ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Brighton & Hove Albion

3 2

Liverpool

Central Cordoba

1 2

Mirandes

Lokomotiv Moscow

2 2

CSKA Moscow

Ehime

0 0

Tokushima Vortis

V-Varen Nagasaki

0 0

Oita Trinita

LA Galaxy

2 2

Los Angeles

Cruzeiro

0 0

Atlético Mineiro

Internacional de Madrid

1 1

Mirassol

Inter Miami

0 3

Orlando City

Flamengo RJ

0 0

Botafogo

RB Bragantino

1 2

Palmeiras

Juventude

1 1

Fluminense

Bahia

2 1

Vitória

Corinthians

1 0

Santos

Almeria

2 0

Racing Santander B

Monza

1 3

Empoli

Cagliari

3 0

Venezia

Fiorentina

3 2

Bologna

Hellas Verona

1 1

Comoros

Stockholm Internazionale

2 2

Lazio

Juventus

2 0

Udinese

Lecce

1 0

Torino

Parma

0 0

Napoli

AS Roma

3 1

AC Milan

Barcelona

2 3

Villarreal

Celta Vigo

1 2

Rayo Vallecano

Mallorca

1 2

Getafe

Real Sociedad

3 2

Girona

Las Palmas

0 1

Leganes

Osasuna

2 0

Espanyol

آنتن

البطائح - العروبه امارات

لیگ برتر امارات

20:30 - 1404/02/30

آنتن

دبا الحصن - شباب الاهلی امارات

لیگ برتر امارات

20:30 - 1404/02/30

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم ملی اسکواش: اگر ویزا نیاید از حریفان خارجی دعوت می‌کنیم

سرمربی تیم ملی اسکواش: اگر ویزا نیاید از حریفان خارجی دعوت می‌کنیم

خبرگزاری تماشاگر - الهام رمضانی با تأکید بر این که از دست دادن هر مسابقه به معنای از دست دادن یک مدال برای ایران است گفت: اگر نتوانیم به مصر اعزام شویم؛ برای آماده‌سازی تیم از حریفان خارجی دعوت خواهیم کرد.

  • کد خبر: 337119
  • 1404/02/01
  • بازدید:
  • 15

الهام رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که چالش‌های اخیر در زمینه دریافت ویزا چگونه حل شده است، گفت: با توجه به اینکه رشته اسکواش به المپیک اضافه شده و عملکرد تیم‌های ملی، به‌ویژه تیم بانوان، در این مدت بسیار خوب بوده، این موضوع باعث شد که وزارت ورزش و جوانان اهمیت حضور در رویدادهای بین‌المللی را بیشتر درک کند. از دست دادن هر رویدادی، به معنای از دست دادن یک مدال است. در این راستا، فدراسیون هم همواره از ما حمایت کرده و تلاش‌های زیادی برای فراهم کردن شرایط حضور در مسابقات انجام داده است. با این حال، چالش‌های جدی ما در زمینه دریافت ویزا همچنان به طور کامل حل نشده است. هنوز هم در خصوص گرفتن وقت سفارت و دریافت ویزا با کشورهای اروپایی مشکلاتی داریم.
برای مسابقات اروپایی هنوز چالش ویزا داریم وی در ادامه افزود: فرشته اقتداری اخیراً در دو مسابقه شرکت کرده است؛ یکی در رقابت‌های هنگ کنگ و دیگری در مسابقات ژاپن. خوشبختانه برای هر دو این رویدادها مشکلی در دریافت ویزا نداشتیم. اما هم‌اکنون برای سه رویداد آینده اعلام آمادگی کرده‌ایم، ولی ممکن است دوباره با مشکلات ویزا مواجه شویم. در خرداد ماه سه رویداد مهم داریم که دو مسابقه به میزبانی هلند و یک مسابقه به میزبانی اسپانیا برگزار خواهد شد، اما هنوز مشخص نیست که آیا قادر خواهیم بود در این مسابقات شرکت کنیم یا خیر.
مدال نقره اقتداری در ژاپن ارزشمند است سرمربی تیم ملی اسکواش بانوان در پاسخ به این پرسش که آیا موفقیت فرشته اقتداری در ۲ مسابقه اخیر موجب جبران افت رنکینگ این ورزشکار شده است، گفت: تا حدودی بله؛ اما هدف اصلی ما که حضور در بازی‌های المپیک است، ایجاب می‌کند که در مسابقات بیشتری شرکت کنیم تا بتوانیم جایگاه خود را در رنکینگ جهانی ارتقا دهیم.

اخبار مرتبط

  • نفرات اعزامی به مسابقات اسکواش قهرمانی آسیا معرفی شدند

    بیشتر...
  • قهرمانی اعتمادپور و اقتداری در رقابت‌های اسکواش جایزه بزرگ

    بیشتر...
  • سرمربی تیم ملی اسکواش: در قهرمانی آسیا برای نتیجه و کسب تجربه می‌جنگیم

    بیشتر...

عملکرد فرشته در هر دو مسابقه، چه در هنگ کنگ و چه در ژاپن، فوق‌العاده بود. مدال نقره‌ای که اقتداری در ژاپن به دست آورد، برای اسکواش ایران بسیار ارزشمند است. او برای اولین بار در مسابقاتی با جایزه ۶ هزار دلاری موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شد، که تا به امروز چنین نتیجه‌ای را در اسکواش بانوان ایران نداشته‌ایم.
به دنبال آماده سازی نفرات جدید هستیم رمضانی در ادامه افزود: فرشته ورزشکار با استعدادی است و اخیراً به دلیل موفقیت‌هایی که به دست آورده، بیشتر از سایر ورزشکاران مورد توجه قرار گرفته است. ما در تلاشیم تا در کنار حفظ و تقویت این پتانسیل، نفرات جدیدی را نیز آماده کنیم تا در این مسیر، کنار اقتداری، به جلو حرکت کنند. فرشته از پنج مسابقه‌ای که در آن شرکت کرده، موفق به کسب چهار مدال شده است که اتفاقی کوچک نیست.
سرمربی تیم ملی اسکواش: اگر ویزا نیاید از حریفان خارجی دعوت می‌کنیم
عدم صدور ویزا تکراری شده است او در واکنش به این سوال که آیا عدم صدور ویزا برای مسابقات اروپایی باعث کاهش انگیزه ملی‌پوشان شده است، اظهار کرد: قطعاً از دست دادن هر مسابقه، همانطور که بر جایگاه ورزش ایران در دنیا تأثیر منفی می‌گذارد، برای ورزشکاران نیز تبعاتی به دنبال دارد. با این حال، چون این موضوع برای ما به یک چالش تکراری تبدیل شده، سعی کرده‌ایم از نظر روانی شرایط را طوری مدیریت کنیم که کمترین آسیب را ببینیم. در این مسیر، روان‌شناس نیز کنار تیم حضور دارد و تمام تلاش خود را می‌کند تا به تیم کمک کند.
از سرنوشت اردوی مصر بی‌خبرم! سرمربی تیم ملی اسکواش بانوان در مورد سرنوشت اردوی مشترک یک ماهه با تیم ملی مصر گفت: تا جایی که اطلاع دارم، فدراسیون پیگیر این موضوع بوده، اما تا امروز نه خبری مبنی بر لغو این سفر به ما داده شده و نه تأییدیه‌ای مبنی بر حضور در این اردو دریافت کرده‌ایم. تا این لحظه تنها چیزی که می‌دانیم این است که ویزای ما هنوز صادر نشده است. در صورتی که این اعزام انجام نشود، در نظر داریم از دو حریف خارجی دعوت کنیم تا در ایران تمرینات مشترکی داشته باشیم و تیم را برای قهرمانی آسیا به خوبی آماده کنیم.
حضور اقتداری در قهرمانی آسیا قطعی است رمضانی درباره زمان انتخابی تیم ملی و نفرات اعزامی به قهرمانی آسیا نیز توضیح داد: حضور فرشته اقتداری در قهرمانی آسیا قطعی شده است. در حال حاضر ما ۳ ورزشکار دیگر داریم که از بین آنها قرار است یک بازیکن دیگر را انتخاب کنیم. انتخابی تیم ملی قرار بود ۱۰ اردیبهشت برگزار شود ولی چون یکی از ورزشکاران خود را برای کنکور آماده می‌کند رقابت‌های انتخابی ما با چند روز تأخیر برگزار خواهد شد.
رقابت با بهترین‌های دنیا دشوار است وی در پایان و در خصوص نتیجه احتمالی تیم ملی ایران در این دوره از مسابقات قهرمانی آسیا گفت: این مسابقات خردادماه به میزبانی مالزی برگزار خواهد شد و خوشبختانه شرایط خوبی داریم. با این حال، بهترین‌های اسکواش آسیا در این رقابت‌ها حضور دارند و این مسأله کار را برای ما دشوار می‌کند. در همین مسابقات چند بازیکن شرکت خواهند کرد که رنکینگ زیر ۵۰ دنیا را در اختیار دارند، در حالی که بهترین بازیکن ما، فرشته اقتداری، در حال حاضر رنک ۲۰۴ جهان را دارد. البته فرشته در مسابقات مختلفی که حضور داشته، موفق شده است برابر بازیکنانی با رنکینگ‌های ۸۵ و ۱۰۰ به پیروزی برسد، اما قهرمانی آسیا شرایط متفاوتی دارد و رقابت‌ها بسیار سخت خواهد بود.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
افشاری: کاروانی شایسته به یونیورسیاد اعزام می‌شود
افشاری: کاروانی شایسته به یونیورسیاد اعزام می‌شود

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در جلسه شورای سازمان امور دانشجویان گفت: تلاش کردیم شایسته‌ترین نفرات به یونیورسیاد اعزام شود.

تاریخ: 1404/02/22 بازدید: 2260
بهداد سلیمی: انتخاب وزنه‌ها به درستی انجام شد/برخی انتقادها فنی نیست
بهداد سلیمی: انتخاب وزنه‌ها به درستی انجام شد/برخی انتقادها فنی نیست

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری معتقد است با توجه به شرایطی که آیت شریفی به خاطر آسیب دیدگی داشت، وزنه‌های انتخاب شده برای او به درستی انجام شده است.

تاریخ: 1404/02/30 بازدید: 0
باشگاه سپاهان: انزونزی یک فصل دیگر قرارداد دارد

باشگاه سپاهان با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که هافبک فرانسوی این تیم یک فصل دیگر با زردپوشان قرارداد دارد.

تاریخ: 1404/02/29 بازدید: 1042
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar