاهش خواسته شرایط را برای حضور او در جمع سرخپوشان فراهم کنند. باشگاه پرسپولیس این اطمینان را به کارتال داده که در هفته پیش رو تکلیف همه نفرات مدنظرش را نهایی خواهد کرد.