اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال که هستند و چگونه به کرسی مهم رسیدند؟
خبرگزاری تماشاگر - اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال با سوابق متفاوت پا به این باشگاه گذاشتند تا شاید بتوانند به اوضاع این تیم پرطرفدار سروسامان دهند.
- کد خبر: 332278
- 1403/10/20
- بازدید:
- 1
به گزارش خبرنگار مهر، گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس پس از آنکه علی تاجرنیا را به عنوان دستیار و نماینده تامالاختیار مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در امور شرکت فرهنگی ورزشی استقلال منصوب کرد علیرضا اسدی، علی نظری جویباری، فریده شجاعی و محمودرضا بابایی را هم به عنوان چهار عضو جدید هیئت مدیره معرفی نمود.
علی تاجرنیا در حکمی از سوی محمد شریعتمداری، علی تاجرنیا به عنوان دستیار و نماینده تامالاختیار هلدنیگ مالک باشگاه استقلال در امور این باشگاه منصوب شد. علی تاجرنیا متولد ۱۳۴۸ در قم سابقه کوتاهی در ورزش دارد و قبلاً نیز عضو هیأتمدیره باشگاه فوتبال استقلال بوده است.
علی تاجرنیا در مجلس ششم جوانترین نماینده مجلس و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود. او زمانی که روی صندلی مجلس نشست فقط ۳۰ سال داشت. از جمله سوابق وی میتوان به موارد زیر اشاره کرد: دندان پزشک و متخصص پروتزهای دندانی، عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران ۱۳۹۲، نماینده مردم مشهد در دوره ششم مجلس شورای اسلامی، مسئول هیأت نظارتبر انتخابات دوره دوم شوراها، رئیس هیأتمدیره انجمن دندانپزشکی ایران، نماینده دندان پزشکان در شورای عالی نظام پزشکی، عضو ستاد کشوری طرح تحول سلامت دهان در وزارت بهداشت، عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، عضو سابق هیأتمدیره باشگاه فوتبال استقلال.
علیرضا اسدی علیرضا اسدی (زاده ۱۳۴۱) بازیکن سابق فوتبال،
پزشک و مدیر ورزشی اهل ایران و دبیرکل پیشین فدراسیون فوتبال ایران است. اسدی در طول سالهای اخیر، پستهای مدیریتی مختلفی را تجربه کرده است که از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد: مدیرعامل باشگاه فوتبال هوادار تهران، عضو هیأت مدیره باشگاه فوتبال نساجی مازندران، مدیرعامل باشگاه فوتبال نساجی مازندران، مدیرعامل باشگاه فوتبال تراکتور، مشاور عالی فدراسیون فوتبال ایران، دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران، نایب رئیس فدراسیون ورزشهای دانشجویی کشور، مشاور هیأت رئیسه فراکسیون ورزشی مجلس شورای اسلامی، مشاور عالی معاونت قهرمانی سازمان تربیت بدنی و رئیس کمیته سیاست گذاری فوتبال، مدیر سازمان فوتبال باشگاه راهآهن، پزشک تیم ملی فوتبال امید ایران، سرپرست فدراسیون پزشکی و ورزشی کشور و عضو هیئت مدیره شرکت شیمی دارو (شستا).
در دورهای که اسدی به عنوان دبیر کل فدراسیون فوتبال مشغول به کار بود در بازههای زمانی مختلفی با کارلوس کی روش، سرمربی وقت تیم ملی فوتبال ایران، دچار اختلاف شد که از سوی هر دو طرف صحبتهایی علیه یکدیگر در رسانهها مطرح میشد.
علی نظری جویباری علی نظری جویباری معاون سابق باشگاه استقلال است و در دوران حضور علی فتح الله زاده در کادر مدیریتی تیم حضور داشت. وی در تابستان سال ۱۳۷۹ معاون این باشگاه و مسئول نقل و انتقالات آبیپوشان بود.
فریده شجاعی فریده شجاعی همسر مرحوم منصور پورحیدری، اسطوره باشگاه استقلال است. او از جمله بانوان ورزشی کشور است که سابقه حضور در فدراسیونهایی از جمله بسکتبال و فوتبال را در کارنامه دارد. وی همچنین اخیراً از سوی مهدی تاج، رئیس کنونی فدراسیون فوتبال، به عنوان سرپرست نایب رئیسی سوم این فدراسیون منصوب شد.
در تاریخ فوتبال ایران تا به امروز سابقه نداشته که یک زن به عنوان عضوی از هیئت مدیره یک باشگاه فوتبال که بیشتر آن مختص به فوتبال مردان است، حضور داشته باشد.
شجاعی همچنین علاوه بر فعالیت ورزشی، سابقه تدریس در دانشگاه را هم در کارنامه دارد و با توجه به الزام کنفدراسیون فوتبال آسیا مبنی بر تشکیل تیم بانوان، میتواند تجربیات خود را در اختیار تیم بانوان استقلال قرار بدهد و یکی از گزینههای مناسب برای این باشگاه است.
محمودرضا بابایی محمود رضا بابایی متولد ۱۳۶۲ است و با امیر واعظ آشتیانی وارد باشگاه استقلال شد. بابایی کارش در ورزش را با خبرنگاری و بعد دبیری در بخش ورزشی آغاز کرد و آشنایی وی با واعظ آشتیانی هم مربوط به دوران حضور وی در وزارت صنایع بود و از همان زمان با کیومرث هاشمی آشنا شد.
او یکی از افرادی است که همواره به عنوان عضو در سایه در باشگاه استقلال مطرح میشد. او همراه واعظ آشتیانی به استقلال آمد و بعد از آن سعی کرد به امیر قلعهنویی، فرهاد مجیدی و به دنبال آن مهدی رحمتی و سایر نفرات مطرح فوتبال نزدیک شود. وی پیشتر در دوره مدیرعاملی بهرام افشارزاده بهعنوان معاون ارتباطات باشگاه استقلال فعالیت میکرد.