ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Barcelona

3 3

Stockholm Internazionale

Zenit Petersburg

2 0

CSKA Moscow

Al Nassr

2 3

Kawasaki Frontale

Naft Bandar Abbas

0 1

نفت مسجد سلیمان

Lokomotiv Moscow

0 2

FK Rostov

Arsenal

0 1

PSG

Spartak Moscow

2 1

Dinamo Moscow

Al Hilal

1 3

Al Ahli Doha

مس کرمان

0 0

Damash Gilanian

فجر سپاسی

0 0

Mes Shahr-e Babak

سايپا

1 1

Ario Eslamshahr

شهرداری استارا

0 3

پارس جم بوشهر

Mes Soongoun

0 0

Niroye Zamini

آنتن

ژاپن - گواتمالا

جام جهانی فوتبال ساحلی

14:30 - 1404/02/11

شبکه ورزش

ایران - موریتانی

جام جهانی فوتبال ساحلی

16:00 - 1404/02/11

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - پیام رئیس فدراسیون تیراندازی در آستانه دور دوم انتخابات

پیام رئیس فدراسیون تیراندازی در آستانه دور دوم انتخابات

خبرگزاری تماشاگر - رئیس فدراسیون تیراندازی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، پیامی منتشر کرد.

  • کد خبر: 300651
  • 1403/04/13
  • بازدید:
  • 2060

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، پیام مرتضی قربانی رئیس فدراسیون تیراندازی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری (جمعه 15 تیر ماه) پیامی به شرح زیر منتشر کرد: «بسمه تعالی پیامبر (ص) فرمودند: ألا کُلُّکُم راعٍ و کُلُّکُم مَسؤولٌ عَن رَعِیَّتِه بدانید هر کدام از شما مسئول هستید و درباره افرادی که به سخن شما گوش می‌دهند، بازخواست خواهید شد.
جوانان و نوجوانان، ورزشکاران، قهرمانان، حماسه آفرینان و ملت شریف ایران ایران یک امپراطوری بزرگ اسلامی است و سال‌ها قدرت‌های چپ و راست درصدد برآمدند تا این کشور را نابود کنند و میلیون‌ها نفر از مردان، زنان و کودکان این مرز و بوم را در قحطی به قتلگاه فرستادند و در تدارک تجزیه و نابودی ایران بودند

اخبار مرتبط

  • ملی‌پوش تیراندازی: هزینه‌های سنگین ورزش استعدادها را از بین می‌برد

    بیشتر...
  • هانیه رستمیان رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران را شکست

    بیشتر...
  • حضور تیراندازی در دهکده اصلی المپیک ۲۰۲۸ برای نخستین بار

    بیشتر...

تا حاکمیت غربی و شرقی خود را بر ملت ما حاکمیت ببخشند، اما به برکت حضور و اقتدار امام خمینی (ره) ملت و همه مجاهدان راه خدا در صحنه انقلاب حاضر و از حیثیت و شرف ملت ایران دفاع کردند. آنها برای نابودی ایران اسلامی هشت سال با تمام امکانات نظامی دولت شرق و غرب بر ملت تاختند، اما نتوانستند یک وجب از خاک ایران را تجزیه کنند و این همان رأی‌هایی بود که شهدا  تقدیم استقلال ایران کردند.
شاهد بودم در هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن در مناطق جنگی زیر آتش بمباران و خمپاره رزمندگان عزیز و همه شهدا و جانبازان در صحنه نبرد به فرمان امام خمینی (ره) لبیک گفته و در تمام انتخابات‌ و تصمیم‌سازی‌های کشور حضور یافتند و اکثر آنها به درجه شهادت نایل شدند.
امروز جوانان، نوجوانان، پدران، مادران و همه آحاد ملت باید دست در دست دهند و در پای صندوق‌های رأی برای انتخاب رئیس جمهور اصلح ان‌شاءالله رأی خود را با نام شهدا و کسانی که در راه اسلام زحمت کشیدند به صندوق بریزیم و قلب امام عصر (عج)، رهبر عزیز انقلاب و روح شهدا را شاد و مسرور کنیم. هر رأی ملت شریف ایران مشت محکمی در دهان یاوه‌گویان چپاولگران و دشمنان ایران و ملت است.
ان‌شاءالله در روز جمعه با اقتدار کامل همه ما پای صندوق‌های رأی حاضر خواهیم شد و فرد اصلح را بر کرسی قدرت اجرایی کشور منصوب می‌نماییم.
در پایان درود می‌فرستم بر ملت شریف ایران، جوانان، نوجوانان، ورزشکاران و قهرمان، حماسه‌آفرینان و  پدران، مادران، زنان و فرزندان شهدا».

منبع: تسنیم
0 نظر

ترین ها
آرتتا: باید در پاریس کار خاصی انجام دهیم
آرتتا: باید در پاریس کار خاصی انجام دهیم

سرمربی تیم فوتبال آرسنال می‌گوید تیمش با وجود شکست مقابل پاری‌سن‌ژرمن در دور رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هنوز شانس صعود به فینال را دارد.

تاریخ: 1404/02/10 بازدید: 2235
مس رفسنجان - پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی
مس رفسنجان - پرسپولیس؛ یک‌طرف به فکر بقا، یک‌طرف به فکر آبروداری | پیش بازی

حریفی برای پرسپولیس از راه رسیده که در دور رفت، دلیل اخراج خوان کارلوس گاریدو بود. سرخ‌ها دوباره رودرروی نارنجی‌پوشان کرمان می‌ایستند، درحالی که دیگر شانس قهرمانی ندارند.

تاریخ: 1404/02/11 بازدید: 0
تساوی پرگل بارسا و اینتر در حضور یک نیمه ای مهاجم تیم ملی ایران

دیدار رفت تیم های بارسلونا و اینتر ایتالیا در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با تساوی پرگل همراه بود.

تاریخ: 1404/02/11 بازدید: 5
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar