ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Bodø / Glimt

0 2

Tottenham Hotspur

Manchester United

4 1

Athletic Club

خیبر خرم آباد

1 2

پرسپوليس

هوادار

1 1

سپاهان

تراکتور

3 3

نساجی مازندران

آلومینیوم اراک

1 1

ملوان

گل گهر سیرجان

1 0

Caspian Qazvin

ذوب آهن

2 1

مس رفسنجان

فولاد

2 1

Esteghlal Khuzestan

استقلال

0 0

Chadormalu SC

PSG

2 1

Arsenal

آنتن

شباب الاهلی امارات - شارجه امارات

جام ریاست جمهوری امارات

19:00 - 1404/02/19

آنتن

کلن - نورنبرگ

بوندسلیگا ۲

20:00 - 1404/02/19

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - فوری: لیست تیم ملی اعلام شد

فوری: لیست تیم ملی اعلام شد

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تیم ملی فوتبال ٢١ بازیکن را برای دو دیدار برابر امارات و ازبکستان به اردو دعوت کرد.

  • کد خبر: 336039
  • 1403/12/24
  • بازدید:
  • 2069

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا )، بر اساس اعلام کادر فنی، در پایان بازی‌های امشب لیگ برتر در هفته بیست و سوم ۲۱ بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند و اسامی سایر بازیکنان مدنظر امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی پس از دو بازی روز یکشنبه اعلام خواهد شد.
بر این اساس اردوی تیم ملی فوتبال ایران برای دو دیدار برابر امارات و ازبکستان از

اخبار مرتبط

  • سرمربی نساجی: سقوط آخر دنیا نیست/ تراکتور از اعتبار فوتبال ایران در آسیا دفاع می‌کند

    بیشتر...
  • ترکیب تیم فوتبال استقلال تهران مقابل چادرملو اعلام شد

    بیشتر...
  • اطلاعیه فدراسیون فوتبال؛ برای هیچ باشگاهی مجوز حرفه‌ای صادر نشده است

    بیشتر...

فردا (۲۵ اسفند) در مرکز ملی فوتبال آغاز خواهد شد.
اسامی بازیکنان دعوت شده در فاز نخست لیست تیم ملی به این شرح است: پیام نیازمند و محمد خلیفه میلاد محمدی، امید نورافکن، علی نعمتی، دانیال ایری، محمدحسین کنعانی‌زادگان، امین حزباوی، آریا یوسفی.محمد محبی، مهدی قائدی،سامان قدوس، سعید عزت‌اللهی، محمد قربانی، محمد کریمی، علیرضا جهانبخش، علی قلی‌زاده مهدی طارمی، جواد حسین‌نژاد، علی علیپور و سردار آزمون بر اساس این گزارش، این بازیکنان باید فردا تا ساعت ۱۲ در هتل المپیک خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.

منبع: ایپنا
0 نظر

ترین ها
تغییرات بزرگ رشته‌های رزمی در بازی‌های آسیایی؛فرصت یا تهدید؟
تغییرات بزرگ رشته‌های رزمی در بازی‌های آسیایی؛فرصت یا تهدید؟

با کاهش سهمیه‌ها در برخی رشته‌های رزمی، ایران برای تحقق هدف ۲۵ مدال طلا در ناگویا نیاز به استراتژی جدید دارد.

تاریخ: 1404/02/12 بازدید: 2130
«یخ»ترین هفته پایانی لیگ برتر؛ کورسوی هیجان برای پرسپولیس و سپاهان
«یخ»ترین هفته پایانی لیگ برتر؛ کورسوی هیجان برای پرسپولیس و سپاهان

پرونده بیست و چهارمین دوره رقابت‌های لیگ برتر در شرایطی روز بیست و پنجم اردیبهشت بسته خواهد شد که قبل از آن تکلیف تیم قهرمان و تیم‌های سقوط‌کننده مشخص شده تا خبری از هیجان و جذابیت نباشد.

تاریخ: 1404/02/19 بازدید: 0
سرمربی تیم‌ملی کبدی: برای اثبات قدرت ایران می جنگیم؛ خیالمان راحت است

سرمربی تیم ملی کبدی با تاکید بر اینکه در مسابقات قهرمانی جهان فقط به دنبال اثبات قدرت ایران هستیم نه پاداش؛ گفت: از اینکه فدراسیون و وزارت ورزش ملی‌پوشان را بی مزد نمی‌گذارند خاطر جمع هستیم.

تاریخ: 1404/02/19 بازدید: 0
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar