ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - رهنما: تلاش می کنیم هندبال در ناگویا جایگاه خوبی کسب کند

رهنما: تلاش می کنیم هندبال در ناگویا جایگاه خوبی کسب کند

خبرگزاری تماشاگر - لژیونر هندبال ایران گفت: رافائل با شناخت خوبی که از قبل از هندبال ایران داشته توانسته تیم ملی را سامان‌دهی کند.

  • کد خبر: 332336
  • 1403/10/21
  • بازدید:
  • 2016

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم ، مهران رهنما پس از پیروزی تیم ملی هندبال کشورمان برابر عراق در دیدار دوستانه اظهار داشت: بازی خوبی برابر عراق داشتیم و با برنامه مناسبی که در دفاع و حمله داشتیم نیمه دوم را نسبت به نیمه اول بهتر شروع کردیم و اختلاف را با حریف افزایش دادیم. از تمامی برنامه‌هایی که رافائل قبل بازی به ما داده بود استفاده کردیم  و در نهایت با یک نتیجه خوب بازی را تمام کردیم.
لژیونر هندبال کشورمان در خصوص اینکه عراق از حریفان اصلی تیم ملی ایران در آسیای نیست گفت: عراق نسبت به سال‌های گذشته

اخبار مرتبط

  • برتری پرگل پسران هندبال ایران برابر مالدیو در آسیا

    بیشتر...
  • احتمال حضور هندبال در بازی‌های کشورهای اسلامی

    بیشتر...
  • سرمربی تیم هندبال استقلال: کار سختی در لیگ برتر داریم

    بیشتر...

خیلی تیم خوبی شده است. این تیم در جام ملت‌های آسیا با تیم خوب ژاپن مساوی کرد. اینها نشان می‌دهد پیشرفت زیادی داشتند و خوب بازی می‌کنند. آنها حریف خیلی خوبی برای ما بودند و ما توانستیم با برنامه خوب رافائل بازی را با نتیجه خوب به پایان برسانیم.
ملی‌پوش هندبال کشورمان در خصوص کسب نتیجه در بازی‌های آسیایی ناگویا عنوان داشت: قطعا با برنامه‌ریزی خوب فدراسیون و شروع خیلی زود اردوها این امید است که تیم خیلی خوب، قدرتمند و منظمی در آسیا داشته باشیم. هم فدراسیون هم خود ما همه تلاش خود را می‌کنیم تا در بازی‌های آسیایی ناگویا جایگاه خوبی برای ایران بدست آوریم.
رهنما در خصوص نقش رافائل در موفقیت تیم ایران گفت: مربیان اسپانیایی در اروپا موفق هستند و تیم‌های اروپایی خیلی از آنها استفاده می‌کنند. رافائل با شناخت خوبی که از قبل هم از تیم ما داشته خیلی خوب توانسته تیم را سامان‌دهی کند. تمرینات خوبی داشتیم و من می‌دانم با او می‌توانیم نتیجه خوبی در قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی بگیریم.
لژیونر هندبال ایران گفت: من در تیم توردا در لیگ رومانی بازی می‌کنم و خداراشکر تیم ما اکنون در رده دوم جدول است و شرایط خوبی داریم.

منبع: تسنیم
0 نظر

ترین ها
معرفی فینالیست‌های اسکواش دختران قهرمانی ایران
معرفی فینالیست‌های اسکواش دختران قهرمانی ایران

فینالیست‌های سه رده سنی مختلف رقابت‌های اسکواش دختران قهرمانی کشورمان مشخص شدند.

تاریخ: 1404/06/25 بازدید: 2106
تمجید رسانه آمریکایی از قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد؛ ایران زودتر از موعد قهرمانی را قطعی کرد
تمجید رسانه آمریکایی از قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد؛ ایران زودتر از موعد قهرمانی را قطعی کرد

تمامی رسانه‌ها به ارزش بالای قهرمانی ایران در مسابقات قهرمانی کشتی جهان پرداخته‌اند.

تاریخ: 1404/06/25 بازدید: 1422
صعود تیم ملی والیبال ایران در گرو اما و اگر؛ معادلات گروه پیچیده شد!

یک شکست غیرمنتظره کار ایران را در ادامه راه سخت کرده است.

تاریخ: 1404/06/25 بازدید: 1989
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar