نساجی در آستانه سقوط به لیگ آزادگان؛ خطیر مقصر اصلی!
خبرگزاری تماشاگر - نماینده قائمشهر سایه لیگ یک را مقابل خودش میبیند.
- کد خبر: 336675
- 1404/01/30
- بازدید:
- 769

طرفداری | تیم نساجی مازندران در شرایط بحرانی به سر میبرد. شکست این تیم در برابر خیبر و پیروزی مس مقابل هوادار، نساجی را در آستانه سقوط به لیگ آزادگان قرار داده است. این بحران نشاندهنده بیتوجهی مسئولان باشگاه در ماه های گذشته به وضعیت تیم است، چرا که باید پیش از این مشکلات را شناسایی و برای جلوگیری از این وضعیت اقدام میکردند. اما گویا اراده کافی برای مقابله با مشکلات و حفظ تیم از خطر سقوط وجود نداشت.
همشهری نوشت: یکی
از افراد کلیدی در این دوران بحرانی، علی خطیر ، مدیرعامل سابق نساجی بود. او که درست در زمانی که خطر سقوط جدیتر شد از سمت خود کنارهگیری کرد، در زمان حضور خود در باشگاه با اتخاذ چند تصمیم عجیب به شدت به تیم ضربه زد. یکی از این تصمیمات، جذب بازیکنان پرشمار خارجی ناکارآمد بود که نتایج ضعیفی در پی داشت. همچنین او مجوز جدایی آرمین سهرابیان، مدافع تیم، را صادر کرد و این بازیکن راهی استقلال شد. در حالی که هواداران نساجی مخالف جدایی سهرابیان بودند میران نساجی مدعی بودند که او باید به خدمت سربازی برود. برخلاف ادعاهای مسئولان، سهرابیان نه تنها به خدمت سربازی نرفت بلکه در حال حاضر در تیم استقلال به بازی ادامه میدهد.
این نوع تصمیمات باعث شده تا هواداران نساجی احساس کنند که به آنها خیانت شده و باشگاه در مواجهه با این اتفاقات غیرفوتبالی قربانی شده است. حالا هواداران با عصبانیت و درخواست شفافیت از مسئولان، خواستار پاسخگویی به این شرایط بحرانی هستند.