ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Spartans

0 0

Ayr United

Ludogorets

0 0

Hradec Kralove

Columbus Crew

0 0

Philadelphia Union

Ludogorets

0 0

København

Universitatea Cluj

0 0

Sigma Olomouc

Zenit Petersburg

0 0

FK Crvena zvezda (Srb)

Tienen

0 0

Lierse K

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - بیانیه باشگاه فولاد درباره اتفاقات بازی با پرسپولیس

بیانیه باشگاه فولاد درباره اتفاقات بازی با پرسپولیس

خبرگزاری تماشاگر - فولاد خوزستان در یک بازی برتر موفق شد تیم پرسپولیس را در ورزشگاه شهدای فولاد شکست دهد

  • کد خبر: 193178
  • 1401/11/07
  • بازدید:
  • 1885

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ،روابط عمومی باشگاه فولاد خوزستان، در خصوص دیدار امروز مقابل پرسپولیس نوشت: ظاهرا گناه فولاد این است که امروز پرسپولیس را شکسته داده و یکی از مهمترین بازی‌های فصل را به نفع خود تمام کرده است.
اگر بازنده بودیم، حتما فولاد بهترین تیم دنیا بود و موعود بنیادی‌فر بهترین داور روی زمین! متاسفانه بعد از دیدار امروز، شاهد انواع بی‎اخلاقی‌ها و توهین‌ها بودیم.
سرمربی محترم باشگاه پرسپولیس که همواره مجموعه فولاد و طرفدارانش برای او احترام قایل بوده‌اند، در کمال ناباوری، بعد از سوت پایان مسابقه الفاظی را به کار برد که نشان می‌داد کاملا مستاصل و درمانده است. او در حالی که قدم می‌زد، رو به فولادی‌ها با توهین مستقیم به مردم خوزستان، کلیه بازیکنان، مربیان و مجموعه فولاد نشان داد آدم‌ها از چهره‌شان قابل قضاوت نیستند! سرمربی پرسپولیس دقایقی بعد از توهین‌هایی زننده به فولاد خوزستان، در کنفرانس مطبوعاتی نیز نتوانست عصبانیت خود را از این شکست پنهان کند و چیزهایی گفت که اتفاقا برای هواداران فوتبال ایران کاملا آشناست. آدرس‌هایی که او داد، طرفداران فوتبال را سریعا به یاد

اخبار مرتبط

  • پرسپولیس برای جذب قایدی اقدام کرد

    بیشتر...
  • تهاتر پشت اتاق‌های دربسته؛ مهدی می‌آید، بیرو تبرئه می‌شود

    بیشتر...
  • تمدید کاپیتان اول پرسپولیس قطعی شد

    بیشتر...

اتفاقات بازی رفت پرسپولیس و فولاد خوزستان انداخت، وقتی بیش از 60 هزار تماشاگر، انواع و اقسام فحاشی‌ها را به جواد نکونام و مهدی هاشمی نسب کردند. آنها حتی به بازیکنان سابق خود رحم نداشتند و به دو بازیکن محترم و مودب فولاد یعنی مهدی شیری و احسان پهلوان به شدت توهین کردند.
پرسپولیس امروز در حالی حضور چند تماشاگر را پیراهن عثمان کرد که فراموش نمی‌کنیم بیش از 100 لیدر این تیم به بهانه طرح موزاییکی وارد ورزشگاه می‌شوند و پشت دیوارهای بتنی پنهان شده و به وقت مقتضی گلو پاره می‌کنند.
برد و باخت در فوتبال وجود دارد ولی مشکل اینجاست بعضی‌ها باخت را باور ندارند و برای فرار از آن، دست به دامن چیزهای خنده‌داری می‌شوند. درست مثل رفتار امشب پرسپولیسی‌ها. آنها که به محض مطلع شدن از خروج اعضای تیم فولاد از ورزشگاه، میدان را خالی ‌دیدند تا چند بازیکن به صف شده در پشت در رختکن را تک تک بیرون بفرستند و پشت حرف‌هایشان، باخت را پنهان کنند. برای آدم‌های کم حافظه روز دهم مهرماه سال 1401 را یادآوری می‌کنیم تا خوب یادشان بیاید مقابل تراکتور چه پنالتی بادآورده‌ای نصیب‌شان شد! فولاد خوزستان امروز «فوتبالی» پرسپولیس را شکست داد. آنها تلاش کردند بازی فنی و کم اشتباه فولاد و در مقابل عملکرد پرسپولیس را، پشت بهانه‌های واهی پنهان کنند.
فوتبال شفاف و روشن است. درباره فوتبال نمی‌توان دروغ گفت. بیائید امشب درباره مسایل فنی حرف بزنید. درباره شکست در زمین فوتبال. درباره بازی منسجم و کم اشتباه بازیکنان فولاد خوزستان که یک بار دیگر ثابت کردند بهترین هستند. بیائید درباره طرفداران فولاد صحبت کنیم که مظلوم‌ترین هستند. بدون شک با آنها امروز نتیجه دیگری رقم می خورد.
در پایان، باشگاه فولاد خوزستان شکایت‌نامه‌ای را به کمیته اخلاق و دیگر ارکان قضایی فدراسیون خواهد فرستاد تا سرمربی تیم پرسپولیس در خصوص توهین‌ها و اتهاماتی که به کادرفنی، بازیکنان و همچنین هوادار بزرگ باشگاه فولاد خوزستان زده، جوابگو باشد.
‏ بیشتر بخوانید: بنیادی‌فر آن پنالتی را می‌گرفت زنده از اهواز بیرون نمی‌رفت! آقای بنیادی‌فر! چرا با داد و بیداد پنالتی ما را نگرفتی؟ پرسپولیس از موعود بنیادی‌ فرشکایت می‌کند هاشمی‌نسب: چون پرسپولیس را بردیم، لجن هستیم؟ اطلاعیه تند باشگاه پرسپولیس در مورد اتفاقات جنجالی دیدار با فولاد ۲۵۸۲۵۴

منبع: خبر انلاین
0 نظر

ترین ها
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که با اعلام رضا درویش از این تیم جداشده به نظر می رسد بار دیگر قراردادش را تمدید کرد.

تاریخ: 1404/03/18 بازدید: 2315
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد

تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال مقابل برزیل به میدان رفت.

تاریخ: 1404/03/22 بازدید: 1211
ایران بدون نگرانی در المپیک ۲۰۲۸

کمیته بین المللی المپیک با ارسال نامه به برخی کمیته های ملی المپیک از رفع محدودیت اعضای کاروان ورزشی آن کشورها برای حضور در خاک ایالات متحده آمریکا جهت شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس خبر داد.

تاریخ: 1404/03/21 بازدید: 902
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar