ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - میرشاد ماجدی بدون استعفا در انتخابات فدراسیون فوتبال

میرشاد ماجدی بدون استعفا در انتخابات فدراسیون فوتبال

خبرگزاری تماشاگر - سرپرست فعلی فدراسیون فوتبال در صورت حضور در انتخابات این فدراسیون نیازی به استعفا از سمت فعلی خود ندارد.

  • کد خبر: 143613
  • 1401/04/10
  • بازدید:
  • 75

به گزارش خبرنگار مهر ، انتخابات رئیس و دو نایب رئیس فدراسیون فوتبال روز هشتم شهریور برگزار می‌شود و مقدمات این انتخابات در حال انجام است.
در حال حاضر میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال است و این احتمال وجود دارد که برای حضور در انتخابات ریاست، اقدام کند.

اخبار مرتبط

  • راستینه: خود تحقیری برخی جریان‌های سیاسی به ورزش هم سرایت کرده است

    بیشتر...
  • ورزشگاه پارس، اصلی‌ترین گزینه برگزاری دربی پایتخت

    بیشتر...
  • پاداش صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ برای بازیکنان تیم ملی: صفر ریال!

    بیشتر...


درباره اینکه آیا ماجدی باید پیش از حضور در انتخابات از سمت خود استعفا بدهد یا نه، اساسنامه فدراسیون فوتبال مسکوت است و چیزی در آن پیش بینی نشده است.
حسن کامرانی فر دبیر کل فدراسیون فوتبال گفت: در اساسنامه به این بند اشاره نشده است که هریک از اعضای هیات رئیسه اگر بخواهند در انتخابات شرکت کنند استعفا بدهند. وقتی اشاره نشده است، نمی‌توانیم اظهارنظر کنیم.
وی افزود: اینکه ماجدی برای انتخابات ثبت نام می‌کند یا نه، نظر خودشان است و با من صحبتی نشده اما طبق اساسنامه نیازی به استعفا از سمت فعلی خود ندارد.

منبع: مهر
0 نظر

ترین ها
قدمی: انگیزه زیادی برای حضور در چهار تیم نهایی داریم
قدمی: انگیزه زیادی برای حضور در چهار تیم نهایی داریم

کاپیتان تیم والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران از انگیزه بالای تیم برای حضور در جمع چهار تیم بازی های آسیایی جوانان خبر داد.

تاریخ: 1404/07/23 بازدید: 27
درخواست دیده‌بان حقوق بشر از اتحادیه اروپا برای محاکمه تل‌آویو
درخواست دیده‌بان حقوق بشر از اتحادیه اروپا برای محاکمه تل‌آویو

سازمان دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی بسیاری از پروژه‌های تأمین مالی شده توسط اروپا را در غزه تخریب کرده، از اتحادیه اروپا خواست این رژیم را محاکمه کند.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 1
تاکید وزیر میراث فرهنگی بر لزوم حفاظت هوشمندانه از آثار تاریخی

وزیر میراث‌فرهنگی با تاکید بر لزوم حفاظت هوشمندانه از آثار تاریخی کشور گفت: حفاظت از میراث‌فرهنگی، حفاظت از حافظه تاریخی و هویت ملی ایران است.

تاریخ: 1404/07/26 بازدید: 1
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar