ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - روایت عجیب پاتو: زلاتان در تمرین میلان کتک خورد!

روایت عجیب پاتو: زلاتان در تمرین میلان کتک خورد!

خبرگزاری تماشاگر - الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی سابق میلان، از برخورد شدید زلاتان ابراهیموویچ با اوگوچی اونیوو، مدافع آمریکایی سابق روسونری، در تمرینات این تیم می‌گوید

  • کد خبر: 320112
  • 1403/07/22
  • بازدید:
  • 1281

به گزارش "ورزش سه"، الکساندر پاتو ، مهاجم برزیلی سابق میلان و تیم ملی برزیل در گفتگو با کانال یوتیوب Desimpedidos روایت عجیب و باورنکردنی از دعوای شدید زلاتان ابراهیموویچ با یکی از مدافعان سابق میلان در سال ۲۰۱۱ را مطرح کرد.
باوجود آنکه زلاتان ابراهیموویچ از نظر فیزیکی بسیار تنومند است اما در خاطره‌اش که پاتو از تمرین میلان در سال ۲۰۱۱ تعریف می‌کند متعجب خواهید شد.
مهاجم برزیلی سابق میلان در این مورد گفت : "فکر می‌کنم این خاطره را برای نخستین بار است که تعریف می‌کنم. دقیق به یاد دارم که نوامبر ۲۰۱۱ بود و در یک روز

اخبار مرتبط

  • سرنوشت کوجو در دست استقلال/ احتمال تمدید قرارداد قرضی با نفتچی

    بیشتر...
  • نارضایتی ساپینتو از دو بازیکن/ تعویض هایی که به داد استقلال رسید

    بیشتر...
  • پیروزی ملوان مقابل آلومینیوم در ضیافت پنالتی‌ها

    بیشتر...

بارانی در تمرین میلان حضور داشتیم. به انجام فوتبال درون تیمی‌ مشغول بودیم که اوگوچی اونیوو به شکل ناخواسته روی پای زلاتان رفت و برخورد نسبتا شدیدی با مچ پای او داشت. بلافاصه بعد از این صحنه، زلاتان به منظور انتقام از او با تکلی دوپا روی پای اونیوو رفت و او را زمین زد و مشخص بود که اونیوو که به تازگی از بند مصدومیت رها شده بود را دوباره دچار مصدومیت کرد.

با این وجود اما اونیوو هیچ واکنشی به او نشان نداد و قصد داشت از زمین بلند شود اما زلاتان بار دیگر به او نزدیک شد و پیراهن او را کشید تا دوباره اوینوو را نقش بر زمین کند. در این لحظه اونیوو شدیدا عصبانی شد و با گرفتن پای زلاتان او را نقش بر زمین کرد و روی سینه او نشست و بطری آب را برداشت تا به صورت زلاتان بکوبد اما همه بازیکنان نزدیک او شدیم و گفتیم بس کن پسر او را می‌کشی! خیلی صحنه بدی بود. بلافاصله سرمربی وقت تیم، ماسیملیانو آلگری، وارد صحنه شد و ماجرا به پایان رسید. این یکی از عجیب‌ترین خاطراتی بود که از دوران حضور در میلان در ذهنم باقی مانده است."

منبع: ورزش 3
19 نظر

ترین ها
دوری ۸ هفته‌ای سعید عزت اللهی از میادین
دوری ۸ هفته‌ای سعید عزت اللهی از میادین

هافبک تیم ملی که در بازی با ازبکستان به دلیل مصدومیت در دقیقه ۱۰ جای خود را به محمد قربانی داد، از ناحیه رباط داخلی پا آسیب دیده است.

تاریخ: 1404/08/28 بازدید: 51
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم

تیم ملی وارد مرحله‌ای جدید شده؛ مرحله‌ای که در آن نظم، شفافیت، هماهنگی و مسئولیت‌پذیری بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 39
پوستر غم‌انگیز نساجی برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی

باشگاه نساجی پوستر ناراحت کننده‌ای برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی منتشر کرد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 29
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar