ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Spartans

0 0

Ayr United

Ludogorets

0 0

Hradec Kralove

Columbus Crew

0 0

Philadelphia Union

Ludogorets

0 0

København

Universitatea Cluj

0 0

Sigma Olomouc

Zenit Petersburg

0 0

FK Crvena zvezda (Srb)

Tienen

0 0

Lierse K

Seattle Sounders

0 0

Austin FC (Usa)

SJ Earthquakes

0 0

LA Galaxy

Los Angeles

0 0

Vancouver Whitecaps

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - مانچینی: می‌خواستم استعفا بدهم ولی پشیمان شدم

مانچینی: می‌خواستم استعفا بدهم ولی پشیمان شدم

خبرگزاری تماشاگر - روبرتو مانچینی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، می‌گوید پس از ناکامی در صعود به جام جهانی 2022 به کناره‌گیری از هدایت آتزوری فکر کرده بود

  • کد خبر: 163809
  • 1401/07/30
  • بازدید:
  • 48

به گزارش "ورزش سه"، روبرتو مانچینی بعد از ناکامی ایتالیا در صعود به جام جهانی 2022 به فکر استعفا از سرمربیگری این تیم افتاده بود.
تیم ملی ایتالیا که قهرمان یورو 2020 شده بود و تصور می شد پس از ناکامی از راهیابی به جام جهانی 2018 جبران مافات کند، بار دیگر از رسیدن به مهمترین رویداد فوتبالی دنیا باز ماند.

مانچینی در گفت‌و‌گو با نشریه گاتزتا دلواسپورت گفت :«در مسیر صعود به جام جهانی ما مرتکب اشتباهاتی شدیم و البته شما باید کمی خوش‌شانس هم باشید.

اخبار مرتبط

  • توافق نهایی با لژیونر جوان؛ حسین نژاد یک گام تا استقلال

    بیشتر...
  • واکنش استقلال به فسخ قرارداد اندونگ؛ صحت ندارد

    بیشتر...
  • محمدی مدیرعامل فولاد شد

    بیشتر...

اتفاقی که در یورو 2020 رخ داد و ما با شایستگی قهرمان آن شدیم. باید شکست‌ها را هم بپذیریم، حتی اگر سخت باشند و از اول شروع کنیم. در مرحله انتخابی ما همیشه تیم اول گروه بودیم و حتی در بازی‌مان مقابل سوئیس در بازل هم بر اوضاع مسلط بودیم. در بازی دوم مقابل سوئیس در رُم کار کمی سخت‌تر بود و بعد هم آن پنالتی دقیقه 89 که از دست دادیم. در گروهی که در آن قرار داشتیم، شرایط طوری بود که اجازه می‌داد با همه مشکلات و مصدومانی که داشتیم، بتوانیم با آرامش کارمان را پیش ببریم و بیشتر هم بابت همین موضوع حسرت می‌خورم.»
مانچینی ادامه داد :«صرف‌نظر از بازی برابر مقدونیه که یک بازی نفرین شده بود و ما در دقیقه 94 با اولین شوت حریف گل خوردیم، ما در حالی به پلی‌آف رفته بودیم که حتی یک شکست هم نداشتیم. من همیشه برای هدایت تیم ملی انگیزه داشتم و این دو بازی اخیرمان در لیگ ملت‌ها که باعث شد به مرحله نهایی برسیم هم یاری دهنده بود اما از الان سخت‌ترین ماه(شروع جام جهانی) آغاز می‌شود. زمانی که اوضاع خوب پیش نمی‌رود، کاملاً مشخص است که مسئولیت با سرمربی است. به همین دلیل من به کناره‌گیری از تیم ملی هم فکر کردم ولی پشیمان شدم.»

منبع: ورزش 3
0 نظر

ترین ها
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که با اعلام رضا درویش از این تیم جداشده به نظر می رسد بار دیگر قراردادش را تمدید کرد.

تاریخ: 1404/03/18 بازدید: 2314
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد

تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال مقابل برزیل به میدان رفت.

تاریخ: 1404/03/22 بازدید: 1210
ایران بدون نگرانی در المپیک ۲۰۲۸

کمیته بین المللی المپیک با ارسال نامه به برخی کمیته های ملی المپیک از رفع محدودیت اعضای کاروان ورزشی آن کشورها برای حضور در خاک ایالات متحده آمریکا جهت شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس خبر داد.

تاریخ: 1404/03/21 بازدید: 901
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar