ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - گزینه سرمربیگری تیم ملی ایران درگذشت

گزینه سرمربیگری تیم ملی ایران درگذشت

خبرگزاری تماشاگر - خورخه ارتور، سرمربی ۷۸ ساله فوتبال پرتغال، درگذشت

  • کد خبر: 267548
  • 1402/12/05
  • بازدید:
  • 1882

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی و بازیکن سابق تیم ملی پرتغال که تجربه حضور در چندین و چند تیم مختلف را داشت، شب گذشته دار فانی را وداع گفت.
ارتور که در دوران بازیکنی پیراهن پورتو و بنفیکا را برتن کرده بود، ۱۶ بازی ملی برای پرتغال هم داشت اما در دوران مربیگری به افتخارات بیشتری رسید.
اولین تجربه او در ویتوریا گیمارش ۱۹۸۰ بود و در ادامه دو بار هم به عنوان سرمربی تیم ملی پرتغال انتخاب شد.
وی همچنین

اخبار مرتبط

  • سرنوشت کوجو در دست استقلال/ احتمال تمدید قرارداد قرضی با نفتچی

    بیشتر...
  • نارضایتی ساپینتو از دو بازیکن/ تعویض هایی که به داد استقلال رسید

    بیشتر...
  • پیروزی ملوان مقابل آلومینیوم در ضیافت پنالتی‌ها

    بیشتر...

سابقه هدایت سوئیس و کامرون به عنوان دو تیم ملی را هم دارد و جالب است بدانید که گزینه هدایت تیم ملی ایران هم بوده است.
در دوران تعلیق فوتبال ایران در سال ۲۰۰۷ او از سوی کمیته انتقالی به عنوان گزینه هدایت تیم ملی مطرح شد و به صورت مخفیانه به ایران هم آمد و مذاکرات را انجام داد اما در نهایت با فدراسیون به توافق نرسید.
در آن زمان صفایی فراهانی به عنوان مسئول کمیته انتقالی کار را در دست داشت و در حالی که برای انتخاب سرمربی خارجی تلاش می‌کرد، در نهایت امیر قلعه‌نویی را برای جام ملت‌ها و علی دایی را برای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ بر کرسی هدایت ایران نشاند.
این سرمربی پرتغالی در آن زمان هدایت النصر عربستان را برعهده داشت و سپس هم به فرانسه رفت تا یک دوره کاری را در این کشور سپری کند.
ارتور سابقه هدایت النصر و الهلال را هم در کارنامه دارد و تا سال ۲۰۱۵ در فوتبال مشغول به کار بود.

منبع: ورزش 3
0 نظر

ترین ها
دوری ۸ هفته‌ای سعید عزت اللهی از میادین
دوری ۸ هفته‌ای سعید عزت اللهی از میادین

هافبک تیم ملی که در بازی با ازبکستان به دلیل مصدومیت در دقیقه ۱۰ جای خود را به محمد قربانی داد، از ناحیه رباط داخلی پا آسیب دیده است.

تاریخ: 1404/08/28 بازدید: 53
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم
تاج: برای برقراری نظم و آرامش در تیم ملی با هیچ‌کس تعارف نداریم

تیم ملی وارد مرحله‌ای جدید شده؛ مرحله‌ای که در آن نظم، شفافیت، هماهنگی و مسئولیت‌پذیری بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 45
پوستر غم‌انگیز نساجی برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی

باشگاه نساجی پوستر ناراحت کننده‌ای برای آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی منتشر کرد.

تاریخ: 1404/09/02 بازدید: 31
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar