ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Universitatea Cluj

0 0

Sigma Olomouc

Ludogorets

0 0

København

Columbus Crew

0 0

Philadelphia Union

Zenit Petersburg

0 0

FK Crvena zvezda (Srb)

Tienen

0 0

Lierse K

SJ Earthquakes

0 0

LA Galaxy

Los Angeles

0 0

Vancouver Whitecaps

Seattle Sounders

0 0

Austin FC (Usa)

Chicago Fire

0 0

Charlotte

Dallas

0 0

San Diego

Houston Dynamo

0 0

St. Louis City

Sporting KC

0 0

Real Salt Lake

Toronto

0 0

Portland Timbers

Orlando City

0 0

Cincinnati

New York RB

0 0

Minnesota United

New England

0 0

Colorado Rapids

Montréal

0 0

New York City

Inter Miami

0 0

Atlanta United

D.C. United\t

0 0

Nashville SC

Esbjerg

0 0

Vejle

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - قدم‌زنی خارجی‌های استقلال در مسیر غیرحرفه‌ای؛ تمرکز روی تیم حریف بود!

قدم‌زنی خارجی‌های استقلال در مسیر غیرحرفه‌ای؛ تمرکز روی تیم حریف بود!

خبرگزاری تماشاگر - بازیکنان خارجی استقلال که هزینه زیادی روی دوش باشگاه گذاشته اند بی تفاوت به حذف آبی ها از لیگ نخبگان رفتارهایی خارج از تعهدات اخلاقی یک بازیکن دارای قرارداد دارند.

  • کد خبر: 335848
  • 1403/12/21
  • بازدید:
  • 1911

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال در حالی با شکست سنگین ۳ بر صفر مقابل النصر عربستان از لیگ نخبگان آسیا کنار رفت که عملکرد بازیکنان خارجی این تیم، چه در داخل زمین و چه خارج از آن، بار دیگر سوالات زیادی را درباره کیفیت و تعهد آن‌ها ایجاد کرد.
اشتباهات فردی که استقلال را به نابودی کشاند یکی از عوامل مهم این شکست، اشتباهات فردی رافائل سیلوا مدافع برزیلی استقلال بود. او روی گل‌های دوم و سوم النصر نقش مستقیم داشت و نمایش ضعیفش بار دیگر نشان داد که خریدهای خارجی استقلال بیش از آنکه مهره‌هایی کلیدی برای تیم باشند، به نقاط ضعف آن تبدیل شده‌اند. مدافعی که قرار بود نقطه اتکای خط دفاعی آبی‌ها باشد، حالا یکی از مقصران اصلی این حذف تلخ محسوب می‌شود.
کوجو، بین عشق به ستاره‌ها و تعهد به تیم! از نظر فنی تنها عملکرد ضعیف در زمین مشکل استقلال نبود، بلکه رفتارهای بازیکنان خارجی هم پرسش‌های زیادی را به همراه داشت. جوئل کوجو، مهاجم توگویی استقلال، پیش از این در بازی رفت مقابل النصر عربستان با اصرار فراوان خود را به رختکن این تیم رسانده بود تا پیراهن سادیو مانه را بگیرد. حالا در بازی برگشت، او همین کار را با کریستیانو رونالدو انجام داد.
البته

اخبار مرتبط

  • توافق نهایی با لژیونر جوان؛ حسین نژاد یک گام تا استقلال

    بیشتر...
  • واکنش استقلال به فسخ قرارداد اندونگ؛ صحت ندارد

    بیشتر...
  • زمان سوپرجام و آغاز فصل بیست و پنجم لیگ برتر اعلام شد

    بیشتر...

گرفتن پیراهن یکی از بزرگ‌ترین ستاره‌های تاریخ فوتبال موضوعی نیست که ایرادی به آن وارد باشد، اما اینکه چنین اقدامی بلافاصله پس از شکست سنگین تیم در مهم‌ترین تورنمنت باشگاهی آسیا انجام شود و سپس در فضای مجازی با افتخار به نمایش درآید، قطعاً با روحیه جنگندگی و تعصب بازیکنان یک تیم حرفه‌ای هم‌خوانی ندارد. این رفتارها در حالی رخ می‌دهد که هواداران استقلال هنوز در شوک حذف از لیگ قهرمانان هستند و انتظار دارند که بازیکنان تیم‌شان دست‌کم در چنین لحظاتی احترام بیشتری به احساسات آن‌ها بگذارند.
قدم‌زنی خارجی‌های استقلال در مسیر غیرحرفه‌ای؛ تمرکز روی تیم حریف بود!
ماشاریپوف؛ هوادار النصر یا بازیکن استقلال؟ در میان این حواشی، جلال‌الدین ماشاریپوف، بازیکن ازبکستانی استقلال، نیز با مصاحبه‌ای عجیب پس از شکست تیمش بار دیگر نشان داد که برخی از خارجی‌های استقلال هنوز درک درستی از جایگاه‌شان در این تیم ندارند. او پس از حذف استقلال، به هواداران النصر سلام کرد و برای این تیم آرزوی قهرمانی در لیگ نخبگان آسیا را داشت! ماشاریپوف که سابقه بازی در النصر را دارد، به نظر می‌رسد هنوز حس وابستگی خود به این باشگاه را حفظ کرده است، اما این موضوع نباید باعث شود که پس از حذف تیم فعلی‌اش، چنین جملاتی را به زبان بیاورد. اظهارنظری که نه‌تنها نشانی از تعصب به استقلال نداشت، بلکه شاید یکی دیگر از دلایل اصلی مشکلات این تیم را نمایان کرد: نبود اتحاد و همدلی در رختکن آبی‌ها.
رختکن آبی رنگارنگ است! استقلال در سال‌های اخیر هزینه‌های زیادی برای خرید بازیکنان خارجی انجام داده، اما بخش قابل‌توجهی از این خریدها به دلایل مختلف به موفقیت منجر نشده است. برخی از این بازیکنان یا کیفیت فنی لازم را ندارند، یا به لحاظ حرفه‌ای‌گری و تعهد، آن چیزی نیستند که استقلال برای رقابت در بالاترین سطح فوتبال آسیا نیاز دارد.
در حالی که تیم‌های آسیایی از بازیکنان باکیفیت و متعهد بهره می‌برند استقلال همچنان گرفتار خریدهایی است که نه‌تنها در زمین تأثیرگذار نیستند، بلکه حتی در خارج از آن هم نمی‌توانند حداقل‌های تعصب و مسئولیت‌پذیری را داشته باشند. شکست مقابل النصر یک بار دیگر این حقیقت تلخ را به استقلالی‌ها یادآوری کرد؛ فقط داشتن بازیکن خارجی کافی نیست، بلکه مهم است که چه کسی را و با چه ذهنیتی جذب می‌کنند.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که با اعلام رضا درویش از این تیم جداشده به نظر می رسد بار دیگر قراردادش را تمدید کرد.

تاریخ: 1404/03/18 بازدید: 2332
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد

تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال مقابل برزیل به میدان رفت.

تاریخ: 1404/03/22 بازدید: 1230
ایران بدون نگرانی در المپیک ۲۰۲۸

کمیته بین المللی المپیک با ارسال نامه به برخی کمیته های ملی المپیک از رفع محدودیت اعضای کاروان ورزشی آن کشورها برای حضور در خاک ایالات متحده آمریکا جهت شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس خبر داد.

تاریخ: 1404/03/21 بازدید: 918
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar