ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

1860 München

0 0

Slovan Liberec

Club Brugge KV

0 0

Raków Częstochowa

Jagiellonia Białystok

0 0

Zagłębie Lubin II

Odra Opole

0 0

Opava

Motor Lublin

0 0

Wisła Płock

NAC Breda

0 0

Lokeren-Temse

Los Angeles

0 0

Colorado Rapids

New England

0 0

Inter Miami

Hartberg

0 0

FK Crvena zvezda (Srb)

Widzew Łódź

0 0

Piast Gliwice

Widzew Łódź

0 0

Miedź Legnica II

Sherborne Town

0 0

Yeovil Town

Hibernians

0 0

Rot-Weiss Essen

Blau-Weiß Linz

0 0

FK Crvena zvezda (Srb)

Freiburg II

0 0

Bochum II

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - عملکرد ضعیف تیم ملی آمریکا پیش از جام جهانی/ بزرگترین ضعف رقیب ایران چیست؟

عملکرد ضعیف تیم ملی آمریکا پیش از جام جهانی/ بزرگترین ضعف رقیب ایران چیست؟

خبرگزاری تماشاگر - رسانه آمریکایی در خصوص عملکرد ضعیف تیم ملی فوتبال این کشور نوشت و از بزرگترین ضعف آنها پرده برداشت.

  • کد خبر: 157720
  • 1401/07/07
  • بازدید:
  • 21

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی فوتبال کشورمان در سومین بازی از مرحله گروهی جام جهانی در تاریخ 8 آذر به مصاف تیم ملی آمریکا خواهد رفت.
تیم ملی آمریکا که با جوانانی مثل پولیسیچ، مک‌کنی و دِست امیدوار به صعود است، در آخرین مسابقات فیفادی نمایشی مفتضحانه از خود به ثبت رساند تا حتی رسانه آمریکایی نیز از عملکرد این تیم نگران شود.

تیم ملی آمریکا در گام اول مقابل ژاپن بسیار ضعیف ظاهر شد و حتی نتوانست در طول 90 دقیقه یک شوت به چارچوپ سامورایی‌ها شلیک کند. در دومین مسابقه نیز رقیب ایران در برابر عربستان به تساوی بدون گل رسید

تا سایت معروف CBS گزارشی در خصوص عملکرد ضعیف شاگردان برهالتر منتشر کند.
CBS نوشت: الان زمان این است که در نزدیک‌ترین زمان به جام جهانی نسبت به عملکلرد تیم ملی آمریکا نگران شویم. آمریکا در 2 بازی آخر خود پیش از جام جهانی ناکام بود و تنها توانست 2 شوت به سمت دروازه ژاپن و عربستان شلیک کند. شاید بزرگترین سوال برای تیم ملی آمریکا این باشد که «گرگ برهالتر» چه اندیشه‌‌ای برای خط تهاجمی خود دارد.
ریکاردو پِپی، تنها یک گل در 360 روز گذشته به ثمر رساند و بدتر از این در مقابل عربستان تنها 13 بار توپ را لمس کرد. دیگر مهاجم آمریکا به نام «خسوس فریرا» که در لیگ حرفه‌ای آمریکا 18 گل به ثمر رسانده در مقابل ژاپن و عربستان نمایشی ضعیف داشت تا همچنان شک‌ها نسبت به این مهاجم تیم دالاس باقی بماند.

جاش سارجنت، بازیکن تیم نوریچ سیتی که در لیگ دسته اول انگلیس توانسته 6 گل در 10 بازی به ثمر رساند در تیم ملی آمریکا اصلا خوب کار نکرده و از سال 2019 تاکنون موفق نشده برای کشورش گلزنی کند. او یک نیمه مقابل ژاپن نیز بازی کرد و اصلا نمایش خوبی نداشت.
بزرگترین ضعف تیم ملی آمریکا در جام جهانی نداشتن یک مهاجم گلزن است و همین باعث شده تا نگرانی‌ها برای حذف آمریکا در مرحله گروهی افزایش یابد.
پایان پیام/

منبع: فارس
0 نظر

ترین ها
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که با اعلام رضا درویش از این تیم جداشده به نظر می رسد بار دیگر قراردادش را تمدید کرد.

تاریخ: 1404/03/18 بازدید: 2351
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد

تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال مقابل برزیل به میدان رفت.

تاریخ: 1404/03/22 بازدید: 1252
ایران بدون نگرانی در المپیک ۲۰۲۸

کمیته بین المللی المپیک با ارسال نامه به برخی کمیته های ملی المپیک از رفع محدودیت اعضای کاروان ورزشی آن کشورها برای حضور در خاک ایالات متحده آمریکا جهت شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس خبر داد.

تاریخ: 1404/03/21 بازدید: 936
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar