ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Lens

0 0

Rennes

Central Cordoba

0 0

Sporting Gijón

Girona

0 0

Valencia

Heerenveen

0 0

Heracles

Torino

0 0

Empoli

Los Angeles

0 0

Austin FC (Usa)

RKC Waalwijk

0 2

PSV

Toronto

1 2

Chicago Fire

New York RB

2 2

Orlando City

Angers

0 2

Monaco

Sparta Rotterdam

1 1

PEC Zwolle

RB Leipzig

2 0

Borussia Dortmund

Almeria

4 1

Real Zaragoza

Villarreal

1 2

Real Madrid

Istanbul Basaksehir

0 3

Trabzonspor

AFC Bournemouth

1 2

Brentford

Konyaspor

1 0

Besiktas

AC Milan

2 1

Comoros

Lokomotiv Moscow

2 1

Dinamo Moscow

Nantes

1 0

Lille

Utrecht

0 1

Jablonec

Mallorca

2 1

Espanyol

Albacete

2 0

Malaga

FC Cartagena

0 1

Burgos

Southampton

1 2

Wolverhampton Wanderers

Manchester City

2 2

Brighton & Hove Albion

Ipswich Town

2 4

Nottingham Forest

Everton

1 1

West Ham United

JIPPO

0 0

KuPS

Örgryte

0 2

Stabæk

آنتن

بوستون سلتیکس - بروکلین نتس

بسکتبال حرفه‌ای NBA

01:30 - 1403/12/26

آنتن

نیویورک نیکس - گلدن استیت واریرز

بسکتبال حرفه‌ای NBA

04:00 - 1403/12/26

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - جباری: کمیته فنی برای اعزام وزنه‌برداران به قهرمانی آسیا تصمیم می‌گیرد

جباری: کمیته فنی برای اعزام وزنه‌برداران به قهرمانی آسیا تصمیم می‌گیرد

خبرگزاری تماشاگر - مربی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: تیم ملی وزنه‌برداری به مسابقات قهرمانی آسیا با ترکیب کامل اعزام نمی‌شود و تصمیم گیری نهایی در مورد اعزام آن‌ها هم برعهده کمیته فنی است.

  • کد خبر: 335981
  • 1403/12/24
  • بازدید:
  • 1574

علی جباری مربی تیم ملی وزنه‌برداری در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره شرایط اردوی تیم ملی وزنه‌برداری ایران گفت: اردوی تیم ملی وزنه‌برداری تا ۲۸ اسفند ادامه دارد و پس از آن چند روزی به خاطر تعطیلات عید استراحت می‌کنند و دوباره اوایل فرودین ماه اردوی تیم ملی از سر گرفته می‌شود. تیم برای مسابقات قهرمانی آسیا به صورت کامل اعزام نمی‌شود. ما الان ۱۳ وزنه‌بردار به اردوی تیم ملی دعوت کردیم اما ۴ وزنه‌بردار در قالب تیم جوانان هستند.
وی ادامه داد: بنابراین در صورت اعزام همه نفرات ۹ نفر در اختیار داریم که به مسابقات اعزام شوند. ضمن اینکه برخی وزنه‌برداران ما هنوز تمرینات را شروع نکردند و کارهای درمانی خود را پیگیری می‌کند. علی داوودی هم درگیر کارهای درمانی‌اش است، او حتی در لیگ هم وزنه نزد. او به تازگی تمرینات را شروع کرده و کم کم شرایطش بهتر می‌شود، البته ما هم عجله‌ای نداریم. به احتمال زیاد داوودی به مسابقات قهرمانی آسیا نمی‌رسد. خیلی از وزنه‌برداران بعد از مسابقات جهانی وزنه نزدند؛ البته نه اینکه نخواهند وزنه بزنند بلکه پیگیر کارهای درمانی خود بودند.

اخبار مرتبط

  • وعده مدیرعامل جدید ذوب‌آهن برای پرداخت مطالبات تیم وزنه‌برداری

    بیشتر...
  • آغاز به اردوی فرنگی‌کاران برای قهرمانی آسیا

    بیشتر...
  • فرصت طلایی برای گوش‌شکسته‌های ایران در آسیا

    بیشتر...

حتی علیرضا معینی، مهدی کرمی با وجود اینکه در لیگ قرارداد داشتند اما به خاطر مصدومیتی که داشتند هیچکدام وزنه نزدند.
مربی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: بنابراین ما با ترکیب ناقص به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام می‌شویم و احتمالاً سه یا چهار وزنه‌بردار در قهرمانی آسیا حضور داشته باشند. آن هم بستگی به شرایط وزنه‌برداران دارد. اگر آن‌ها به رکوردهایی که مدنظر ماست برسند و شانس کسب مدال دارند آن وقت اعزام خواهند شد. در واقع اعزام این نفرات هم به صورت صد در صدی نیست و باید شرایط را بسنجیم و پس از آن کمیته فنی تصمیم می‌گیرد که تیم با چه شرایطی اعزام شود.
جباری در پاسخ به این سوال که رکوردگیری چه زمانی انجام می‌شود، اظهارداشت: مسابقات قهرمانی آسیا در اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌شود و به همین خاطر هنوز زود است که بخواهیم رکوردگیری کنیم. ما وقت داریم و عجله‌ای نیست. ضمن اینکه تمرینات وزنه‌برداران هم سنگین نیست. آن‌ها در اردوی بعدی تمرینات سنگین را شروع می‌کنند تا بتوانند به رکوردهایی که برای قهرمانی آسیایی مدنظر است، برسند. اگر به آن رکوردها رسیدند به کمیته فنی اعلام می‌کنیم و در نهایت آن‌ها تصمیم می‌گیرند که تیم اعزام شود یا خیر.
مربی تیم ملی وزنه‌برداری تأکید کرد: چهار وزنه‌بردار ایران در قالب تیم جوانان به مسابقات جهانی پرو اعزام خواهند شد و بعد از عید ما این چهار نفر را در اردوی تیم ملی بزرگسالان نداریم. آن‌ها به تیم جوانان اضافه می‌شوند و زیر نظر سهراب مرادی تمرینات را پیگیری می‌کنند.
جباری به فاصله زمانی کم بین مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان و قهرمانی بزرگسالان آسیا تاکید کرد و گفت: متأسفانه با برنامه‌ریزی که از سوی فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا شده است، فاصله بین دو مسابقه قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان و بزرگسالان آسیا یک هفته است، به همین خاطر ما عملاً آن چهار وزنه‌بردار را نداریم که به مسابقات آسیایی اعزام کنیم. مسابقات جهانی به میزبانی پرو برگزار می‌شود که یک مسافت بسیار طولانی است و تقریباً ۳۰ ساعت در پرواز و ترانزیت هستند. بعد از پایان این مسابقات حدوداً ۵ روز بعد، مسابقات قهرمانی آسیا را پیش رو داریم. به خاطر همین ترکیب تیم در مسابقات قهرمانی آسیا ناقص است.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
همه جام‌های سپاهان در موزه افتخاراتش نیست؟
همه جام‌های سپاهان در موزه افتخاراتش نیست؟

در حالی که تا کنون ۵ فاز موزه باشگاه سپاهان افتتاح شده است، هنوز همه جام‌ها در موزه نیست و برخی دیگر در اتاقی در ورزشگاه نقش جهان نگهداری می‌شود.

تاریخ: 1403/12/21 بازدید: 2255
لیدر جدید قرمزها: زلاتان در لباس پرسپولیس!
لیدر جدید قرمزها: زلاتان در لباس پرسپولیس!

سردار دورسون در همین 50 روز، تبدبل به بازیکن ارزشمندی در رختکن پرسپولیس شده است.

تاریخ: 1403/12/25 بازدید: 5
اولین تمرین تیم ملی با حرف‌های جدی امیر قلعه‌نویی

تمرین تیم ملی برای دو دیدار سرنوشت ساز با امارات و ازبکستان آغاز شد.

تاریخ: 1403/12/25 بازدید: 5
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar