ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - قطعی شدن چهار مدال جودوکاران ایرانی در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا

قطعی شدن چهار مدال جودوکاران ایرانی در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا

خبرگزاری تماشاگر - جودوکاران جوان ایرانی برای کسب سه مدال ارزشمند به مصاف حریفان خود می‌روند.

  • کد خبر: 313247
  • 1403/06/11
  • بازدید:
  • 1397

طرفداری  | مسابقات جودوی قهرمانی جوانان آسیا در کره جنوبی در حال برگزاری است.   به گزارش روابط‌عمومی فدراسیون جودو، این مسابقات با حضور ۱۶۵ جودوکار از ۱۷ کشور آغاز شده و امروز (یکشنبه یازدهم شهریورماه) دومین روز از این مسابقات پیگیری و در نهایت این رقابت‌ها به پایان خواهد رسید.
عملکرد جودوکاران ایران ۸۱- کیلوگرم: الیاس پرهیزگار با شکست‌دادن حریف مغولستانی، کار خود را در این مسابقات آغاز کرد. پرهیزگار در دومین مبارزه موفق به شکست نماینده کشور عربستان شد. وی در نیمه‌نهایی نماینده کره جنوبی را شکست داد و به فینال این رقابت‌ها راه یافت. الیاس در فینال به مصاف نماینده قرقیزستان خواهد رفت.

اخبار مرتبط

  • میراسماعیلی: آینده روشنی در انتظار جودو است/ از ملی پوشان راضی هستم

    بیشتر...
  • جودوکار ایرانی راهی یک چهارم نهایی شد

    بیشتر...
  • بربط: از اینکه دست پُر به ایران بر می‌گردم خوشحالم

    بیشتر...


۹۰- کیلوگرم: امیرعباس چوپان قرعه اول استراحت داشت و توانست با شکست‌دادن حریفانی از کویت و کره جنوبی به فینال برود. او در فینال با نماینده ازبکستان روبه‌رو خواهد شد.
۱۰۰- کیلوگرم: علیرضا نیک سرشت با شکست‌دادن جودوکاران هندی، قزاقستانی و چین‌تایپه به فینال این مسابقات رسید. او قرار است در فینال با جودوکار ازبک دیدار کند.
امیرحسین شهیدی دیگر نماینده کشورمان در این وزن است که در نخستین مبارزه به مصاف آلتاشاقان از کشور مغولستان رفت و با شکست مقابل این جودوکار و باتوجه‌به عدم راهیابی به فینال توسط جودوکار مغول، او از گردونه رقابت‌ها حذف شد.
۱۰۰+ کیلوگرم:  امیرعباس موحد در بازی اول با قرعه استراحت روبرو بود. وی در نخستین مبارزه به مصاف هانگ از کشور چین‌تایپه رفت و این جودوکار را شکست داد. در دور دوم مقابل قهرمان آسیا از کشور قرقیزستان بازی را واگذار کرد. وی برای رسیدن به مدال برنز باید با مظلوم، دیگر نماینده کشورمان در این وزن مبارزه کند.
محمدمهدی مظلوم دیگر نماینده کشورمان در وزن ۱۰۰+ کیلوگرم است که در قرعه نخست با استراحت روبرو بود. وی نیز در نخستین مبارزه به مصاف نماینده قزاقستان رفت و مقابل این جودوکار شکست خورد. مظلوم در دومین مبارزه مقابل نماینده تاجیک به برتری دست‌یافت و به جدول شانس مجدد راه یافت و باید برای رسیدن به مدال برنز با عباس موحد مبارزه کند.
 

منبع: طرفداری
0 نظر

ترین ها
مارکو باکیچ به تیم ملی مونته‌نگرو دعوت شد
مارکو باکیچ به تیم ملی مونته‌نگرو دعوت شد

هافبک مونته‌نگرویی و ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس در فیفادی پیش رو، به تیم ملی کشورش دعوت شد.

تاریخ: 1404/08/16 بازدید: 31
فرجی: برای صعود به فینال باید بجنگیم و تلاش کنیم
فرجی: برای صعود به فینال باید بجنگیم و تلاش کنیم

ملی پوش تنیس روی میز گفت: همه بازی ها مهم هستند و باید برای فینال نهایت تلاشمان را بکنیم.

تاریخ: 1404/08/18 بازدید: 2
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد

آراد مهدی‌زاده در ماده ۱۰۰ متر قورباغه ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی به مقام پنجم رسید.

تاریخ: 1404/08/18 بازدید: 4
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar