ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - تمام اتفاقات «بد» برای استقلال رخ داد؛ شرط قوی شدن آبی‌پوشان در آینده

تمام اتفاقات «بد» برای استقلال رخ داد؛ شرط قوی شدن آبی‌پوشان در آینده

خبرگزاری تماشاگر - کارشناس فوتبال و پیشکسوت استقلال با تاکید بر این که آبی پوشان سال رو به پایان را با هر اتفاق «بدی» پشت سر گذاشتند گفت: اگر این تیم می خواهد از وضعیت فعلی خارج شود یک شرط مهم دارد.

  • کد خبر: 336180
  • 1403/12/28
  • بازدید:
  • 1399

امین منوچهری در گفتگو با خبرنگار مهر و در خصوص وضعیت استقلال گفت: آبی پوشان سال ۱۴۰۳ را با یک تساوی به پایان بردند تا بدترین سال فوتبالی برای استقلال به آخر برسد و امید داشته باشیم سال جدید خبرهای خوب از استقلال شنیده شود. تمام اتفاقات بد در سال ۱۴۰۳ برای آبی پوشان رخ داد و این تیم نتوانست روزهای خوبی را سپری کند. یکی از مشکلات بزرگ استقلال آکادمی است که باید هرچه زودتر وضعیت آن مشخص شود تا از این شرایط بد بیرون بیاید. اگر آکادمی قوی باشد آینده استقلال روشن خواهد شد و استقلال می‌تواند به جای هزینه‌های زیاد از محصولات آکادمی خود استفاده کند.
وضعیت سرمربی مبهم است وی در خصوص انتخاب سرمربی جدید و قرار داد کوتاه مدت بوژوویچ گفت: نباید چنین قراردادی با بوژوویچ بسته می‌شد. تا چند ماه نمی‌توان عملکرد بوژوویچ را آنالیز کرده و از او انتقاد کرد. نه تنها بوژوویچ بلکه هر سرمربی بیاید به زمان نیاز دارد تا بتواند تیم خود را بشناسد.
اگر قرار است این سرمربی بماند پس باید با او قرار داد بلند مدت بسته می‌شد و اگر قرار به رفتن او از استقلال است بهتر بود همان بختیاری زاده تا پایان فصل در استقلال به کار خود ادامه می‌داد.
بوژوویچ باید بماند تا تفکراتش در زمین پیاده شود و اگر او امنیت شغلی نداشته باشد نمی‌توان از او انتظار داشت استقلال را به شرایط ایده آل برساند. سرمربی به دو سال زمان نیاز دارد تا خواسته‌های مسئولان و هواداران را اجابت کند.
تمام<div class=

اخبار مرتبط

  • آغاز تمرینات استقلال پس از ۶ روز استراحت

    بیشتر...
  • خبر بد از اردوی تیم ملی به اوسمار؛ عمری انفرادی تمرین کرد

    بیشتر...
  • بازیکن محبوب قلعه نویی بازی با کیپ‌ورد را از دست داد

    بیشتر...

اتفاقات «بد» برای استقلال رخ داد؛ شرط قوی شدن آبی‌پوشان در آینده" src="https://media.mehrnews.com/d/2025/03/11/3/5417144.jpg" style="max-width: 100%; margin: 0 auto;" >
جباری بهترین انتخاب بود منوچهری انتخاب مجتبی جباری را به عنوان دستیار بوژوویچ یک خبر خوب دانست و گفت: مجتبی جباری در هر پستی که باشد از مدیر عاملی تا مربیگری موفق خواهد بود و با توجه به تجربه بالایی که دارد می‌تواند به تیم کمک کند. او دل سوز است و به استقلال تعصب دارد و بطور حتم اجازه نمی‌دهد حاشیه به تیم وارد شود. با شناختی که از او دارم می‌دانم موفق خواهد شد و همه باید از او حمایت کنند.
ضعف‌های استقلال بر کسی پوشیده نیست وی در خصوص جذب بازیکن بر اساس نیاز تیم تاکید کرد: در خصوص نقاط ضعف تیم و جذب بازیکن برای برطرف شدن نقاط ضعف من نمی‌توانم اظهار نظر کنم اما باید بپذیریم که ضعف‌های استقلال کاملاً مشخص است. آبی پوشان برای فصل بعد به چند مدافع جوان و با انگیزه نیاز دارند چون خط دفاع استقلال عملکرد قابل قبولی نداشت. در خط هافبک هم به یک بازی ساز و طراح نیاز داریم تا در انتقال توپ به مهاجمان موفق باشیم و در خط حمله هم متاسفانه مهاجمان نتوانستند از فرصت‌ها استفاده کنند بنابراین به دو مهاجم ششدانگ و چارچوب شناس نیاز هست تا فصل آینده یک استقلال پر قدرت را شاهد باشیم.
کمیته فنی محل میوه و شیرینی خوردن نیست منوچهری در مورد تشکیل کمیته فنی که نیاز اصلی تیم‌های باشگاهی است تاکید کرد: کمیته فنی باید به روز باشد و افرادی که در کمیته هستند باید به فکر موفقیت تیم باشند. در چند سال گذشته عمر کمیته فنی در استقلال به یک ماه هم نکشید و منحل شد. کمیته فنی نباید در خصوص انتخاب یا اخراج سرمربی تشکیل شود.باید در تمام امور فنی حضوری پررنگ داشته باشد و کسانی در کمیته حضور داشته باشند که دلسوز بوده و دنبال سهم خواهی نباشند. جلسات کمیته فنی محل خوردن میوه و شیرینی نیست بلکه محلی است برای هرچه بهتر شدن تیم.
تمام اتفاقات «بد» برای استقلال رخ داد؛ شرط قوی شدن آبی‌پوشان در آینده
آینده استقلال به تلاش مدیران بستگی دارد وی در پایان و در پاسخ به این پرسش که آینده استقلال را چطور می‌بینید گفت: فصلی که گذشت بدترین سال استقلال بود و تیم به خاطر حاشیه‌ها روزهای سختی را سپری کرد. آینده روشن استقلال به مدیران تیم بستگی دارد اگر آنها با برنامه ریزی و به دور از فشارها کار کنند بطور حتم موفق خواهند شد. نظری جویباری مدیر با تجربه‌ای است و با شناخت خوبی که از استقلال دارد می‌تواند موفق شود. برای موفقیت همه مجموعه باید دست به دست هم دهند تا با یکدلی و صمیمیت به موفقیت برسند. تجربه تلخ سالی که برای استقلال بود می‌تواند به کمک مدیران استقلال بیاید تا آنها دچار اشتباه نشده تا در مسیر موفقیت قرار بگیرند.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
حضور داور ایرانی در مسابقات بسکتبال با ویلچر ۲۰۲۵ قهرمانی آسیا و اقیانوسیه
حضور داور ایرانی در مسابقات بسکتبال با ویلچر ۲۰۲۵ قهرمانی آسیا و اقیانوسیه

مسابقات بسکتبال با ویلچر قهرمانی آسیا و اقیانوسیه به میزبانی تایلند، در حال برگزاری است.

تاریخ: 1404/08/19 بازدید: 21
تیم ملی ایران - تیم ملی کیپ ورد؛ دلخوش به خوردن محک جدی در امارات! | پیش بازی
تیم ملی ایران - تیم ملی کیپ ورد؛ دلخوش به خوردن محک جدی در امارات! | پیش بازی

تیم ملی ایران در اولین بازی از تورنمنت چهارجانبه العین به مصاف تیم ملی کیپ ورد می‌رود.

تاریخ: 1404/08/22 بازدید: 5
سفر مارکو باکیچ به تهران؛ هافبک محبوب پرسپولیسی‌ها به دربی می‌رسد؟

مارکو باکیچ با اجازه اوسمار ویه‌را، دو روز بیشتر استراحت می‌کند تا روند درمان مصدومیتش را در تهران زیر نظر پزشکان پرسپولیس دنبال کند.

تاریخ: 1404/08/20 بازدید: 19
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar