ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Bodø / Glimt

0 2

Tottenham Hotspur

Manchester United

4 1

Athletic Club

خیبر خرم آباد

1 2

پرسپوليس

هوادار

1 1

سپاهان

تراکتور

3 3

نساجی مازندران

آلومینیوم اراک

1 1

ملوان

گل گهر سیرجان

1 0

Caspian Qazvin

ذوب آهن

2 1

مس رفسنجان

فولاد

2 1

Esteghlal Khuzestan

استقلال

0 0

Chadormalu SC

PSG

2 1

Arsenal

آنتن

شباب الاهلی امارات - شارجه امارات

جام ریاست جمهوری امارات

19:00 - 1404/02/19

آنتن

کلن - نورنبرگ

بوندسلیگا ۲

20:00 - 1404/02/19

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - رافائل: تیم ملی هندبال ایران قدم به قدم بهتر می‌شود

رافائل: تیم ملی هندبال ایران قدم به قدم بهتر می‌شود

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم ملی هندبال ایران تقابل با تیم‌های بزرگ هندبال را گامی مهم برای آماده‌سازی تیم ملی عنوان کرد و گفت: تیم ملی هندبال ایران قدم به قدم بهتر می شود.

  • کد خبر: 336129
  • 1403/12/26
  • بازدید:
  • 800

به گزارش خبرگزاری مهر، رافائل کاستیلو، سرمربی تیم ملی هندبال ایران، پس از بازی شب گذشته مقابل روسیه در تورنمنت چهارجانبه بین المللی هندبال شیراز(جام وفاق و گرامیداشت ۱۵ هزار شهید استان فارس) در جمع خبرنگاران گفت: جو سالن بازی و میزبانی شیراز بسیار عالی بود. وقتی دیدم مردم از پیروزی تیم ملی خود خوشحالند و از نتیجه کسب شده نیز راضی‌اند، در نتیجه من هم خیلی خوشحال شدم.
وی

اخبار مرتبط

  • آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

    بیشتر...
  • قانع: این نسل نوجوان برای هندبال بانوان با ارزش هستند

    بیشتر...
  • درخشش نوروزی در بوندس‌لیگا/ لژیونر ایرانی بهترین بازیکن شد

    بیشتر...

با بیان اینکه ما برای آینده برنامه‌ریزی و کار می‌کنیم، افزود: قصد داریم سیستم بازی اسپانیایی را برای تیم ملی تعریف کنیم و دارم می‌بینم تیمم قدم به قدم این سیستم را درک می‌کند.
کاستیلو ادامه داد: هر چند در بازی با بلاروس روز خوب تیم نبود و خوش‌شانس نبودیم و البته بلاروس هم تیم قدرتمندی بود اما در حال حاضر از تیمم راضی هستم چون در مقابل روسیه کاملا متوجه سیستم بازی اسپانیایی شد و بازیکنانم درک کردند من از آنها در زمین چه می‌خواهم و در نتیجه بهترین عملکرد را داشتند.
سرمربی تیم ملی هندبال ایران در پایان با ابراز رضایت از برگزاری تورنمنت بین‌المللی چهارجانبه شیراز گفت: برای ما بسیار مهم است که با تیم‌های قدرتمند بازی کنیم. بازی کردن و کسب نتیجه آن هم به این شکل – کسب پیروزی مقابل روسیه - باعث افتخار مردم ایران می‌شود که امر مهمی است.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
تغییرات بزرگ رشته‌های رزمی در بازی‌های آسیایی؛فرصت یا تهدید؟
تغییرات بزرگ رشته‌های رزمی در بازی‌های آسیایی؛فرصت یا تهدید؟

با کاهش سهمیه‌ها در برخی رشته‌های رزمی، ایران برای تحقق هدف ۲۵ مدال طلا در ناگویا نیاز به استراتژی جدید دارد.

تاریخ: 1404/02/12 بازدید: 2130
کارشناس وزنه‌برداری: قهرمانی خوب بود اما نباید به مدال پایه تکیه کنیم
کارشناس وزنه‌برداری: قهرمانی خوب بود اما نباید به مدال پایه تکیه کنیم

عضو کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری گفت: تیم وزنه‌برداری جوانان در مسابقات جهانی خیلی خوب نتیجه گرفت اما واقعیت این است که در رده پایه نباید به مدال‌ها و قهرمانی‌ها تکیه کنیم.

تاریخ: 1404/02/19 بازدید: 0
گل اول پرسپولیس آفساید نبود/ پیام حیدری قضاوت خوبی داشت

کارشناس داوری درباره قضاوت پیام حیدری در بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد در هفته بیست و نهم لیگ برتر فوتبال توضیح داد.

تاریخ: 1404/02/19 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar