ورود اعضا

|

ثبت نام

خبر فوری :

|

نتایج زنده

Universitatea Cluj

0 0

Sigma Olomouc

Ludogorets

0 0

København

Columbus Crew

0 0

Philadelphia Union

Zenit Petersburg

0 0

FK Crvena zvezda (Srb)

Tienen

0 0

Lierse K

SJ Earthquakes

0 0

LA Galaxy

Los Angeles

0 0

Vancouver Whitecaps

Seattle Sounders

0 0

Austin FC (Usa)

Chicago Fire

0 0

Charlotte

Dallas

0 0

San Diego

Houston Dynamo

0 0

St. Louis City

Sporting KC

0 0

Real Salt Lake

Toronto

0 0

Portland Timbers

Orlando City

0 0

Cincinnati

New York RB

0 0

Minnesota United

New England

0 0

Colorado Rapids

Montréal

0 0

New York City

Inter Miami

0 0

Atlanta United

D.C. United\t

0 0

Nashville SC

Esbjerg

0 0

Vejle

شبکه سه

امارات - ایران

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

شبکه ورزش

جوانان قرقیزستان - ازبکستان

مقدماتی جام جهانی (آسیا)

19:30 - 1405/01/01

بیشتر
خبرگزاری تماشاگر - سولدو: فواصل کم بین بازیها به ضرر ماست 

سولدو: فواصل کم بین بازیها به ضرر ماست 

خبرگزاری تماشاگر - سرمربی تراکتور تاکید کرد که پروسه ترمیم خط میانی و حمله این تیم به زمان نیاز دارد.

  • کد خبر: 106905
  • 1400/09/13
  • بازدید:
  • 100

به گزارش ورزش سه، تراکتور با هدایت زونیمیر سولدو سامانی به نتایج خود بخشیده و طی سه هفته اخیر با بسته نگه داشتن دروازه اش، دو مساوی یک برد کسب کرده است. این تیم فردا در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر میزبان آلومینیوم اراک خواهد رفت.
  سرمربی تراکتور در نشست خبری بازی فردا گفت: با تیم خوب آلومینیوم اراک بازی داریم. این تیم کار آماده سازی خود را به موقع شروع کرده و روند بسیار خوبی دارد. آنها در هفته های اخیر نتایج نسبتا خوبی گرفته اند. با تمام احترامی که به مربی آلومینیوم دارم، شناخت خوبی از این تیم در این چند روز پیدا کرده ام. تمام تمرکز من روی تراکتور است. ما در خانه خودمان بازی می کنیم و باید بازی مان را به آنها دیکته کنیم.    سولدو با اشاره به شکست تراکتور مقابل آلومینیوم در لیگ بیستم ادامه داد: آنها تیمی هستند که اینجا ما را شکست دادند. این می تواند یک انگیزه خوب برای بچه های ما باشد که بتوانیم شکست سال قبل را جبران کنیم. آلومینیوم تیمی است که از لحاظ دفاعی

اخبار مرتبط

  • تراکتور رقیب جدی برای مشتریان وحید امیری

    بیشتر...
  • تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم/ بازیکنان گل‌محمدی در بین برترین‌ها

    بیشتر...
  • خداحافظی سعید مظفری زاده با تراکتور

    بیشتر...

خوب است و تنها یک گل خورده است. ما هم تیم را آماده و یک ثبات نسبی پیدا کرده ایم. امیدوارم که فردا با ارائه یک بازی خوب نتیجه مناسبی کسب کنیم.
  او درمورد به ثمر رساندن تنها یک گل توسط تیمش در سه بازی اخیر تاکید کرد: مدت کوتاهی است که این جا هستم و متاسفانه فاصله بین بازی ها خیلی کم است. 5 روز 5 روز بازی می کنیم و وقت زیادی صرف ریکاوری بازیکنان می شود. این زمان کوتاه هنوز وقتی به من نداده است. سعی می کنیم ولی تیم در همه نقاط بهتر شود و در خط حمله هم نمایش خوبی داشته باشیم. تیم ما نفرات زیادی ندارد ولی روی همه آنها حساب باز می کنیم. حساب اصلی روی آنهایی است که تمرینات بهتری انجام داده و آمادگی بیشتری داشته باشند. تغییرات هم در تیم همیشه خواهد بود.
 
  سرمربی تراکتور در مورد اینکه تیمش در این سه بازی فقط یک گل زده گفت: ما خط دفاعی مان را تا حد زیادی شکل دادیم. برای خط میانی و حمله یک پروسه زمان دار نیاز داریم که آن را به شکل واقعی اش برسانیم. سعی می کنیم در تمرینات آینده بیشتر کار کنیم تا خط حمله مان بهتر کار کند و بیشتر گل بزند.
  او در مورد غایبان تیمش برای بازی فردا گفت: اخباری یک بازیکن مهم برای ما بود ولی الان که آسیب دیده باید از جایگزین هایش استفاده کنیم. یک دروازه بان 35 ساله داریم که می تواند جایگزین شود و کار را با او ادامه می دهیم. دو بازیکن هم آسیب جزئی دارند که در تمرین امروز بررسی می کنیم و امیدواریم که به بازی فردا برسند.
  سرمربی تراکتور که روز گذشته تماشاگر ویژه بازی تیم های امید این باشگاه و ملوان بود در این خصوص گفت: علاقه شدیدی به بررسی کار بازیکنان جوان و امید دارم ولی فرصت استفاده از آنها را هنوز پیدا نکردیم. البته یک موقعیتی پیش آمد و پیشرفت شان را مشاهده کردیم و مسلما در آینده مدنظر من خواهند بود. امیدوارم هدف باشگاه این باشد که حداقل یکی دو بازیکن از این تیم به بزرگسالان منتقل شوند.

منبع: ورزش 3
0 نظر

ترین ها
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد
وحید امیری در پرسپولیس ماند؛ بازیکن بی‌حاشیه یک فصل دیگر تمدید کرد

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس که با اعلام رضا درویش از این تیم جداشده به نظر می رسد بار دیگر قراردادش را تمدید کرد.

تاریخ: 1404/03/18 بازدید: 2359
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد
تیم ملی والیبال ایران ست دوم را هم به برزیل واگذار کرد

تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال مقابل برزیل به میدان رفت.

تاریخ: 1404/03/22 بازدید: 1263
ایران بدون نگرانی در المپیک ۲۰۲۸

کمیته بین المللی المپیک با ارسال نامه به برخی کمیته های ملی المپیک از رفع محدودیت اعضای کاروان ورزشی آن کشورها برای حضور در خاک ایالات متحده آمریکا جهت شرکت در المپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس خبر داد.

تاریخ: 1404/03/21 بازدید: 942
Powered by SinanSoft © 2023 Tamashagar